Τι κάνετε την Παρασκευή?

Μήπως είσαι και Bi-Xenon?

Μήπως είσαι και Bi-Xenon?[/quote]

Αυτό τι είναι πάλι? Δεν πιστεύω να με βρίζεις και να μην τό’χω πάρει χαμπάρι? :evil:

Τπτ μωρέ… κάτι για τα φώτα του Ρούντολφ! Πού θα μου πάς, θα σε καρφώσω στο ΣΔΟΕ! Μουχαχαχα!

Μα γιατί τέτοιο μίσος? Τι σου έκανα γιορτινές μέρες? :frowning:

(Παρεπιπτόντως, με το ΣΔΟΕ συνεργαζόμαστε εμείς οι λογιστές!)

Απο την υπερβολική αγάπη! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τώρα το μάζεψες λιγάκι! :smiley:

Αγαπητε Αγιε Βασίλη

Σε παρακαλώ, διώξε όλα τα μαλακισμένα που έχουν γαμησει το Topic κι ανοιξε τους ενα δικο τους με τιτλο “Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες” ή “Νταού Rocking”!!!

Σε παρακαλώ ρε θειο δηλαδή…είναι το μόνο δώρο που σου ζητάω!!! :x

---------------- > Απαντηση :

Εσενα καμμενο μου παιδι θα σου φερω δωρο μια πλαστικη κουκλα για να ξεθυμενεις που και που .

Γερομπισμπικι, κοιτα μην σφηνώσεις στη καμιναδα κατεβαίνοντας γιατι θα μεινει εκτεθειμενος ο πισινούλης σου και το βλεπω να παιρνει το χρωμα της στολής σου!!!

Ρε σεις, γυρίστε το στο “Santa” τουλάχιστον!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελικά τι θα κάνουμε αύριο ορέ κοπελιές και παλικάρια?

Κρατάμε εμείς Ευάκι μου το Revenge κι όποιος θέλει έρχεται! :wink:
Και ο Θανάσης είναι μέσα απ’ότι ξέρω ε?
Κι ο Τέλης?

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτό ούτε επίτειδες δεν μποώ να το ξεστομίσω…όχι καταλάθος που λες εσύ!!!
Και να ζοριστώ δε μου βγαίνει!
Εκτός αν κεράσεις τα 14 πρώτα Southern αύριο…! :wink:
Εκεί κάτι μπορεί να γίνει… :stuck_out_tongue:

Κι ο Θανάσης μέσα είναι…(Αλοίμονο! Μας προσβάλλεις τώρα,θα έρθω εγώ χωρίς το αδερφάκι μου?!) :smiley:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτό ούτε επίτειδες δεν μποώ να το ξεστομίσω…όχι καταλάθος που λες εσύ!!!
Και να ζοριστώ δε μου βγαίνει!
Εκτός αν κεράσεις τα 14 πρώτα Southern αύριο…! :wink:
Εκεί κάτι μπορεί να γίνει… :P[/quote]

Θα σου φέρω μια κόπια από το νέο dvd και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το λες και θα το φχαριστιέσαι…

Τι λέω ο άνθρωπας ρε…

Έλα ντε!!! :roll:

Δεν σας προλαβαίνω, ρε καθαρματάκια?. [το έχω ξαναπεί, το ξέρω]
Αύριο? μπορειιιιιιιιί να έρθω? αν δεν πάω στο live? ή αν πάω και δεν έχω πιει τόσο όσο σήμερα? ποιοι θα είσαστε;

Ράνια φρόντισε νά’ρθεις αφού θα γιορτάσουμε και τα γενέθλια της Σόφι! Άσε που είναι προ-παραμονή και πρέπει να γιορτάσουμε και γι’αυτό (θα βρούμε κι άλλα να γιορτάσουμε, μην ανησυχείς!)

Καλημέρεεεεεεεεες!!! Ωραία περάσαμε χτες…ε? (το λίγο που έκατσα δηλαδή :? ) και εγκρίνω μουσική! Να επαναληφθεί παρακαλώ (είναι λαϊκή απαίτηση)!

Ωραια ηταν ναι…Επρεπε να κατσετε παραπανω, εβαλε κι αλλο Metallica :wink:
Αν και προτεινω την αλλη φορα ενα μερος που να μπορουμε να ακουμε τις σκεψεις μας…Ξελαρυγκιαστηκαμε παλι… :stuck_out_tongue: