Τι κάνετε την Παρασκευή?

Είμαστε! Yeah!

Μ’έχετε κατακομπλάρει ρε σεις, ευχαριστώ πολύ γιατί πέρασα μεγάλη κρίση ανασφάλειας προσφάτως! :oops:

Το να λεω την αληθεια με κανει λιγουρη ρε σαλιαρη ??? Αλλα βεβαια οι αληθειες πονανε …

Φεύγω πάω ν’ αλλάξω χρόνο… Καλή χρονιά σε όλους…

ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΑΤΣ

1. Και πάνες στη μικρή… τρέξε Τέλη!!!
  1. Και πάνες στη μικρή… τρέξε Τέλη!!![/quote]

Αυτά είναι για τις γυναίκες… Εγώ δεν ασχολούμαι για ιδεολογικούς λόγους…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γεια σου Τέλη, εύχομαι να ξεκινήσει και για σένα πολύ όμορφα ο χρόνος! (Να κοιτάς την κόρη σου στα μάτια και είναι σίγουρο!) :smiley:

Λοιπόν…αφού το topic ούτως ή άλλως έχει γαμηθεί, θα συνεχίσω κι εγώ.

Αφού πρώτα ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία, σας ανακοινώνω (μετα λύπης μου, ομολογώ) ότι σταματάω να ποστάρω στο forum.

Μερικοί ίσως χαρείτε, άλλοι ίσως απορείσετε!
Ένα είναι το σίγουρο: ότι έχουμε μαζευτεί πολλοί, οι οποίοι χασαμε το μέτρο ή έστω τα τελευταία ψεγάδια αυτοσεβασμού και σεβασμού των γύρω μας!
Είναι κρίμα, άνθρωποι που τους έχεις ψηλά στην υποληψή σου (ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ σας) να τους βλέπεις να πέφτουν τόσο χαμηλά στα μάτια σου, που πλέον να σου δημιουργούν μία φοβερή δυσφορία!
Άνθρωποι, που έβαζες το χέρι σου στη φωτιά, πως διαφέρουν από το συρμό, ξαφνικά τους βλέπεις να κάνουν προσπάθεια ν’αποδείξουν ότι είναι “μία από τα ίδια”.
Σίγουρα δεν είμαι αυτό που λέμε “καλός” άνθρωπος, έχω εκατοντάδες μειονεκτήματα και ανσφάλειες, αλλά έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και προπαθώ (όσο μπορώ) να μην τους δημιουργώ προβλήματα και πάνω απ’όλα…να μην ξεφτιλίζομαι στα μάτια τους!
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ούτε να μακρυγορήσω, γιατί για τους περισσότερους είναι κινέζικα αυτά που γράφω.
Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω για την παρέα που κάναμε και τις απόψεις (?) που ανταλλάσσαμε τόσον καιρό, να σας πω ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα μερικούς από σας και να σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Θα σας παρακολουθώ…μην νομίζετε!
Όποιοι θέλουν, ξέρουν που θα με βρουν, άλλωστε υπάρχουν και τα pm’s! :wink:

“This is the end my only friend, the end”

Δεν μπορώ να ξέρω τί είναι εκείνο που σε πείραξε, αλλά σου προτείνω να το ξανασκεφτείς, ειδικά τώρα που γνωριστήκαμε καλύτερα…

Ο λαός γουστάρει Σπύρο και αν δεν ανακαλέσει θα μας αναγκάσει να αποχωρήσουμε κι εμείς…

Άσε που θα ξεκινήσω απεργία πείνας, [size=1]μήπως φύγουν κάτι παχάκια που έχω εδώ και καιρό…[/size]

Έλα ρε Πίπη μη μου τη σπας μέρα που είναι…

[size=1]Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica
Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica Ζήτω οι Metallica [/size]

Ρε άσε τις μ@λ@κίες μεγάλος άνθρωπος! WE WANT YOU BACK!

Rocking χωρίς slekkas δεν γίνεται!

Σπύρο, ένα θα σου πω: Φοβού τους Δαναούς! Γιατί θ’αρπάξω το σκουπόξυλο της κυρ-Αλέκας (περιτυλιγμένο οσάν Πρωτοχρονιάτικο δώρο!) και θα έρθω εκεί να σε ξεσκονίσω!!

Έεεεελα ρε καλό μου, γύρνα πίσω!! :cry: :cry: :cry:

PS. Και στην τελική άμα δεν καταλαβαίνεις με το καλό μπορώ και να σε εκβιάσω-Θα γυρίσεις πίσω ρε κάθαρμα ή θα φύγω κι εγώ από το forum???

Φυγε , να φυγοθν οι μεταλλαδες απο εδω ρε ξουτ ξουτ

Γι’αυτό με χαιρετάει το avatarάκι σου τόσες μέρες? :smiley:

Σπύρο, Πρωτοχρονιά είναι, όχι… πρωταπριλιά

Άσε τα σάπια και λέγε τι έγινε. Αν είναι κάτι τόσο σημαντικό, μέσα από το forum, που σε αναγκάζει να σταματήσεις, θα πρέπει να το ξέρουμε και εμείς, γιατί αφορά το forum, άρα όλους μας.

Αν από την άλλη δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, αλλά έτσι σου 'ρθε, ένα έχω να πω: ουδέν σχόλιον

Ε ναι δεν το ειχες καταλαβει … ??? Τοσες μερες σε χαιρεταω , αλλα τιποτα εσυ , επρεπε να στο πω ξεκαθαρα ??? :lol:

Ωραία… Δουλίτσα! Ποιόν κάνω ban?

Εμενα!!!

Ε ναι δεν το ειχες καταλαβει … ??? Τοσες μερες σε χαιρεταω , αλλα τιποτα εσυ , επρεπε να στο πω ξεκαθαρα ??? :lol:[/quote]

Κι εγώ που νόμιζα ότι ήθελες να μου κάνεις σήμα ότι έχω δώρο… :!:

Οχι απλως σου λεει να φυγεις γιατι εχεις κολλησει την ουρα … και σου κουναει το χερι για να παρεις χαμπαρι …
Οπως καταλαβεινεις δλδ δεν πρεπει να ησουν καλο κοριτσι περσι , οποτε εχασες την ευκαιρια σου για δωρο , παντως για το 2006 μπορει να παρεις αν :

1. Γινεις φαν των Bon Jovi
  2. Δηλωσεις οτι οι Metallica , και οι Εurope ειναι μαναβηδες .

Αν δεν γινεις φαν τοτενες θα φας ban απο τον φιλτατο moderatora που ειναι ετοιμοπολεμος .

Είπαμε να γίνω καλό κορίτσι, όχι να μου κάνεις και φάλαγγα! :smiley:
Τώρα για ban δεν ξέρω :? Μy dear sweet moderator, κινδυνεύω??