Τι κάνετε την Παρασκευή?

Πάω πουθενά χωρίς τον ξάδερφο? Όλη η κλίκα θα είναι μάλλον μαζί, αν και η Αρετή έχει ακεφιές αυτές τις μέρες αλλά θα την ψήσω!

Βρε σεις, μιλάτε! Δεν έχουμε συμμετοχές?

ΟΚ, ακούω…

ΟΚ, ακούω…[/quote]

Τι ακούς καλέ? Μόνος σου πρέπει να την βρεις την άκρη, θέλω customized response!

Καλααααααααααααα! Πώς το είπε ο Ανδρέας? Στείλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Επειδη καποιοι μαλλον παρεξηγησαν ηδη τα γραφωμενα μου , παμε αλλη μια . Οπως ειπα εγω θα ειμαι Wizard την Παρασκευη , και επειδη εχω κανονισει ηδη με τους φιλους μου. Αν θέλει καποιος / α / οι να ερθει /ουν καλως να ερθουν , αλλα επειδη εχω κανονισει ηδη , λεω οτι απλως θα κατσω λιγο μαζι τους , αλλα θα ειμαι με τους φιλους μου, εκτος αν θελουν να κατσουν εκει που θα καθομαι με τους δικους μου , τωρα αν ερθουν με παρεα , απλως το ξαναλεω θα κατσω λιγο μαζι τους αλλα θα γυρισω στους δικους μου γιατι πολυ απλα με αυτους θα εχω κανονισει να παω . Δεν υπονοω κανεναν και καμμια , απλα την Δευτερα που πηγα στο τεξας πηγα μονο για τα παιδια που ειχαν ερθει απο το forum. και για αυτο καθησα συνεχεια μαζι τους .

"Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

υπάρχουν κάτι κακά παιδάκια σ’αυτόν τον κόσμο που έχουν γεννηθεί την δεκαετία του '80 και κοροϊδεύουν εμάς που γεννηθήκαμε την δεκαετία του '70. Σε παρακαλώ να τους κάνεις δώρο φέτος μια πιο ευαίσθητη καρδούλα για να μην μας πληγώνουν. :cry: .

Σ’ευχαριστώ,

tinkerbell"

Φχαριστω Νανσουλα!!! Τα λεμε σε 10 χρονια λοιπον! :stuck_out_tongue:

Καλα να περασετε παιδια μου, οπου και αν αποφασισετε(που δεν το βλεπω,χοχοχοχο), εγω δουλευω αυριο μεχρι αργα και θα μαι πτωμα, οποτε ειμαι out of this…

[size=1]

[/size]--------------------- >>> Απαντηση .

Tinkerbell , εισαι πολυ gay … !!!

[/size]--------------------- >>> Απαντηση .

Tinkerbell , εισαι πολυ gay … !!![/quote]

Α πα πα, θα ζητήσω καρδούλες και γι’αυτούς της δεκαετίας του '70! Bi είμαι βρε βλαμμένο! χιχι :smiley: :smiley: :smiley:

Αγαπητε Άγιε Βασίλη,

Με λένε Powerslave και είμαι ενα μικρό και ήσυχο μέλος του rocking! Επειδή όλοι με θεωρούν κακό και δεν με αγαπάει κανένας, θέλω:

1. Να μου φέρεις το M3 (Ε46 3.2) που πάντα ήθελα!
  2. Να βάλουν στην ψηρού την tinkerbell για οικονομική απάτη!
  3. Να παίζουν όλα τα μαγαζιά (Texas, ROR κλπ) μονο Metallica & Dream Theater!
    4.Ένα Eventide DSP7500 μαζι με το GroundControl, μια LesPaul και μια JEM7V!
    5.'Ενα turbo kit (dbillas) για το Corsa μου και ένα C32AMG μοτέρ για την Merc μου!
    6.2 Κιτ 6πίστονα TarOx και KW Variant3 ή Bilstein Sprint 35mm + H&R 3,5mm!
    7.Να είναι καλά ολοι οι φίλοι μου!
  4. 'Ολα τα cd του κόσμου!
  5. Ένα AMG και ενα STEINMETZ bodykit!
  6. Να πεθάνουν νύχτα (βράδυ Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας) όσοι δεν με πάνε!
  7. Να βάλεις Xenon φώτα στο Ρούντολφ μην σκάσει στη καμινάδα οπως πέρυσι!

ΥΓ1: Φέτος το βγάλαμε το τζάκι, να δούμε απο που θα μπείς… Λαμόγιο!
ΥΓ2: Κοίτα να μην φέρεις μούφες, θα σε λιώσω!
ΥΓ3: Μην φάς ολους τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα παλιοσαπιοκοιλιά!
ΥΓ4: Να φέρεις και μπαταρίες μαζι με τα παιχνίδια, βλαμένε!
ΥΓ5: Να μου φιλήσεις σταυρωτά τον ΡΟΥΝΤΟΛΦ!

Φιλιά,
Θανάσης!

Αγαπητέ άγιε βασίλη, είναι η τρίτη φορά που σου στέλνω γράμμα και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα?
Είμαι η deathbitch και ναι είμαι τόσο κακιά όσο σου έγραψα στο προηγούμενο.
Για αυτό, για να μην σε αρχίσω στις κλωτσιές μέρες που είναι ακόμα περιμένω:
1.τον iMac G5
2.μια καινούρια τηλεόραση, για το σαλόνι
3.να τελειώσει φέτος το σπίτι μου
4.ένα καινούριο σχεδιαστήριο, γιατί αυτό πάλιωσε
5.τα cd που δεν μου έφερες πίσω
6.όλους τους κύκλους από τα φιλαράκια [για να σκάσει η φίλη μου]
7.και όσοι δεν με συμπαθούν, να έχουν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Αυτά!

[size=1]Υ.Γ. φιλιά δεν έχει, γιατί σου έστειλε ο Θανάσης και ξέρω τις πονηρές σου σκέψεις για αυτόν? [/size]

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

προσπάθησα να γράψω ένα πολύ γλυκό γραμματάκι όπως θά’πρεπε να κάνει κάθε καλό παιδάκι, αλλά επειδή μου την είπαν, θέλω τα εξής:

1. Να είναι καλά όλα τα ζωάκια του κόσμου!
  2. Να πληρώσουν το κακό κάρμα τους όλοι αυτοί που δεν αγαπάνε τα ζωάκια και να αποκτήσουμε πολύ καλό κάρμα όλοι εμείς που τα λατρεύουμε!
  3. Να είναι καλά όλα τα κοριτσάκια του forum και ο Τέλης
  4. Να κολλήσουν ψείρες ο angel και ο powerslave και ν’αναγκαστούν να ξυρίσουν το κεφάλι τους!
  5. Να ερωτευτεί ο powerslave τον rudolf και να βγάλει κέρατα!

Φιλιά,

Νάνσυ

Αγαπητε Αγιο-Βασιλη,
ειναι η 100000στη φορα που στελνω και ολο μου τα στελνουν πισω τα ΕΛΤΑ με την ενδειξη “ο παραληπτης εφυγε χωρις να αφησει νεα διευθυνση κ.τ.λ.”. Ελπιζω να το παρεις αυτη τη φορα.
Θελω
1.καινουργιο υπολογιστη πληρως εξοπλισμενο(τωρα δεν τα ξερω αυτα καλα,ρωτα τον powerslave)…αλλα να ειναι καλυτερος απο αυτουνου για να σκασει!
2.adsl συνδεση αλλα και γενικοτερα μια απλη δεν θα μου κακοπεφτε γιατι αυτη αργοπεθαινει.
3.τον Κολιν Φαρελ(ποσο δυσκολο ειναι πια?)
4.να παραδεχτει ο τελης δημοσιως οτι οι nirvana ειναι θεοι(να το γραψει και στην εφημεριδα ει δυνατον)
5.θανατος στους ωχτρους μου
6.την Μπαρμπι-Μοδιστρα(απωθημενο)
7.θελω και μια επιταγη με ανοιχτο το νουμερο(θα το συμπληρωσω εγω)…εξοδα βλεπεις…
…κι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος…
8.να ειναι καλα ολα τα παιδακια εδω μεσα και ολοι οσοι αγαπω!
Αυτα αγιο.
Μακια πολλα, Σοφι.

Μήπως να βγάλουμε χαρτάκια προτεραιότητας;
Δεν θέλω ζαβολιές, πρώτη στην λίστα είμαι εγώ? [με πήγε γ******ς ο προηγούμενος χρόνος και μου χρωστάει]
Σοφία, ζήτα iMac G5 [αλλά πάρε την 17αρα οθόνη (δεν θα έχουμε και τα ίδια)]

Για Βi δεν ξερω για bye bye εισαι σιγουρα … !!!

1. Βάζεις και τον Τέλη μαζί με τα κοριτσάκια;
  1. Βάζεις και τον Τέλη μαζί με τα κοριτσάκια;[/quote]

Όπως και να το κάνουμε είμαι εκτός συναγωνισμού …

Νομίζω ότι ο Τέλης μόνο ανάμεσα σε κοριτσάκια μπορεί να είναι! :lol: :lol: :lol:

Να τον ντυσουμε και αναλογως μηπως … για να εισαστε ασορτι ολα σας ? :lol:

Και δεν τον χαλάει καθόλου…