Τι κάνετε την Παρασκευή?

Ωραια ηταν ναι…Επρεπε να κατσετε παραπανω, εβαλε κι αλλο Metallica :wink:
Αν και προτεινω την αλλη φορα ενα μερος που να μπορουμε να ακουμε τις σκεψεις μας…Ξελαρυγκιαστηκαμε παλι… :P[/quote]

Sorry που δεν ήρθα αλλά έφυγα από την εφημερίδα 12.30 το βράδυ, όποτε και να ερχόμουνα θα ήμουν λιώμα…
I hope to a next time…

Α, βρε τελη, μας ελειψες…
Ωραια ηταν! Και κυριως η γνωριμια με τον Αντρεα… ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! :D/

θα συμφωνησω με το σοφακι… Την επομενη φορα καπου που να μπορουμε να πουμε και δυο κουβενετες χωρις να εχουμε την απορια, με ακουσε ή οχι!!!

Υ.Γ. Αντρεα μου, εγω τον Αγγελακα τον καραγουσταρα οταν ημουν μικρη!!! :wink:

Ψοφάω να μάθω… Υπάρχει κανείς κουτσομπόλης;

Α ρε φουστη μου ειναι παραμονη πρωτοχρονιας … θα κνω δυο μερες υπομονη ακομα … και μετα θα γινω τοσο κακος οσο δεν ημουν ποτε μεχρι τωρα .

Mην το κάνεις… Σε ασχημαίνει επικίνδυνα…

1. Ο Αντρέας είναι το καλύτερο παιδί…
  1. Τέλη πόσα δίνεις;

Mην το κάνεις… Σε ασχημαίνει επικίνδυνα…[/quote]

Α καλως τον …εσυ αγορι μου γιατι δεν ηρθες ??? και καλα κουρασμενος ??? Γιατι δεν λες την αληθεια , οπως στο sms που μου εστειλες σημερα ???

1. Λυσσάξανε όλες με τον Αντρέα χθες…

Συννενοημένοι στην πουστιά οι δύο γραφικοί…

Δεν σας πιστεύει όμως κανείς… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπον θα μου πει κανείς τι εγινέ;

1. Ο Αντρέας ήταν κύριος χθες…
  1. Ο Αντρέας ήταν κύριος χθες…[/quote]

8O 8O 8O 8O 8O 8O

Τι να σου πω ρε …να σου πω για τον Slekkas που τα μονα που ηξερε ηταν metallica και pink floyd ? και οτι οταν εβαλε crismson glory με ρωταγε τι ειναι αυτο ???
Οταν λεω οτι ειναι heavy metal μαναβης , δεν με ακουει κανενας .

Η Κατερινα , οντως ειναι πολυ ομορφη (μην πει κανενας τιποτα τον εσφαξα στο γονατο) αλλα ειπε και μερικα πραγματα που με πληγωσαν .

Η Σοφια δεν θα πω τιποτα εκτος απο την αληθεια , πιο ομορφη απο ποτε … και εορταζουσα αλλα ηταν λιγο αρρωστουλα .

Η ρανια δεν πηρε το μερος μου οταν δεχομουν επιθεσεις απο slekkas και silver .

KAI NAI ΡΕ ΜΑΝΑΒΗ ΗΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΣ ΧΘΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .

1. Μήπως ξέχασες κάποια Αντρέα;

Δεν θυμαμαι …

XAXAXAXAXAXAXA Kαλά που θες να ξέρει Crimson Glory o Πίπης…; Δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δηλαδή εκτός από πολύ όμορφη είναι και πολύ έξυπνη…

Τις κάλτσες τις έφερε;

Η Ράνια ως γνωστόν γουστάρει την ουδετερότητα…

Και ναι φεύγει η χρονιά με τον Angel in Black να μας χαρίζει το καλύτερο ανέκδοτο έστω την ύστατη ώρα…

1. Αχχχ…
  1. Μήπως ξέχασες κάποια Αντρέα;[/quote]

Προφανώς τη Νάνσυ…

Λοιπον , ο Τελης δεν ηρθε χθες , γιατι πολυ απλα ειχε καινουργια παραλαβη απο εξωτερικο (οπωροκηπευτικων ειδων) , και επρεπε να παει στην λαχαναγορα , για να τα παραλαβει. Ε μετα κατι να στησει τον παγκο στην Αθηνας , κατι να τακτοποιησει επρεπε και να δουλεψει κιολας .

Υ.Γ. Τα οπορωκηπευτικα ηταν της οικογενειας Europe , μαζι με ενα τελαρο πορτοκαλια εδινε δωρο και ενα Dvd Start From The Dark :twisted:

1. Έχω λέγεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Έλα να πάρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!

Μ’έχει κάνει delete!

Καλησπέρα παιδάκια! Νυστάζω αφόρητα και ως συνήθως δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ!