Ναι ρε και οπως γυριζεις τραβα και το καζανακι[/quote]Τώρα σε πείραξε;
Μα, δλδ, αναλώνεστε σε ένα θέμα, που τελικά οκ, λύθηκε. Και ο τέλης κράτησε το αρχικό του nickname και τα ο αριθμός των posts εμφανίζεται?
Τα υπόλοιπα πιστεύω είναι για ποπ κορν και μόνο.
Ναι ρε και οπως γυριζεις τραβα και το καζανακι[/quote]Τώρα σε πείραξε;
Μα, δλδ, αναλώνεστε σε ένα θέμα, που τελικά οκ, λύθηκε. Και ο τέλης κράτησε το αρχικό του nickname και τα ο αριθμός των posts εμφανίζεται?
Τα υπόλοιπα πιστεύω είναι για ποπ κορν και μόνο.[/quote]
Nαι αλλά είμαι νέος πια…
Ζήτω οι Εurope…
Ζήτω
Ζήτω
Και μετα παρεξηγιεσαι γιατι σε λεω λαλακα και μαναβη
Ανδρίκο θα σε στεναχωρήσω αλλά πιστέυω ότι η δική σου η συμπεριφορά ήταν δημοτικού. Αντί να κάτσεις να το συζητήσεις (όπως έγινε με τους υπόλοιπους) ώστε να βρεθεί κάποια λύση, είπες-απείλησες ότι θα φύγεις; Δηλαδή από τη μία σε πειράζει (φεύγεις) και από την άλλη στα @@ σου (δεν πήρες θέση); Ούτε καν κατάλαβες αν αυτό που έγινε ήταν “υπόκυψη” όπως λες ή όχι. Αν ο Τέλης έπραξε μια φορά για την πάρτη του, το ίδιο έκανες κι εσύ με το να φύγεις. Το θέμα έχει λήξει βέβαια αλλά τα λέμε αυτά για να μην νομίσουν οι υπόλοιποι ότι υπήρχε “υπόκυψη” και στις δύο περιπτώσεις.
Δε νομίζω ότι εκβίασα καταστάσεις, αλλά ούτε νομίζω ότι ο Ηλίας “υπέκυψε” στις επιθυμίες μου… Άλλωστε το γεγονός ότι το nickname telis απεσύρθη και έμεινε το telivas αποδεικνύει του λόγου το αληθές…
Λιακο , για να επιμενω για αυτα που λεω , πρεπει να συμβαινει και κατι αλλο που εσεις μπορει να μην το ξερετε … ετσι δεν ειναι Τελη ???
Οσο για το οτι ειπα οτι φευγω , απλως εφριξα απο την συμπεριφορα του και την ολη σταση του , και αν θελεις μπορει κακως να το εκανα αλλα ηταν η τελευταια λυση μηπως και επανερχοταν στα συγκαλα του κατ 'εμε .
Γαλήνη & Ηρεμία αδέλφια… (όπως λέμε πουτάνες & ναρκωτικά ή αλητεία & ξύλο)
Τώρα που έληξε το θέμα δεν θέλετε να ανοίξουμε ένα άλλο τόπικ ,όπου μπορούμε να επιστρέψουμε στις παλιές καλές συζητήσεις του στυλ “Το πόζερ είναι θλιβερό, οι νιρβάνα κουλοί κλπ” ?? 8)
ΟΧΙ
Αυτή είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που δεν σηκώνει συζήτηση…
Αυτη ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα που δεν σηκωνει συζητηση…
[u]
Αυτος ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα που σηκωνει παααααρραααα πολυ συζητηση , οπως αλλωστε και αυτος telisvas , slekkas , deathbitch , Bloody_Angel, montecristo, karvou
Γλυκιά μου, βλέπω πως τον τελευταίο καιρό δεν σου δίνω σημασία κι εσύ κολλάς!! :lol: :lol:
Όλο και τα πετάς τα καρφάκια σου!
Γυναίκες…τι να πεις…!! :lol: :lol: :lol:
Και θα συμφωνήσω…:
=D> =D> =D>
Αυτη ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα που δεν σηκωνει συζητηση…
thlivera einai ta moutra sou mwre!!!
Έχεις δίκιο μεγάλε μανιτού, ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!
“Το poser είναι τραγικό” !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikre kai triantafilenie… asta auta, kai kanonise na pame se kanena skiladiko na perasoume fina…
Θα με παρετε κι εμενα μαζι στο σκυλαδικο; Δεν ξαναλεω κακια κουβεντα για το ποζερ.
Καφάσης rulezzzzzzz
Εγω πεταω καρφακια ? Δεν νομιζω οταν θα αρχισω να πεταω, δεν θα ειναι καρφακια αλλα ταβανοπροκες !!!
Παω να ακουσω metallica τωρα …
Εγω πεταω καρφακια ? Δεν νομιζω οταν θα αρχισω να πεταω, δεν θα ειναι καρφακια αλλα ταβανοπροκες !!!
Παω να ακουσω metallica τωρα …[/quote]
Σπύρο του είπα ότι έχει ωραίες φίλες, οπότε όπως καταλαβαίνεις οι metallica είναι προσχηματικοί… Have a nice day θ’ ακούσει…