Aχουτο μωρέ , έλα να σου δώσω ένα φιλάκι.
glikia mou den eisai i monadiki…exoun faei thapsimo edo mesa…ouououou!
Εγω του γουσταρω παρα πολυ οτι και να λετε… Νοιωθω σαν να ειμαι ο μονος DEFENDER των πιο σκληρων ποζεραδων στην ιστορια της μουσικης… BRIDGE OF DEATH ρεεεεεεεεε
Μπα, και εγώ θα έλεγα…
Τουλάχιστον δεν τους μισώ
Τς τς…Γιατί???Πρέπει να το ψάξεις…
Εγώ πάντως τους manowar τους πάω…Αν πω αυτούς που μισώ( ή μάλλον δεν πολυ πάω)θα με πάρουν με τις πέτρες όλοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί τα έχετε βάλει όλοι ωρέ με τους Manowar; Δεν είναι δα και τόσο κακοί.
Τς τς…Γιατί???Πρέπει να το ψάξεις…
Εγώ πάντως τους manowar τους πάω…Αν πω αυτούς που μισώ( ή μάλλον δεν πολυ πάω)θα με πάρουν με τις πέτρες όλοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Λεγε λεγε ειμαι περιεργος, καθοτι τα γουστα σου ειναι πολυ αντιφατικα σε σχεση με τα δικα μου…
sumpa8w thn BloodyKiss :roll:
Γιατί τα έχετε βάλει όλοι ωρέ με τους Manowar; Δεν είναι δα και τόσο κακοί.
ισως να μην ειναι καθολου κακοι ως μουσικοι εγω παντως εχω ακουσει καποια κομματια τουσ κ δε μου αρεσαν καθολου…δεν ειναι πολλα γιατι δεν τους αντεχα…
Για μένα τα τρία κορυφαία τους είναι:
Heart Of Steel (αγγλική έκδοση)
Courage
Warriors Of The World United (brothers everywheeere).
antipa8w tous manowar
THES NA PANTREYTOYME?
allo ena sigrotima pou den mporo na po oti den tous pao alla tous varieme ine oi maiden… exoun to style tous de leo,alla ine monimos stous idious rithmous kati pou tous kani apistefta varetous!niotho oti akouo ena tragoudi ke mpoukono,den mporo na akouso deftero!
Στους Manowar μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση στο rockwave το 99 πως, όταν έπαιζαν, από κάτω γινόταν χαμός, και μόλις σταμάταγαν και άρχιζαν την πάρλα, οι ίδιοι που χτυπιόντουσαν πριν από 2 λεπτά, άρχιζαν να εξαπολύουν κάτι μούτζες…μα κάτι μούτζες…
ELEOS!!!
Σαβαρακατρανέμια ίλεως ίλεως αλληλούια …
Manowar re … αρεσουν και του Τελη
Αντιπαθώ
- Βlack Sabbath (με Ozzy , Gillan , Dio )
- Deep Purple (με Gillan)
- Led Zeppelin
- Judas Priest (μέχρι πριν το Painkiller)
- Iron Maiden (όλα έκτος 7th Son Of A 7th Son , X-Factor , Somewhere In Time)
- Whitesnake (όλα μέχρι πριν Το Slite it In)
- Metallica (Kill 'Em All)
- Marylin Manson
Θα επανέλθω και με άλλα , μέχρι τότε Βρίστε με. Tη βρίσκω !!!
a de pas ka8olou kala…
Ouch. Parawhy?
THE DARKNESS…δεν υπαρχουν χειροτεροι
Ρε συ Mazestix αν αντιπαθείς όλα αυτά τα συγκροτήματα, που ουσιαστικά δημιούργησαν την μουσική που γουστάρουμε,πως γίνεται να σου αρέσουν τα νέα γκρούπ που είναι επιρρεασμένα απο αυτούς που προανέφερες? :? :? :? :?