Σε επιασα , μαλλο πιωμενος εισαι ,( απο αλλο Thread ) εγω ημουν οχι ο Majestix …
:lol:
Prosopiga klino to spiti ton Guns N’ Roses…Ti?Klisto einai?!A!ok!
ας αρχισουμε με τους evascence kai τους nightwish…
ολα αυτα τα καινουργια που υποτι8εται οτι ειναι μεταλ ? u know… δλδ ελεος !!!
ανυπομονω σαν τον χαρο με το δρεπανι να περασει ΚΑΙ αυτη η μοδα και να βγει μια καινουργια μ@λακια και ολοι πια να ασχολουνται με αυτα .
esena se agapo…bravo…toso kero milao ke mono pou den exoun proslavei mpravous na mou kapsoun to spiti!ai geia sou! vgenei mia kenouria malakia ke oloi to kanoun moda! ena pragma san to grunge! eleos!
Δε μπορώ να διαφωνήσω για τη μόδα…Αλλά τους Nightwish δε τους θεωρώ μόδα! Μία μπάντα που έπαιξε διαφορετικά(επηρέασε τη Ρουσλάνα που κέρδισε τη Eurovision :lol: ) και περιμένω-λίγο δύσπιστος όμως- να δω αν μπορούν να συνεχίσουν χωρίς να επαναλαμβάνονται!
Ποιος είπε ότι δεν προσλάβαμε μπράβους να σου κάψουν το σπίτι??? Μόνο που ακόμα δε το βρήκαν φαίνεται :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
κοιταξε να σου πω την γνωμη μου … σε εναν μουσικο χωρο ειναι λογικο να υπαρχουν ποικιλα πραγματα…τωρα αν σου αρεσει κατι δεν μπορεις μονο απλα απο το να ακους οτι σου αρεσει ΑΛΛΑ το να βλεπω παιδακια στον δρομο που να μιλανε για evascence και μαλακιες το καταλαβαινω.,… υπαρχουν και κατι αλλοι τυποι ομως που ακουνε ροκ και μεταλ εδω και πολλα χρονια…αυτοι ξερουν.
βγηκαν οι evascence , ωραια , σε καποιους αρεσουν , ας τους ακουνε αλλα γαμω το … ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ … , MHN TO ONOMAZETE METAL !!!
τι σκατοσχεη εχουν αυτοι με το μεταλ ?!
8α σηκω8ει ο bon scott απο τον ταφο και 8α σας κυνηγαει με τσεκουρι .
8α μου πεις τι σχεση εχει αυτος τωρα?! τουλαχιστον ηταν ροκ και ηταν αυτοφιο.
βαρεθηκα με ολες τις μλκς… ειλικρινα περιμενω σαν τον χαρο με το δρεπανι για το nu-metal … θυμαμαι καπου το 93? που ειχε βγει το grunge.ξαφνικα ηταν ροκ …
ε ενταξει , πηγαινεται να κανετε κανα μπανιο… σορι κιολας που μιλαω ετσι , δεν τα λεω και καλα να φανω , αλλα ειναι κριμα να βαζετε στο ιδιο καλαθι γκρουπς που παιζουν μεταλ εν ετη 2004 και τους evasence…
spillin judas priest . wake up!!!
Συμφωνώ! Οι evanescense δεν είναι metal…Ίσως metalοειδές… Μάλλον κάτι μεταξύ pop και rock…Τεσπά, δεν είναι αυτό το θέμα! Το θέμα είναι ότι αν σου αρέσει μία μπάντα δε λες “Α! Δεν παίζουν metal δεν τους ακούω!” απλά σου αρέσουν τα τραγούδια και τα ακούς(προσωπικά δε χαλιέμαι αλλά ούτε και τρελαίνομαι με evanescense, πορώνομαι όμως με nightwish :lol: )! Γιατί όλοι είστε κάπως “επιφυλακτικοί” για αυτό που ονομάζεται nu metal???
δεν ειμαι επιφυλακτικη ρε φιλε … αν ειναι καλη η μουσικη την ακουω , αν μου αρεσει κτλ κτλ κτλ
πχ ακουω tea party, ειμαι καραπορομενη με tea party kai btw ειναι ενα απο τα πιο ταλαντουχα γκρουπ που εχω ακουσει εδω και πολλααα χρονια.
δεν ειμαι επιφυλακτικη, λειτουργω με την καρδια κετσι ,απλα ειμαι αλλεργικη.
και δεν κανω πλακα.
edit- οι evasence δεν ειναι μεταλ , ισως μεταλλοειδες… ειπες. οκ ?
πιστευω οτι 8α χεις δει σιγουρα ταινιες με ανθρωποειδη , ετσι ?
η διαφορα με τους αν8ρωπους και τα αν8ρωποειδη ειναι απλα οτι τα αν8ρωποειδη δεν εχουν συναισθηματα… :lol: :lol:
ολη αυτη η εξεγρση ξαφνικα με μπαντες που βριζουν κτλ , πχ slipknot , ε ενταξει , εν ετη 2004 βριζουν το συστημα… τι να λεμε τωρα?
τζαμπα πληκτρολογω…χασιμο χρονο τελειως .ακυρη.
mallon den exoun rotisei ton antrea…aftos tha tous katefthine mia xara ke me xara!!! :lol:
oso gia ta sigrotimata pou vrizoun to sistima…afto ipirxe anekathen se diafora sigrotimata metal. i mousiki ine business ke orismenon to epagelma! dimiourgoun afto pou poulaei ke osoi ine kaloi se afto zoun san vasiliades! den katakrino to ti stixous grafei o kathenas, perimeno omos apo tous megaliterous na katalavenoun to evnoito ke apo tous pitsirikades na to iiothetoun me sovarotita,giati aplos exoun to elafrintiko tis efivias!
telos panton, prosopika theoro ta metaloeidi afta sigrotimata anousia gia tous dikous mou logous, sevome oti se kapoious aresoun, alla o troxos girnaei ke apo tin korifi tha vrethoun ston pato. etsi itan panta ke etsi tha einai! den iparxei logos na xalame tis kardies mas,oso ekinoi trone me xrisa koutalia! stin teliki den nomizo oti mas xrimatodotoun gia na tous diafimizoume…ego prosopika epimeno sta sigrotimata pou akouga, giati an mi ti allo milane gia sex ke to sex frontizo na ine meros tis zois mou!
i got a body build for sin and an appetite for passion!
Όλα τα ονόματα της pop
iced earth!!! pios 8eli na akousi sto track 1 ton amerkaniko imno!!! :evil: :evil: :evil:
Εισαι πολυ Heavymetalas Τελικα . Ευγε καμαρι μου … :lol:
Εισαι πολυ Heavymetalas Τελικα . Ευγε καμαρι μου … :lol:[/quote]
Εγω για heavyfetala τον κόβω!
Κάνεις λάθος… Εμένα οι Dimmy Borgir μ’ αρέσουν…
Κάνεις λάθος… Εμένα οι Dimmy Borgir μ’ αρέσουν…[/quote]
Φαινετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαινετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Φαίνεται…
Mια χαρα ειναι οι Dimmu!Εμενα μου την δινει ο Jon Schaffer.Αν εδιωχνε τον Tim και καταφερνε τον Barrlow να γυρισει τοτε το συζηταμε.Επισης μου την δινει ωρες,ωρες και η vocalist των Kittie.
Φαινετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Φαίνεται…[/quote]
Θείο αν θεωρήσουμε τους borgir ποπ τότε η Britney τι είναι; black; 8O Εγω μισώ τον τραγουδιστή των motorhead μου τη σπάει η φάτσα του…
Αισχος, ντροπη, ονειδος :twisted: :twisted:
Ξου ξου στο πυρ το εξωτερον :twisted: :twisted:
(no offence )
Είσαι δημοκρατικός τύπος βλέπω…Εύγε παιδί μου!!!Τώρα αν μαμάς τη μανά μου δικό σου πρόβλημα…Αλλά και ο Lemmy κακό του κεφαλιού του!!Γιατί τόσες ευχές καμάρι μου;;Σ ευχαρίστω πολύ!Κοίτα ο unholly είναι τυχερός που δεν μοιάζει στον Lemmy…Πάντως να το κοιτάξεις αυτό με το τουμποφλό δεν είναι καλό!!