Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

ΗΙΜ , Placebo , Linkin Park , Limp Bizkit, Nightwish κλπ κλπ…

Στα 15 μου μισούσα τους Offspring MTV … Δεν ξέρω γιατί τους πήρα με τόσο στραβό μάτι… Κάπως περίεργα τα χα συνδιάσει στο μυαλό μου…Σου μιλάω Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ… Πάντως κατόρθωσα να τους ξανακούσω μόλις πέρσι… Μη σου πω ότι μ’ άρεσαν κιόλας…

Slipknot
Linkin Park
Blink
Sum 41

iron maiden

8O 8O 8O 8O 8O

#-o #-o #-o #-o #-o
τι?

Γνωμη μου , πως και να μην σου αρεσει η Metal ειναι το μονο συγκροτημα π μπορει να σε κανει να αλλα3εις γνωμη για την Metal. Γιατι ηταν οι μονοι πoυ με τραβη3αν λιγο πρως την Metal ,ενω εγω ακουω indie κυριως απο τα τωρινα συγκροτηματα :slight_smile:

νταξει γουστα ειναι αυτα…εχω σχεδον ολη τη δισκογραφια των μειδεν.αλλα δεν μου κανουν εντυπωση…
μαρεσει η μεταλ.κυριως η nu metal.αλλα οπως σε καποιον δεν αρεσουν οι soad,slipknot,linkin κ.λ.π ετσι και μενα οι maiden. :slight_smile:

manowar, iced earth, pantera, him και πολλοί άλλοι που τώρα δεν μου 'ρχονται στο μυαλό :-k

Nightwish…Mακράν…

Τον Ozzy δεν τον χωνεύω καθόλου και τους ΗΙΜ που είναι υπερτιμημένει…[-X

Τον Dave Mustaine,δεν ξερω ακριβως για ποιο λογο,θεωρω οτι εχει σπαστικη φωνη και περιεργη φατσα.:stuck_out_tongue:

γιατι να συμφωνω μαζι σου αραγε?

Γιατι,γιατι?:stuck_out_tongue:

Τον ακατανόμαστο δημιουργό των Iced Earth. Πολύ.

Εγω δεν παω τους Nightwish. Δεν ξερω, μου την εδινε και το στυλ της τραγουδιστριας.

με μια προχειρη σκεψη… Gogol Bordello, Franz Ferdinand, Manu Chao

Ντροπή!!!:stuck_out_tongue:
μαριάννα ποιά από τις δύο?

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα:lol: :lol:
δεν σου αρεσουν αλλα εχεις και τη δισκογραφια. Δηλαδη αμα σ’αρεσανε θα ειχες και αυτογραφο του Dickinson στο δεξι κωλομερι ξερω γω? Εχω βαρεθει να το ακουω αυτο το’‘δεν μ’αρεσουν οι μεταλλικα(παραδειγμα) αλλα εχω ολη τη δισκογραφια και τα λαηβς και και και…’’. Δεν σ’αρεσουν? Μην ακους.

Για τους πρωτους παει στο διαολο. Καλα, για τους τελευταιους δεν το συζητω.:!:

Αλλα το ενδιαμεσα δεν παιζει να το απεχθανεσαι αμα γουσταρεις γενικα μεταλ κλπ…

Σχετικά με τη δισκογραφία λογικά θα την κατέβασε για να την ακούσει…ε και μετά μάλλον δεν του άρεσε!
Υποθέτω…:-s