Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

οχι ολα αυτα δεν μπορει να τα εχει κανενας ειναι διαφοροι τυποι ανθρωπων. Το οτι δεν ξερει τι του γινεται ειναι δικο του προβλημα δεν μπορω να κανω κατι σε αυτο στο κατω κατω εκεινος φταεει ουσιαστικα για την κατασταση του.

σιγουρα ειναι δικο του το προβλημα αλλα φασιστα δεν τον λες…

βασικα μπορει να εχεις και δικιο ειμαι λιγο προκατηλλημενος με τον ozzy γιατι στις μπαντες του δεν δημιουργουσε καθολου. τι τον λες τοτε ομως?

απλα καψοκεφαλο, καψοκαιλα, καμμενο, εχει πολλους χαρακτηρισμους που του ταιριαζουν…:stuck_out_tongue: παντως και να μην εχει δημιουργησει οσο θα επρεπε οσων αφορα συνθεσεις και τετοια, αν και δεν το νομιζω, ειναι αδιαμφισβητητη η συμβολη του στη μουσικη γενικοτερα.

φασισμος :
α) δικτατορικό αστικό πολιτειακό σύστημα με κύρια χαρακτηριστικά την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και την έξαρση της κρατικής εξουσίας που ασκείται τρομοκρατικά. / /Η ιδεολογία που πρεσβεύει τις αρχές αυτού του συστήματος και επιδιώκει την εγκαθίδρυση του.
β) πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας Δεξιάς με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία, και βασίζεται στον μονοκομματισμό και τον ολοκληρωτισμό.
γ) οποιαδήποτε πολιτική κίνηση ασπάζεται την δικτατορική διακυβέρνηση, τον κεντρικό έλεγχο της οικονομίας, την βίαιη καταπίεση κάθε αντιπολίτευσης και τον επιθετικό εθνικισμό.

μαλλον εχεις δικιο

γι’αυτο σε καθε λαιβ περα απο το god bless america λεει και τα εξης:
κατω ο κομμουνισμος
ζητω ο μπενιτο
δυναμη στους λιγους

και φυσικα που βαζεις την προπαγανδα που κανει σε καθε λαιβ για να μαζεψει υπηκοους ωστε να κανει πραξικοπημα και να αναλαβει την εξουσια

και φυσικα
γι’αυτο και εχει ετσι σουζα την γυναικα του και τα παιδια του!ειναι αυταρχικος και σκληρος αντρας!!!οπως αρμοζει σε καθε φασιστα!!!

φενεται καθαρα και στην φωτο

φιλε απο οποιοδηποτε λεξικο κι αν τα εχεις αντιγραπσει αυτα ειναι λαθος κατ αρχην οι αναρχικοι μιλανε για μη κοινοβουλευτικο συστημα και δεν ειναι φασιστες, φασισμος δεν ειναι μονο η ακρα δεξια γιατι δεν νομιζω οτι ο σταλιν ηταν ακροδεξιος και τελος αμα μου βγαλεις οτι ο ozzy ηταν και κουμουνιστης οκ δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

ΕΛΕΟΣ
απο ολη την ερμηνεια κρατησες μοναχα 2 λεξεις???

δεν ειπε κανεις οτι ο ozzy ειναι κομμουνιστης

ειναι ενας μαλακας 60αρης,καμμενος απο καταχρησεις,κορεσμενος απο τα πλουτη,με μια πατσαβουρα για γυναικα (την οποια ομως λατρευει),2 μουλικα για παιδια και μια τεραστια ιστορια οσο αφορα την μεταλ μουσικη!!!

βγαινει και λεει god bless america
και??
εχει κανει δηλωσεις πολιτικου περιεχομενου?
υπαρχει πολιτικο μηνυμα στα τραγουδια του?
αν διαβασες ενα προηγουμενο ποστ μου,θα βλεπες οτι διασκευασε τραγουδη μαυρης καλλιτεχνιδας!
τωρα αν εννοεις οτι ειναι φασιστας με την εννοια οτι ειναι αυταρχικος
πιστευεις οτι η οικογενεια του θα τανε το μπουρδελο που ναι?
καπως αλλιως δεν μπορω να ερμηνευσω τη λεξη φασιστας

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ειναι δεν ειναι πολιτικος τουλαχιστον εγω δεν ξρεω κανεναν καλλιτεχνη να βγαινει στην σκηνη και να κανει πολιτικη διαλεξη δεν βγαινουν γι αυτο στη σκηνη. θα συμφωνησω με αυτα που ειπες για τον ozzy και οπως ειπα και πιο πριν στον socrates μπορει και να μην ειναι αλλα ειμαι λιγο προκατηλλημενος μαζι του

δεν χρειαζεται να ανεβουν στην σκηνη και να κανουν πολιτικη διαλεξη
αλλα ανα καιρους κανουν διαφορες δηλωσεις ειτε επι σκηνης ειτε εκτος
οπως
zakk wylde
ted nugent
ή ακομα οι system of a down στο λαιβ τους εδω που σαπορταραν τους slayer βριζανε τους τουρκους για τη γενοκτονια των αρμενιων

αυτοι οι ανθρωποι εχουν κανει δηλωσεις που χαρακτηριζουν την πολιτικη τους σταση
ο ozzy οχι

1. Η αστυνομια ειναι οπλο της φασιστικης ηγεσιας. Δεν ειναι αυτη η ιδεολογια ενος φασιστα, δεν υφισταται καν ως ιδεολογια.
  2. Η ιστορια του φασισμου ειναι ουτως ή αλλως προσφατη, παρολο που οι ριζες του εντοπιζονται στον φουτουρισμο. Πρωτο φασιστικο κινημα θεωρειται εκεινο του Μουσολινι, το 1922.
  3. Ο φασισμος εναντιωνονταν στον κομμουνισμο κι ειχε σκοπο ν’αποτελεσει φραγμα στην εξαπλωση του. Ο Σταλιν ειχε σκοπο να εφαρμοσει κομμουνισμο καποια στιγμη στην ΕΣΣΔ.
  4. Ο φασισμος ειναι αρρηκτα συνδεδεμενος με τον εθνικισμο, δεν υπαρχουν μη-εθνικιστες φασιστες.

Επισης οι ορισμοι του signal-05 περιγραφουν αρκετα καλα τον φασισμο, αν προσθεσεις κι αυτα που ειπα εγω. Και στο θεμα μας, ο Οζζυ ποτε του σε στιχους του ή σε ομιλιες του δεν εχει προπαγανδισει τετοια ιδεολογια. Ε και ξερωγω σιχαθηκα τον επιτηδευμενο αντιαμερικανισμο καποιων. Δεν ειναι μαγκας οποιος ειναι αντιαμερικανος απλα για να ειναι. Το να λεει καποιος οτι αγαπαει την Αμερικη ειναι το ιδιο με το να λες εσυ οτι αγαπας την Ελλαδα. Το προβλημα ειναι οταν επικροτει την αμερικανικη πολιτικη, τοτε και μονο τοτε πρεπει να τον κατηγορεις. Αντιαμερικανος δεν ειναι οποιος μισει την χωρα παρα μονο οποιος καταγγελει την αμερικανικη πολιτικη.

Εντιτ: Κατα τ’αλλα παει για τοπικ οφ δε γιαρ 2008!

Στα δυο πρωτα συμφωνω. Οσον αφορα τον δεν προκειτε ποτε να πιστεψω στη ζωη μου ουι ενασ ανθρωπος που σκωτωνει οσους εχουν αντιθετη γνωμη απ αυτον η τους στελνει να σπανε πετρες δεν ειναι φασιστας και θα εφαρμοσει κουμουνισμο. Θελω να μου λυσεις μια απορια οι νεοναζι τι εθνικιστες ειναι? γιατι ειναι ρευμα που εξαπλωνεται σε ολο τον κοσμο. Ο ozzy δεν αγαπουσε την αμερικη τον μπους αγαπουσε εκτος αν εννοις οτι ο μπους ειναι η αμερικη. Στο μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων οποιον ελληνα και αν ρωτησεις θα σου πει οτι αγαπαει την ελλαδα το θεμα ομως ειναι πως δειχνεις την αγαπη σου για την ελλαδα και τι κανεις για να γινει καλυτερη.

Υστ: ο ozzy δεν εγραφε στιχους ο butler και ο iommi εγραφαν

Στους Σαμπαθ ναι, στην σολο καριερα του εχω την εντυπωση πως εγραφε ο ιδιος, χωρις να μαι και σιγουρος.
Ο Σταλιν εκανε απειρα λαθη, μπορεις να τον πεις απολυταρχικο αλλα οχι φασιστα. Εχει παρανοηθει η εννοια φασιστας. Οι νεοναζι ειναι οπαδοι του λεγομενου εθνικοσοσιαλισμου, ειναι ρατσιστες, οπαδοι του αντισημιτισμου, πολεμιοι της δημοκρατιας, του κομμουνισμου και του καπιταλισμου, επιθυμουν την δημιουργια κρατους που βασιζεται στην εθνικη ενοτητα και πιστευουν πως η εξουσια πρεπει να συγκεντρωνεται στα χερια ενος ηγετη κι απο κει να διαχεεται στα κατωτερα ιεραρχικα στρωματα. Ενιγουεη, βγαινουμε οφ τοπικ.
Αν ο Οζζυ μιλησε θετικα για τον Μπους τοτε οντως δεν του κοβει ιδιαιτερα.

Το θέμα για το οποίο μιλάτε είναι λίγο άσχετο με το topic… μπορείτε αμά θέλετε να συνεχιστεί αυτή η υπέροχη συζήτηση…να μεταφερθεί στο άλλο υπέροχο topic που μιλάει και για το αν είναι ναζιστής ο drummer των tool#-o

On topic τώρα τα συγκροτήματα που αντιπαθώ κυρίως είναι αυτά που έχουν ξετρελάνει τους συνομηλίκους μου δίχως εγώ να μπορώ να τα καταλάβω Tokyo hotel, 30 seconds to mars κλπ…

Επίσης Manowar και Burzum από χαρακτήρες δεν είναι ότι καλύτερο αλλά από μουσική είναι respect…

Μιλώντας για καλλιτέχνες μου τη σπάει ο κιθαρίστας των Mastodon που μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι είναι τελείως ζωάδι:p

Επίπλεον ο Ozzy έτσι όπως έχει καταντήσει δεν είναι η συμπαθειά μου.

Από εμφάνιση αντιπαθώ όλα τα group τύπου Twisted Sister, Cinderella κλπ αν και ή μουσική τους μου αρέσει…ΑΑΑ ναι και απο εμφάνιση μου την σπάει ο τραγουδιστής των AFI…:roll:

Α ναι και η Amy Lee μιας και μου ήρθε μου τη σπάει που έχει διώξει τους πάντες και τα πάντα με το έτσι θέλω…πρέπει μάλλον να ξεκαβαλήσει:p το ίδιο και η Tarjia που μου φαίνεται το ίδιο ψωνισμένη:-k

για 30 seconds to mars δεν εχω παρει χαμπαρι οτι τους γουσταρουνε τα πιτσιρικια
αλλα οπως και να χει συγκριτικα με τους tokyo hotel ειναι καλυτεροι και με πιο ωραιο τραγουδιστη!!χαχαχα:lol:

για τους afi συμφωνω
ενω γουσταρω πολυ την φωνη του
εχει μια εμφανιση
ιδιαιτερα με το τελευταιο του λουκ το εντελως ιμο
πιο πριν με την μαλουρα ητανε οκ
παντως δεν εχει και κατι παραξενο στο προσωπο του??

Εεε γενικά μοιάζει λίγο με καλικάντζαρο :stuck_out_tongue: :lol: Είναι και κάπως ασπρουλίαρης με τριγωνικό πρόσωπο…εεε όντως είναι παράξενος…αλλά τουλάχιστον το κατέχει, οπότε δεν με νοιάζει και πολύ…:stuck_out_tongue: :slight_smile:

Ναι τους γουστάρουνε. Αφού έχουν φράντζες. Πάντα μιλάμε για τις περιοχές βόρεια που είναι ο ks9. Νο οφένς

Κ εμένα μ αρέσουν πάντως

metallica!!!τι υπαρχουν ακομα δεν καταλαβαινω…

him,placebo χαλαρα για κουτουλιες…
tokio hotel!!!

Linkin park :!:

Πλακα - πλακα δε θυμαμαι αν εχω ποσταρει εδω. Τεσπα, με διαφορα θαρρω πως το βραβειο παει στους Cradle Of Filth. Τα μονα που μου αρεσουν ειναι απο δισκους το Damnation And A Day, κι απο κομματια τα Her Ghost Ιn The Fog και Nymphetamine.

Για τα λοιπα, καιάδας. Μακρια κι αγαπημενοι.