Η Ράνια ως γνωστόν γουστάρει την ουδετερότητα…
[/quote]
Ρε, χρυσό μου, πότε δεν σε υπερασπίστηκα; Γιατί δεν θυμάμαι;
Τι ήθελες δλδ να βγάλω το σπαθί από την ζώνη και να καλέσω τον Σπύρο σε μονομαχία;
Σε σένα Τέλη δεν μιλάω?
[size=2]Btw ποιος πείρε το hangover tea μου, από το ντουλάπι;;;[/size]
Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν την ξέρω, αλλά μου ακούγεται ύποπτο… :roll:[/quote]
Η Θεοπουλα ειναι η πιο hot / Cult προσωπικοτητα / ρολος τους τελευταιους 2 μηνες στην ελληνικη τηλεοραση , σε κραταει καθηλωμενο μεχρι να ακουσεις την επομενη ατακα της σε αυτο βοηθαει πολυ ο συυγραφεας της σειρας , αλλα και η ιδια η ηθοποιος ειναι αξεπεραστη .
Εμ βεβαια υποπτο σου ακουγεται αφου το λεω εγω , αν το ελεγε ομως καποιος αλλος δε θα σου ηταν υποπτο , οταν φωναζω οτι ειμαι ο πιο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ user εδω μεσα δεν με ακουει κανενας .
Κατι που δεν εχεις εσυ Κατελη … οσο για το χαλι που λες … δεν απαντω γιατι μαναβης ησουν μαναβης θα εισαι … Και στην τελικη η Θεοπουλα ειναι και 70 χρονων ρε .
Κατι που δεν εχεις εσυ Κατελη … οσο για το χαλι που λες … δεν απαντω γιατι μαναβης ησουν μαναβης θα εισαι … Και στην τελικη η Θεοπουλα ειναι και 70 χρονων ρε .[/quote]
Ενώ εσύ είσαι μέσα στο χιούμορ… Παρομοίωσες τη Νάνσυ με τη Θεοπούλα… Σα να παρομοιάζω τον Bon Jovi μ’ εσένα…
Εισαστε απλα φαλλοκρατικα γουρουνια ρε και αυτο παει στον Τελη και στον Θαναση , γιατι πολυ απλα κρινετε 100 % απο την εμφανιση … νταξ την εχει αλλα δεν φτανει μονο αυτο , ετσι δεν ειναι ???
Νανσυ , αν και κανονικα πρεπει να σου κραταω μουτρα για τους χαρακτηρισμους που μου εχεις προσαψει , μπορω να πω απο τις δυο φορες που σε εχω δει οτι εισαι …
… (νταν νταν) , καλο παιδι και πολυ ομορφη γυναικα , εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις που αυτα τα δυο συμβαδιζουν .
Αν βεβαια πεδω τελικα εξω … τοτε πολυ απλα μαυρο φιδι που σ 'εφαγε .