Νικόλαος Κακλαμανάκης Χρυσός Ολυμπιονίκης

Ξαναπεταχτηκε ο σαλιαρης … ου ρε … ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι φιλες εχει ο Σπυρος η ποσο ομορφες ειναι , και μακαρι να ειναι και να τις χαιρεται ρε βλακεντιε. Και βασικα δεν μου ειπς τιποτα γιατι πολυ απλα δεν σε ρωτησα .

… α και το Μetallica … ειρωνικο ηταν !!!

Α ρε μπούρδα Καραβάγγο, μάθε ν’ακούς Metallica και μπορεί να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος!! :lol:
Γραφικέ Bon Joviκε!!! :lol:

Α ρε μπούρδα Καραβάγγο, μάθε ν’ακούς Metallica και μπορεί να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος!! :lol:
Γραφικέ Bon Joviκε!!! :lol:[/quote]

Μπουρδας ξεμπουρδας , τελειωμενουν metallica δεν ακουω πλεον , ο κοσμος παει μπροστα δεν μενει στην εποχη του Kill 'Em All αγαπητε κολλημενε και υπαναπτυκτε μεταλλισκε … ου ρε αντε μην σου στειλω την Λουκα για κανα private Dance … :lol:

Hit the lights ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

ή

Runawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

O κόσμος πάει μπροστά, ρε κατακαημένε, με Bon Jovi και Europe που έχουν πεθάνει από τα '80s και ξεχάσανε να τους θάψουν κι έχουν μυρίσει τα πτώματά τους!!! :lol: :lol:

Κόφτο πιστολάκι ρε τελειωμένε!!! :lol: :lol:

O κόσμος πάει μπροστά, ρε κατακαημένε, με Bon Jovi MONO που έχουν πεθάνει από τα '80s και ξεχάσανε να τους θάψουν κι έχουν μυρίσει τα πτώματά τους!!! :lol: :lol:

Κόφτο πιστολάκι ρε τελειωμένε!!! :lol: :lol:[/quote]

[/quote]

Yes master, έχετε δίκιο…αμάρτησα!!! [-o<
Ζητώ συγγνώμη ταπεινά!

Πώς περάσατε χθες μωρή Λουκριτία??

[/quote]

Yes master, έχετε δίκιο…αμάρτησα!!! [-o<
Ζητώ συγγνώμη ταπεινά!

Πώς περάσατε χθες μωρή Λουκριτία??[/quote]

Πολύ ωραία… Η απουσία σου ήταν έντονη, αλλά ήταν πολύ ωραία…

Στο τσακ δεν ήρθα.
Βαρέθηκα τελευταία στιγμή να τραβηχτώ.
Να κανονίσουμε και κάποια άλλη μέρα εκτός Δευτέρας ν’ακούσουμε και τίποτα πιο βαρύ!! :lol: :lol:

Καλημερούδια σε όλους! Νυστάζω αφόρητα και δεν έχω καμμία όρεξη να δουλέψω σήμερα! Άσε που συνήθησα τα ξενύχτια και θα μου κακοφανεί πολύ απόψε να κοιμηθώ νωρίς!

Ήσουν κι εσύ χθες στο Texas?
Πολλή κρεπάλη βλέπω ε? :roll:

Καλημερα κι απο μενα!
Συμφωνω με τον Σπυρο, αλλη μερα εκτος Δευτερας… :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, εγώ λέω να πάμε Wizard που μ’άρεσε πολύ και θέλω να το εμπεδώσω!

Ανετα, συναδελφισσα… :wink:

Σοφάκι αν είσαι εδώ Πρωτοχρονιά, οργανώνουμε club hopping που θα συμπεριλαμβάνει Wizard. Θα σου στείλω pm με το κινητό μου να κανονίσουμε.

Υ.Γ. Κατάφερες να ξυπνήσεις νωρίς ρε θηρίο, μεγάλο προσόν για την μελλοντική σου καριέρα αυτό! Έχεις να φας ξενύχτι… Μπράβο κοριτσάκι!!! :smiley: =D>

Έχει φλομώσει ο κόσμος στους λογιστές, ρε γαμώτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχει φλομώσει ο κόσμος στους λογιστές, ρε γαμώτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Δεν κατάλαβα δηλαδή, έχουμε κανένα πρόβλημα με το επάγγελμα Σπυράκο? :evil:

Χαχαχα ευχαριστω,αμ τι, δοκιμαζω τις αντοχες μου για το μελλον…
Εδω θα μαι και Πρωτοχρονια, δεν την αφηνω την Αθηνα εγω! :stuck_out_tongue:

Έχει φλομώσει ο κόσμος στους λογιστές, ρε γαμώτο!!!

Πληθαινουμε ρε…Τα καλυτερα παιδια ειμαστε, δεν θελω κουβεντα… :roll: