Αμα καταλαβε μετα απο τοσα σιδι οτι δεν του αρεσουν τοτε υπαρχει μια μικρη καθυστερηση.
Ενας Metallifan να αντιπαθει Pantera:-k :-k
@ rania
καμια καθυστερηση δεν υπαρχει…και γω εχω κατεβασει δισκογραφιες συγκροτηματων που τελικα δεν μαρεσαν και απλα δεν τις ακουω η ακουω ελαχιστα πραγματα…
dream theater!!!
και σχεδόν τα πάντα απο επικό!!!
ευγε!κι αλλος που με βρισκει συμφωνο
Προς τι τόσες απορίες για τους Pantera? Απλά δεν τους γούσταρα σαν άτομα (μαλάκες σαν τους iced earth) και ποτέ δεν με συγκίνησε η μουσική τους. ΄Αλλωστε περί ορέξεως… παστίτσιο ΄
Επίσης να προσθέσω στη λίστα και τον φίλο μας τον Mustaine… πάντα ψιλοάκουγα Megadeth, αλλά ο τύπος είναι ο ορισμός του αντιπαθητικού!
Aκόμα ένας για Dream Theater εδώ:wink:
σαν είδος μουσικής δεν μου αρέσει η death(καθαρό) & η black metal…μου τη δλινει λίγο αν δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε(αν με πιάνετε),βέβαιά υπάρχουν και εξερέσεις( melodic death metal)…
από συκγροτήματα που τη δίνουν(δεν μπορείς να πεις ότι τους απεχθάνομαι κιόλας) οι Maiden…
και αυτό καθώς θεωρώ ότι το στιλ τους δεν έχει αλλάξει καθόλου όλα αυτά τα χρόνια,δεν προσπάθησαν να αλλάξουν σαν μουσική, να εξεληχτούν(όπως οι Metallica,ανεξάρτητα αν δεν πετύχαν)…έχει βρει ο Harris μια φόρμα που πουλαέι και μένει σταθερός σε αυτή…
Αυτο μπορούν να το δουν πιστεύω και οι πιο φανατικοί…
Δηλαδη εσυ στο Killers και στο Seventh Son ακους το ιδιο πραγμα…
ΟΚ, σεβαστο…
άποψη του καθενός…και καταρχάς το Killers είναι το 2 album, το Seventh Son είναι το 7…
αν εξερέσεις το Wrathchild κατά τη γνώμη μου πάντα, το όλο album δεν υπάρχει…οπότε λογικό να αλλάξουν…
μετά όμως το ίδιο…
Το έχω ξαναποστάρει, αλλά πάμε άλλη μια:
[ul]
[li]Iron Maiden/Killers
[/li][li]The Number Of The Beast/Piece Of Mind/Powerslave
[/li][li]Somewhere In Time/Seventh Son
[/li][li]No Prayer/Fear Of The Dark
[/li][li]X- Factor/Virtual XI
[/li][li]BNW/DOD/AMOLAD
[/li][/ul]
Εσείς που βλέπετε τα ίδια και τα ίδια δε μπορώ να καταλάβω? Σε κάθε τελίτσα ακούς κάθε διαφορετικό. Μετά έρχεται το προσωπικό γούστο.
Και γενικά σχετικά με αυτήν την καραμέλα, ας μπορούσε οποιαδήποτε μπάντα να πρωτοτυπήσει και να πρωτοστατήσει τόσο ώστε να δημιουργήσει ολόκληρη σχολή, και ας έμενε στάσιμη για 30 χρόνια μετά μέχρι να διαλυθεί
ΑΧL,Guns’n’Roses,Alice Cooper και ενα κατεβατό απο ‘ποζερ’ ,‘glam’ και συναφή groups…
Και τι να αλλάζουν ύφος σε κάθε album? Ασε που απ΄το Killers μέχρι το SSoaSS έχουν αλλάξει δύο φορέ ύφος, μία στο Number of the Beast και μία στο Somewhere in Time. Και μάλιστα πετυχημένα.
Σίγουρα έχεις ακούσει ολόκληρο το album? :roll:
Απλούστατα γιατί δεν παίζει να ξεχώρισες μόνο το Wrathchild, πιο πολύ θα με έπειθες αν έλεγες ότι όλα δεν παλεύονται. Αλλά να σ’ αρέσει το Wrathchild και να μη σ’ αρέσουν τα Murders in the Rue Morgue ή Killers κλπ μου φαίνεται περίεργο
scott weiland…:roll:
+1
Aντιπαθέστατος!
Μου τη σπάει ο,τιδήποτε από ελληνικό rock κουβαλάει μια μυρωδιά “νεοελληνικής μεταπολιτευτικής μιζέριας”. Πιστεύω με πιάσατε.
+1
Για πες ενα παραδειγμα…
Πράγματι, κι εγώ είμαι πολύ περίεργος να ακούσω. :-k