Ξαναπεταχτηκε ο σαλιαρης … ου ρε … ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι φιλες εχει ο Σπυρος η ποσο ομορφες ειναι , και μακαρι να ειναι και να τις χαιρεται ρε βλακεντιε. Και βασικα δεν μου ειπς τιποτα γιατι πολυ απλα δεν σε ρωτησα .
Α ρε μπούρδα Καραβάγγο, μάθε ν’ακούς Metallica και μπορεί να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος!! :lol:
Γραφικέ Bon Joviκε!!! :lol:[/quote]
Μπουρδας ξεμπουρδας , τελειωμενουν metallica δεν ακουω πλεον , ο κοσμος παει μπροστα δεν μενει στην εποχη του Kill 'Em All αγαπητε κολλημενε και υπαναπτυκτε μεταλλισκε … ου ρε αντε μην σου στειλω την Λουκα για κανα private Dance … :lol:
O κόσμος πάει μπροστά, ρε κατακαημένε, με Bon Jovi και Europe που έχουν πεθάνει από τα '80s και ξεχάσανε να τους θάψουν κι έχουν μυρίσει τα πτώματά τους!!! :lol: :lol:
O κόσμος πάει μπροστά, ρε κατακαημένε, με Bon Jovi MONO που έχουν πεθάνει από τα '80s και ξεχάσανε να τους θάψουν κι έχουν μυρίσει τα πτώματά τους!!! :lol: :lol:
Στο τσακ δεν ήρθα.
Βαρέθηκα τελευταία στιγμή να τραβηχτώ.
Να κανονίσουμε και κάποια άλλη μέρα εκτός Δευτέρας ν’ακούσουμε και τίποτα πιο βαρύ!! :lol: :lol:
Καλημερούδια σε όλους! Νυστάζω αφόρητα και δεν έχω καμμία όρεξη να δουλέψω σήμερα! Άσε που συνήθησα τα ξενύχτια και θα μου κακοφανεί πολύ απόψε να κοιμηθώ νωρίς!