Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Όχι χειρότερο από αυτό που έπαθα όταν τους άκουσα για πρώτη φορά.off topic:με τόσα που έχει δεί ο μέσος Έλληνας τελευταία δύσκολα παθαίνει κατι.Μας έχουν κάνει “ανθεκτικούς”:frowning:

Ki αφου λοιπον το thread εχει ως θεμα το θαψιμο και την απομυθοποιηση των λεγομενων ‘‘μεγαλων’’ ονοματων(κυριως) ας εκφρασω την περα ως περα αρνητικη μου αποψη για εναν ανθρωπο ο οποιος ουτε για κιθαριστας κανει(λιγο με απασχολει αυτο βεβαια),ουτε φωνη εχει,ουτε συνθετης της προκοπης ηταν και επισης αλλα ελεγε οταν ο αριστερισμος και η επανασταση ηταν της μοδας κι αλλα λεει τωρα βεβαια που τα φραγκα τρεχουν απο τα μπατζακια.
Και φυσικα μιλαω για το αισχος που λεγεταια [B]Bob Dylan[/B].
Μιλαμε ο ορισμος του ‘‘πολυ κακο για το τιποτα’’!!!
Και το λεει αυτο ενανς ανθρωπος που λατρευει παθολογικα σε μουσικη και κινηματογραφο τις δεκαετιες 1960 και 1970!!!

Πες και για τον Van Morisson.

Σε επομενο post,μην πεσουν ολα μαζι.:smiley:

Μεταξυ μας,αλλος υπνος απο εκει.:smiley:

Η ξεφτιλα η ιδια

…χ1000:):!:

(θα πεσει πετροβολητο,το ξερω) 1.IRON MAIDEN!!!Ποτεεε δεν μου αρεσαν. Κουραζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και τα φωνητηκα(AAARRRGGGHHH) και η μουσικη τους γενικα!
2.DORO:τραγουδαει σαν καποιος να την εχει αρπαξει απο τον λαιμο και να την στραγγαλιζει και να μην μπορει να αναπνεει.
3.Simone Simons: ΨΟΦΑ να καθαρισει ο τοπος επιτελους
4.Sex Pistols: με βαρια καρδια το λεω,και θα ακουστω σαν κατι γερους,αλλα,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΠΥΠΑΝΣΗ,ΟΧΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!
5.Tobias Sammet: εκτιμω αυτο που κανει με στους Avantasia(guest καλλιτεχνες κτλ),αλλα ο ιδιος τραγουδαει σαν ευνουχος! Ειδικα οταν φωναζει στα live για να αναγγειλει τα τραγουδια…ξερναω αιμα…
Παντα δικη μου αποψη,δεν εχω σκοπο να προσβαλλω τους fans των προαναφερθεντων καλλιτεχνων.

Μας πρόσβαλες όμως.:stuck_out_tongue:

:’’’)

Θα το ξεπερασετε…:p:p

Δεν υπάρχουν πολλές ιντερνετικές φράσεις πιο ανούσιες και περιττές από το “θα πέσουν ντομάτες/πετροβολητό/θα φάω βρίσιμο/μπαν/whatever”. Κάθε φορά που ένα ποστ αρχίζει με κάτι τέτοιο ξέρεις εκ των προτέρων ότι the poster just doesn’t give a shit και ότι απλά θα μηδενίσει/απαξιώσει ακόμα και ιερά τέρατα χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Οπότε ποιός ο λόγος να γράψει “θα με κράξετε” προκαταβολικά; Να μας προετοιμάσει ψυχολογικά; Να μας ζητήσει εμμέσως συγγνώμη; Ή μήπως είναι σήμα για να προμηθευτούμε όντως ντομάτες, πέτρες κτλ.;

Παράκληση προς τον επόμενο χρήστη που θα αποφασίσει να γράψει εδώ πέρα για να θάψει ό,τι του καυλώσει: αγορίνα/κοπελιά, αν μπορείς, θάψε ό,τι είναι να θάψεις χωρίς γαρνιτούρες τύπου “θα πέσετε να με φάτε”. Το ξέρεις πολύ καλά ότι θα πέσουμε να σε φάμε είτε το γράψεις είτε όχι. Και το ξέρουμε ότι δε σε νοιάζει. Όποτε, don’t bother :!:

'Η εκτος αν τετοιες φρασεις μπαινουν στην αρχη ,λογω επιγνωσης του οτι θα εκφραστει μια γνωμη ακρως διαφορετικη απο τις συνηθισμενες…

Ε ναι αυτό λέω. Αφού θα το γράψεις που θα το γράψεις. Τί νόημα έχει να πεις ότι “διαφέρει”.

Δεν ξέρω τί λέτε και γιατί το λέτε, εγώ πάντως αντιπαθώ τους Manowar

E αφού ΔΙΑΦΕΡΕΙ ρε φίλε, τι δεν καταλλλαβαίνεις? :!:

Εγώ αντιπαθούσα τους Manowar μέχρι προχθές που διάβασα το νέο που θέλει τον Αρνι να παίζει τον Κόναν για μια ακόμα φορά. Από εκείνη την στιγμή άρχισα να τους αγαπάω και πάλι. :stuck_out_tongue:

τους Manowar και εγω τους αντιπαθουσα. μεχρι που τους ακουσα.

Nir εγραψες

Το οτι αντιπαθω μεχρι αηδιας [B]Bono[/B] και [B]U2[/B] ειναι οντως ειδηση η κι εσεις εχετε αναλογη αποψη???

Υποθέτω ότι το ρόκιν είναι ευνοϊκό έδαφος για να κράζεις U2.
Μαζί σου on this.