Συνάντηση κορυφής!

Είχε απίστευτη ζέστη εκεί μέσα και η witch κάθε 2 λεπτά φώναζε:
Λιώνωωωωωωωωωωωωω!
Ζεσταίνοοοοοοοοομαι!

…οπότε κάποια στιγμή που δεν ακούγοταν μουσική ακολουθεί ο απολαυστικός διάλογος με κάποιον “εξυπνάκια” που κρυβόταν στο πλήθος!

witch: Ζεσταίνοοοοοοοοοοομαι!

“εξυπνάκιας”: Έλα να σε κρυώσω!

witch: Ωραία! Έρχομαι!

“εξυπνάκιας”: … (σιγή ιχθύος)

witch: 'Αντε, πού είσαι; Γιατί δεν απαντάς;

“εξυπνάκιας”:

“Κότα” ο τύπος… :yes:

Πήγες από εκεί και εμάς μας είπες ότι έχει κλιματιστικό 5 λεπτά πριν φύγουμε… [-X

Ναι, πάει και για σένα αυτό! :roll:

Σε “τελειωμένο” σκυλαδικο δεν νομίζω να αντέξω πάνω από μισή ώρα… :dunno:

Δεν έλεγε και πολλά… :-s

χαχαχααχαχαχαχχαχχαχααχαχα! εγώ φταίω ή εσείς που δεν με ακούγατε???
εγώ το είπα΄;p

καλά μιλάμε είχα λώσει πραγματικά! δεν μπορούσα ούτε να πάρω ανάσα! αφού σκεφτικά καλύτερα να καπνίζω παρά να αναπνέω! αχαχαχχαχχα:p :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Σκατα.Λογω του οτι ακομα δεν εχω νετ στο σπιτι (Η Βιβοδι θα το ενεργοποιησει σε 3 μηνες) δεν ενημερωθηκα εγκαιρως και ετσι απολαμβανα το μπανιο μου στη Ραφηνα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: .Μπαι δε γουει απολυω την ουιτς απο προσωπικη μου γραμματεα γιατι με ενημερωσε την ωρα που γινοταν το μιτινγκ και μολις ειχα φυγει απο την παραλια.

Υ.Γ Νεφελη εισαι οντως κωλοφαρδη γιατι τον τελευταιο καιρο εχω τρελα κεφια οποτε καταλαβαινεις τι θα σημαινε αν ημουν παρον :naughty: :naughty:

Nαι καλά…δε θα μου χαλάσεις εσύ τη διάθεση!άλλωστε είχα και συμπαράσταση!:lol:
(Την επόμενη φορά πάντως παίζει και να “αρρωστήσω” τελευταία στιγμή και να μην έρθω…:-k )

Την γλυκια μου αδερφουλα εννοεις??? Παει, την εσφαξα γιατι τολμησε και προφερε μεσα στο σπιτι τη λεξη “HIM”…:twisted: :twisted:
Μετα καταλαβα οτι αναφεροταν σε εναν προην γκομενο της και ελεγε “I still hate HIM” αλλα ηταν ηδη αργα…:cry: :cry: :cry:

Αν με απολύσεις…θα με ψάχνεις μετά και τόοοοοτεεεε θα ειναί αργάααααααα!8)

Eίσαι βάζελος, αυτό τα λέει όλα.

[-X [-X :lol:
Η αδελφή σου είναι άνθρωπος με κατανόηση!!!Δεν της συμπεριφέρεσαι σωστά!φτου σου!:lol:

Πρόσεχε…θα βάλεις πλυντήριο!

:twisted:

8O :? sign-:oops:
Αδερφουλααααα!!! :cry: :cry: :cry:
Please, forgive me…[-o< [-o<

Εμ τέτοια κάνεις και πως να σου κρατήσω κακία?! :ok:

Λοιπόν , έχουμε και λέμε… συνάντηση κορυφής εδώ και τώρα! από την ερχόμενη τρίτη ωστέ να έχει επιστρέψει και ο ανταποκριτής μας maiden1979 απο Βέλγιο, εκτός κι αν κανονιστουν 2 μια για το σκ και μια για τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας… ούτως ή άλλως με αφορμή το rockwave θα γίνει και μια πανελλαδική συνάντηση κορυφής στην οποία δηλώνετε συμμετοχές και παρακολουθείτε τα δρώμενα στο τόπικ “Ανακοίνωση”… έλα να βλέπω χέρια…

Στην ιδεα παντα μεσα, στις μερες ακομα δεν ξερω θα δειξει, κανονιστε και θα δω, απλα δεν ξερω ποιες θα ειναι οι καλοκαιρινες υποχρεωσεις μου ακομα θα μαθω σε λιγες μερες!:slight_smile:

Διαθέσιμες μέρες (με το ζόρι κι αυτές) 25/6, 29/6 από πλευράς μου.

Τώρα αν μπορέσω να ξεκλέψω μια μέρα του Ιουλίου, θα δείξει. :slight_smile:

Αντε ρε, καιρος να γνωρισουμε και τους Σαλοννικους…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8)

Εγω ειμαι μεσα. Οποτε θελετε… Δεν εχω εξεταστικη!!! :stuck_out_tongue:

Κι εσύ τον παίρνεις. :frowning:

Ναι αλλα εχω δωσει 4 εξεταστικες απο τον Νοεμβριο μεχρι τωρα… :wink:

Καλά τότε, δεν τον παίρνεις. :-s