Παραδόξως, τα δύο πρώτα άλμπουμς τους, ειδικά το War μου αρέσουν.Και διάφορα τραγούδια τους είναι συμπαθητικά.Κυρίως μου αρέσουν οι ήχοι της κιθάρας του Edge.
Δεν είπαμε αυτό…αλλα το ότι η ουσία της τεχνικής του είναι η παραμόρφωση. Δηλαδή δεν είναι ο κιθαρίστας που θα βγεί με μια κιθάρα, έναν λαμπάτο και θα σου παίξει παπάδες
[QUOTE=V.I.T.R.I.Ø.L.;1428396]Simone Simons: ΨΟΦΑ να καθαρισει ο τοπος επιτελους
QUOTE]
Μουσικά το καταλαβαίνω,πολλλοί δεν γουστάρουν το FFM,ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει κάτι σαν εμπορική μόδα με τον κάθε κατακαημένο να κάνει μπάντα με τραγουδίστρια σοπράνο.Αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει άντρας στον κόσμο που να μην του αρέσει αυτό:
λοιπον, αν και μουσικα τις λατρευω, εχω να πω οτι σαν χαρακτηρες αντιπαθω την Tarja Turunen και την Simone Simons. Και ξαναλεω, πιστευω οτι φωνητικα ειναι υπεροχες και τις ακουω παρα πολυ συχνα!
Η Tarja ειναι λιγο ψωνιο. Γενικα, εχω δει πως συμπεριφεροταν οσο ηταν στους Nightwish και δε τη χωνεψα ποτε…
Η Simone ειναι σκυλα. Τυχαινει να ειμαι φανατικος των Evanescence, οποτε ειδα αυτη τη συνετευξη της… Ε δεν ηθελα και πολυ… http://www.youtube.com/watch?v=oWLS7CsJyac