Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Σαν Aerosmith όμως?

u2 ποτε δεν τους χωνεψα [-X

έχεις ακούσει τα τρία πρώτα?

οχι τοσο μουσικα αλλα το στυλακι τους

Μακράν, Evanescence.

Έκφυλο ποπ για κοριτσάκια.

Axl Rose

Tim Booth

Morrisey

1oν o axl πως εγινε ετσι?
2ον αυτος δεν ειναι ο γαιτανος?(+ευλογηcον+)

Πεθαίνω με τον morrissey :lol:

O Axl πάντα ήταν έτσι,απλώς τώρα πια το έβγαλε από μέσα του!:smiley:

rocking gr,το μόνο forum στο οποίο είναι ΟΚ να μην γουστάρεις The Beatles και όποιον άλλο πιθανόν έχει επηρεάσει το μισό rock -metal σύμπαν,αλλά αν πείς κακή κουβέντα για την ελληνική underground doom (τυχαίο παράδειγμα) μπάντα που δεν ξέρει εκτός συνόρων ούτε η μάνα της θα έχεις σοβαρό πρόβλημα.The art of living surrealism (είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι ή μήπως όχι;) :smiley:

Aφού οι Beatles αντικειμενικά δεν βρίσκονται στην πεντάδα.

Βαλτοί είστε με τέτοια θέματα ε; :stuck_out_tongue:

Δεν θελω να σπερνω διχονοιες αναμεσα σε συμπαθεις συμφορουμιτες, αλλα αυτος ο Jack White και οι υπεραντιπαθητικοι White Stripes ειναι απο τα χειροτερες μουσικες προτασεις ολων των εποχων.

ΟΚ, απέκτησα κάποιες παραπανω αντιπαθειες εδω μεσα… αλλα ποιοι White Stripes ρε σεις… Ο ορισμός της δηθενιάς και της άμουσης φοιτητογενιάς των 00s…

Από ότι βλέπω δεν έχω συνεισφέρει σε αυτό το thread. Για ακόμα φορά λοιπόν να εκφράσω την μεγάλη μου “αγάπη” για τον χιμπατζή με το όνομα Kurt Cobain και την άθλια μπάντα του. Οι λόγοι; I don’t even know where to begin. Αλλά κυρίως για την ψευτομιζέρια του κώλου που είχε κατακλύσει τον κόσμο αφού τίναξε τα μυαλά του στο αέρα.

Αγορακι μου!!!Σαν να μιλαω ΕΓΩ!!!

Με καλυψε ο προλαλησας ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Σου το εχω πει κι απο κοντα κι αλλη φορα οτι το αντιμετωπιζεις το θεμα απο εντελως λαθος πρισμα.Δεν ισχυει αυτο που λες περι φοιτητομοδας.Οι trendy/indie φοιτητες δεν ακουνε Jack White σε καμμια περιπτωση.Το οτι εγινε γνωστο μονο το ‘‘Seven Nation Army’’ δεν τους κανει one hit wonders ουτε group της μοδας.
Αν μου ελεγες οτι απλα δεν τους γουσταρεςι για μουσικους λογους θα το δεχομουν πολυ πιο ανετα απο το να λες οτι ειναι φοιτητομοδα,δεν ισχυει αυτο.
Παντως προσωπικα θεωρω οτι ο Jack White επαιξε τα blues με μοναδικο τροπο που ακομη κι εγω που δεν ειμαι κι ο φανατικοτερος των blues,γουσταρω απιστευτα.
Αποψη σου φυσικα κι ειναι σεβαστη!

Κι εγω ας πουμε ακουω Τοοl και βγαζω σπυρια και θεωρω οτι αυτος ο Maynard ειναι ο μεγαλυτερος ψευτοδηθενας της μουσικης βιομηχανιας,αλλα γνωριζω οτι αποτελω μειοψηφια κι οτι παγκοσμιως τους προσκυνανε,ασχετα αν εγω δεν τους αντεχω ουτε αλυσσοδεμενος!

Πρωτίστως, για μουσικούς λόγους δεν τους γουστάρω, γιατί δεν είχαν τίποτα να πουν με αυτό το πράμα που έπαιζαν, συν την άκρως εκνευριστική φωνή του τύπου. Το ότι έγιναν μόδα για μένα ισχύει στο έπακρο, επίσης όταν έπαιζε σε μαγαζί όποιον και να ρωτούσες σου έλεγε ότι είναι white stripes, αλλά κανένας δεν ήξερε ποιο κομμάτι και από ποιον δίσκο.

ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ :smiley:
Η δηθενία είναι το μόνο πράγμα που μου βγάζει αυτή η μπάντα, ειλικρινά όποτε τους ακούω μου γυρνάνε τ’άντερα.

I come here to say the same thing, mate!

so you dislike the guy because of… other guys. way to go, dude :!:

Πω, ψυχολογικό της έχει μείνει της κοπελιάς εκείνο το κράξιμο που είχε φάει για τους Universe217 :razz:

Challenge accepted :!:

Sleep with one eye open from now on my friend. SLEEP.WITH.ONE.EYE.OPEN.