Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Επίσης στα λάιβ λέει στον κόσμο “God Bless You All”.

Μιλάμε για μεγάλο φασίστα#-o

Είναι φασίστας λέμε ρε… τέλος!

Επίσης ο Παπάζογλου τραγουδάει “Αχ Ελλάδα Σ’αγαπώ”…

Φασίστας κι αυτός ε?

αυτο το “God Bless America” το λενε αμετρητοι, μεσα σ’αυτους και οι Zakk Wylde, Dave Mustaine etc. ολοι αυτοι φασιστες ειναι?? οπως αναφερθηκε, διαφορετικο πραγμα να αγαπα κανεις την πατριδα του απ’τον φασισμο…

Καλά, από τον Ζακ εγώ όλα τα περιμένω πάντως… Οι ηλίθιες δηλώσεις του κάτι τέτοιο δείχνουν…

ε δεν νομιζω, που να δεις τι εχει πει κι΄ο Ted Nugent…καλα γενικα αυτοι οι νοτιοι ειναι τρελαμενοι:p

jon bon jovi με συγχωρεις αν πικρανο καποιο αλα τελευτεαιο cd ειναι country λιγο χαλια αλα νομιζο γουστα αυτα ετσι?..

Gus G Και Firewind

+100, επισης Rotting Christ

ακομα συχαινομαι τον axl rose(αν και οι g n r μου αρεσουν) και σαν συγκροτημα τους atheist

Ετσι.
Οποιος Ελληνας τολμησει να κανει επιτυχια να καει στην πυρα.

Να πεθανει η κατσικα του γειτονα.

κι’απ’το ιδιο χωριο να’μασταν το ιδιο θα ελεγα…

Δεν ειχα αμφιβολια.

Μα φυσικά και είναι φασίστας ο Ozzy!!! Τί έπρεπε να 'ναι αναρχοαριστερός σαν τον Vikernes? Θα χαιρόσασταν τότε;; :evil:

Δεν ειναι μονο αυτο και το ξερεις το οτι bushikos μεχρει το κοκαλο το οτι εχει κανει χιλεις μαλακιες με την γυναικα σε maiden metallica το οτι επειδη οι queen of the stone age διαφωνησαν με τον τροπο που γινεται το ozz fest τους εγταψε 12 σελιδο που τους εβριζε. Θες και τα αλλα με τον dio η αυτα σου φτανουν?

ξερεις τι σημαινει φασιστας???

Φασίστας, Ο, ουσιαστικό: Αυτός που ασπάζεται το φασισμό, δηλαδή, να κάνει μπινιές σε maiden, metallica και άλλες μπάντες του HM.

Φασιστας ειναι αυτος που πιστευει στην αστυνομοκρατια ιστορικα εχουν εμφανστει διαφορες παραλλαγες του. Στην προσφατη ιστορια υπηρχε ο ναζιστης και σημερα νεοναζι ο οποιος πιστευει στην αρια φυλη και τα σχετικα. Ο σταλινιστης ο οποιος συγκεντρωνε ολη την εξουσια πανω του και οποοιος διαφωνουσε τελειωνε ο εθνικιστης που κατα την γνωμη μου δεν εχει καμια σχεση με τον πατριωτη που θεωρει οτι δικαιωματα στην χωρα του εχουν μονο αυτοι που εχουν την ιδια υπηκοοτητα στην ταυτοτητα τους με αυτον. Συμφωνεις?

και ολα αυτα για σενα συνοψιζουν την ψυχολογια ενος καμμενου 60αρη που δεν ξερει τι του γινεται?

Υπαρχει αντιστοιχο θρεντ για πολιτικη παιδες