Τι κάνετε την Παρασκευή?

Η Ράνια ως γνωστόν γουστάρει την ουδετερότητα…
[/quote]
Ρε, χρυσό μου, πότε δεν σε υπερασπίστηκα; Γιατί δεν θυμάμαι;
Τι ήθελες δλδ να βγάλω το σπαθί από την ζώνη και να καλέσω τον Σπύρο σε μονομαχία;
Σε σένα Τέλη δεν μιλάω?

[size=2]Btw ποιος πείρε το hangover tea μου, από το ντουλάπι;;;[/size]

Μη μου πεις ότι είσαι εσύ… Την ψάχνω από τα 18 μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Πως φαίνεται ο παλιός… :wink:

Εμενα παντως μου θυμιζεις την Θεοπούλα απο την σειρα “Στο παρά πέντε” :stuck_out_tongue:

Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν την ξέρω, αλλά μου ακούγεται ύποπτο… :roll:

Άκυρο… Η Νάνσυ είναι κουκλάρα…

Κακο ηταν αυτο που ειπε Νανσυ, βεβαια η Θεοπουλα εχει γελιο οποτε… :roll:

Άκυρο… Η Νάνσυ είναι κουκλάρα…

:oops:

Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν την ξέρω, αλλά μου ακούγεται ύποπτο… :roll:[/quote]

Η Θεοπουλα ειναι η πιο hot / Cult προσωπικοτητα / ρολος τους τελευταιους 2 μηνες στην ελληνικη τηλεοραση , σε κραταει καθηλωμενο μεχρι να ακουσεις την επομενη ατακα της σε αυτο βοηθαει πολυ ο συυγραφεας της σειρας , αλλα και η ιδια η ηθοποιος ειναι αξεπεραστη .

Εμ βεβαια υποπτο σου ακουγεται αφου το λεω εγω , αν το ελεγε ομως καποιος αλλος δε θα σου ηταν υποπτο , οταν φωναζω οτι ειμαι ο πιο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ user εδω μεσα δεν με ακουει κανενας .

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ευελπιστώ πως θα μου την δείξει η θεία Νάνσυ! Χαχαχα!

1. Σε όλες τα ίδια λες…

ότι είναι…είναι…

Α πα πα, τι είστε εσείς! Με βρήκατε μικρό και με κοροϊδεύετε!

Υ.Γ. Αντρέα σταμάτα να γκρινιάζεις! Είσαι από φυσικού σου ύποπτος!

Απο ποτε το παραπονο λεγεται γκρινια ?

Και γιατι ειμαι υποπτος ???

Αντι να με κατηγορειτε, καντε το αλλο μπειτε στην ψυχοσυνθεση μου .!!!

Η Θεοπούλα έχει πλάκα αλλά έχει και το κακό της το χάλι…

Κατι που δεν εχεις εσυ Κατελη … οσο για το χαλι που λες … δεν απαντω γιατι μαναβης ησουν μαναβης θα εισαι … Και στην τελικη η Θεοπουλα ειναι και 70 χρονων ρε .

Για να μην πω ότι έχει και χάλια όνομα…

EINAI EINAI EINAI!

Κατι που δεν εχεις εσυ Κατελη … οσο για το χαλι που λες … δεν απαντω γιατι μαναβης ησουν μαναβης θα εισαι … Και στην τελικη η Θεοπουλα ειναι και 70 χρονων ρε .[/quote]

Ενώ εσύ είσαι μέσα στο χιούμορ… Παρομοίωσες τη Νάνσυ με τη Θεοπούλα… Σα να παρομοιάζω τον Bon Jovi μ’ εσένα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΚΑΚΙΑ

Εισαστε απλα φαλλοκρατικα γουρουνια ρε και αυτο παει στον Τελη και στον Θαναση , γιατι πολυ απλα κρινετε 100 % απο την εμφανιση … νταξ την εχει αλλα δεν φτανει μονο αυτο , ετσι δεν ειναι ???

Νανσυ , αν και κανονικα πρεπει να σου κραταω μουτρα για τους χαρακτηρισμους που μου εχεις προσαψει , μπορω να πω απο τις δυο φορες που σε εχω δει οτι εισαι …
… (νταν νταν) , καλο παιδι και πολυ ομορφη γυναικα , εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις που αυτα τα δυο συμβαδιζουν .
Αν βεβαια πεδω τελικα εξω … τοτε πολυ απλα μαυρο φιδι που σ 'εφαγε .

Χώσου χώσου λιγούρη…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: