Μήπως είσαι και Bi-Xenon?
Μήπως είσαι και Bi-Xenon?[/quote]
Αυτό τι είναι πάλι? Δεν πιστεύω να με βρίζεις και να μην τό’χω πάρει χαμπάρι? :evil:
Τπτ μωρέ… κάτι για τα φώτα του Ρούντολφ! Πού θα μου πάς, θα σε καρφώσω στο ΣΔΟΕ! Μουχαχαχα!
Μα γιατί τέτοιο μίσος? Τι σου έκανα γιορτινές μέρες?
(Παρεπιπτόντως, με το ΣΔΟΕ συνεργαζόμαστε εμείς οι λογιστές!)
Απο την υπερβολική αγάπη! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Τώρα το μάζεψες λιγάκι!
Αγαπητε Αγιε Βασίλη
Σε παρακαλώ, διώξε όλα τα μαλακισμένα που έχουν γαμησει το Topic κι ανοιξε τους ενα δικο τους με τιτλο “Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες” ή “Νταού Rocking”!!!
Σε παρακαλώ ρε θειο δηλαδή…είναι το μόνο δώρο που σου ζητάω!!! :x
---------------- > Απαντηση :
Εσενα καμμενο μου παιδι θα σου φερω δωρο μια πλαστικη κουκλα για να ξεθυμενεις που και που .
Γερομπισμπικι, κοιτα μην σφηνώσεις στη καμιναδα κατεβαίνοντας γιατι θα μεινει εκτεθειμενος ο πισινούλης σου και το βλεπω να παιρνει το χρωμα της στολής σου!!!
Ρε σεις, γυρίστε το στο “Santa” τουλάχιστον!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελικά τι θα κάνουμε αύριο ορέ κοπελιές και παλικάρια?
Κρατάμε εμείς Ευάκι μου το Revenge κι όποιος θέλει έρχεται!
Και ο Θανάσης είναι μέσα απ’ότι ξέρω ε?
Κι ο Τέλης?
Αυτό ούτε επίτειδες δεν μποώ να το ξεστομίσω…όχι καταλάθος που λες εσύ!!!
Και να ζοριστώ δε μου βγαίνει!
Εκτός αν κεράσεις τα 14 πρώτα Southern αύριο…!
Εκεί κάτι μπορεί να γίνει…
Κι ο Θανάσης μέσα είναι…(Αλοίμονο! Μας προσβάλλεις τώρα,θα έρθω εγώ χωρίς το αδερφάκι μου?!)
Αυτό ούτε επίτειδες δεν μποώ να το ξεστομίσω…όχι καταλάθος που λες εσύ!!!
Και να ζοριστώ δε μου βγαίνει!
Εκτός αν κεράσεις τα 14 πρώτα Southern αύριο…!
Εκεί κάτι μπορεί να γίνει… :P[/quote]
Θα σου φέρω μια κόπια από το νέο dvd και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το λες και θα το φχαριστιέσαι…
Τι λέω ο άνθρωπας ρε…
Έλα ντε!!! :roll:
Δεν σας προλαβαίνω, ρε καθαρματάκια?. [το έχω ξαναπεί, το ξέρω]
Αύριο? μπορειιιιιιιιί να έρθω? αν δεν πάω στο live? ή αν πάω και δεν έχω πιει τόσο όσο σήμερα? ποιοι θα είσαστε;
Ράνια φρόντισε νά’ρθεις αφού θα γιορτάσουμε και τα γενέθλια της Σόφι! Άσε που είναι προ-παραμονή και πρέπει να γιορτάσουμε και γι’αυτό (θα βρούμε κι άλλα να γιορτάσουμε, μην ανησυχείς!)
Καλημέρεεεεεεεεες!!! Ωραία περάσαμε χτες…ε? (το λίγο που έκατσα δηλαδή :? ) και εγκρίνω μουσική! Να επαναληφθεί παρακαλώ (είναι λαϊκή απαίτηση)!
Ωραια ηταν ναι…Επρεπε να κατσετε παραπανω, εβαλε κι αλλο Metallica
Αν και προτεινω την αλλη φορα ενα μερος που να μπορουμε να ακουμε τις σκεψεις μας…Ξελαρυγκιαστηκαμε παλι…