Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Τον Bono ουτε εγω τον παω ιδιαιτερα αλλα με τους U2 δεν εχω καποιο προβλημα, αντιθετως το Unforgettable Fire που εχω ακουσει μου αρεσει αρκετα.

Και δεν καταλαβαινω γιατι καποιος που αντιπαθει τον Bono πρεπει να απαξιωνει τους U2. Δεν ειναι μονο αυτος η μπαντα.

Παραδόξως, τα δύο πρώτα άλμπουμς τους, ειδικά το War μου αρέσουν.Και διάφορα τραγούδια τους είναι συμπαθητικά.Κυρίως μου αρέσουν οι ήχοι της κιθάρας του Edge.

Ο Μπόνο, ναι, μου την σπάει.

Αν εξαιρεσεις το ‘‘Joshua Tree’’ ,ειναι αδιαφοροι εως εκνευριστικα εκνευριστικοι!!!

Για τους U2 ο Bill Bailey έχει πει ό,τι χρειάζεται να ξέρει κανείς, [B]εδώ[/B].

U2 μέχρι και Rattle and Hum τουλάχιστον είναι πολύ καλοί. Για Bono θα συμφωνήσω κι εγώ όμως.

Ε δεν νομιζω να βρουμε ανθρωπο, ο οποιος να χωνευει τον Bono.

:lol:

Πόσο σωστός όμως…
Edge μόνο πεταλιέρες και εφφέ τίποτα παραπάνω… το δηλώνει και ο ίδιος άλλωστε

δλδ ακουσατε εικοσι γιουτου δισκους και ειχαν μονο εφφε και πεταλιερες; εντυπωσιακο ομολογουμενως αλλα εν τελει ειναι μεμπτο αυτο;

Δεν είπαμε αυτό…αλλα το ότι η ουσία της τεχνικής του είναι η παραμόρφωση. Δηλαδή δεν είναι ο κιθαρίστας που θα βγεί με μια κιθάρα, έναν λαμπάτο και θα σου παίξει παπάδες

και γιατι ειναι κακο αυτο; οι περισσοτεροι κιθαριστες ετσι ειναι. ποσο μαλλον αν ταιριαζει στη μουσικη, που στη συγκεκριμενη ταιριαζει

[QUOTE=V.I.T.R.I.Ø.L.;1428396]Simone Simons: ΨΟΦΑ να καθαρισει ο τοπος επιτελους
QUOTE]

Μουσικά το καταλαβαίνω,πολλλοί δεν γουστάρουν το FFM,ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει κάτι σαν εμπορική μόδα με τον κάθε κατακαημένο να κάνει μπάντα με τραγουδίστρια σοπράνο.Αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει άντρας στον κόσμο που να μην του αρέσει αυτό:

[SPOILER][/SPOILER]
wtf boys?έχω χάσει επεισόδια;

Έχεις i - phone ;
Εχεις Βono ! ! !
Θέλεις μήπως να το βάλεις στον κώλο σου ;
Θα βάλεις και το Bono ! ! !
Υποχρεωτικά…!
Ιδού η απόδειξη…

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παίρνει λεφτά ΚΑΙ από εκεί.

Καλό ψόφο κρέας.

Ακόμα μεγαλύτερη σιχασιά για την κωλοεταιρία…[-X

Μην κράζετε. Παίζετε με τον Bono μου???

λοιπον, αν και μουσικα τις λατρευω, εχω να πω οτι σαν χαρακτηρες αντιπαθω την Tarja Turunen και την Simone Simons. Και ξαναλεω, πιστευω οτι φωνητικα ειναι υπεροχες και τις ακουω παρα πολυ συχνα!
Η Tarja ειναι λιγο ψωνιο. Γενικα, εχω δει πως συμπεριφεροταν οσο ηταν στους Nightwish και δε τη χωνεψα ποτε…
Η Simone ειναι σκυλα. Τυχαινει να ειμαι φανατικος των Evanescence, οποτε ειδα αυτη τη συνετευξη της… Ε δεν ηθελα και πολυ… http://www.youtube.com/watch?v=oWLS7CsJyac

Ε αφου δικιο εχει. Δεν καταλαβαινω τί σε πειραξε.

:lol:
άκυρο: ο από πάνω πάει στους καλλιτέχνες ευρείας έννοιας που συμπαθούμε

Μαζι με