Ραδιόφωνο... τέρμα οι ροκ σταθμοί;

maddona on the radio ki osoi katalaban … big bang…

Εγώ πάντος ακούω μόνο
Rock Fm
Red Fm
Radio Gold
Atlantis

Radio Gold στους πόσους???
Atlantis κάνει τακτικά διακοπές η μετάδοση αλλά και όταν γίνεται δεν παίζει και τπτ σπουδαίο…
Rock Fm άρχισε να ξαναφτιάχνει!!!Για 30 λεπτά έπαιζε ροκ είδη μουσικής!!!Και χωρίς τετράωρες διαφημίσεις… :lol:

Radio Gold στους 103,30
MASTORAKIS RULZZZZZZ!! :wink:

Κάθε Σάββατο στον Atlandis 105,2 Σειρηνάκης - Φράγκος ROCK ON MUSIC…
Πολύ καλή εκπομπή από δύο μέλη του forum μας…

Αρκετές ώρες ροκ και μέταλ μουσικού προγράματος μπορείς να ακούσεις στον 1431ΑΜ της Θεσσαλονίκης (δυστυχώς για τους Αθηναίυς). Ο σταθμός εκπέμπει από το Πανεπιστήμιο στα μεσαία, και είναι εφικτή η λήψη του στο κέντρο και σε αρκετές συνοικίες, ενώ έχει αυστηρά αντι-εμπορευματικό χαρακτήρα, το οποίο σημαίνει ΟΧΙ διαφημίσεις, σπόνσορες και άλλα αποφευκτέα.

Για τους μη εν Θεσσαλονίκη ο σταθμός παίζει (με αρκετά καλή ποιότητα) μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.1431am.gr

Για να τον ακούσετε απευθείας κάντε κλικ:
http://1431am.gr:8000/1431radio.m3u για απλό μόντεμ
http://1431am.gr:8000/1431med.m3u για σύνδεση ISDN
http://1431am.gr:8000/1431high.m3u για broadband

stin Kypro eixame to idio provlima me tous stathmous mexri treis vdomades otan 3ekinise mia rock ekpompi, 3-6 to apogevma, kai vazei apo ACDC mexri Slayer.

Κάθε Σάββατο στον Atlandis 105,2 Σειρηνάκης - Φράγκος ROCK ON MUSIC…

Πες μου ότι ο Σάκης ο Φράγκος είναι μέλος του forum και έκλεισα ως άντρας!!
Έχω βαρεθεί αυτόν τον τύπο να τον συναντάω συνέχεια μπροστά μου!!
Πείτε του χαιρετίσματα από τον Λέκκα και κάντε κάτι να τον πείσετε να σταματήσει το μπάσκετ, είναι κρίμα να κακοποιεί έτσι το άθλημα!!!

Αλλάζουμε θέμα!
Κλασσικές ροκιές παίζει ο μαλάκας ο Μαστωράκης στα 101,3 FM (αν θυμάμαι καλά). Δεν τον πάω με την καμμία, αλλά κάνει καλές εκπομπές.

XAXAXAXA Kαι μας λέει ότι είναι παιχταράς;

:lol: :lol: :smiley: :smiley:

XAXAXAXA Kαι μας λέει ότι είναι παιχταράς;[/quote]

Άσε, κι εμένα μου έλεγε ότι είναι γιατρός!!
Γειά σου ρε Σάκη αθάνατε!
Κάποτε πάιζαμε στην ίδια ομάδα, αλλά δεν τον αντέξαμε και τον στείλαμε στην ομάδα του Metal Invader!!

paidia www.kerrang.com kai valte kerrang! radio gia na tsekarete poso psagmenoi einai oi anthrwpoi…oxi san tous flwrous pou apo rock to exoun gyrisei stin trancia,se ligo o rock fm tha paizei kai anoyla flwrinioti

Μια μικρή μικρή απορία… Ο Ατλαντίς γιατί δεν εκπέμπει όταν βγαίνει ο ήλιος? :?

Παράπονα:

red: Ας αλλάξει όνομα, το diafimiseis fm θα του ταιριάζει καλύτερα! Τουλάχιστον να μη βάζει τα ίδια και τα ίδια πλέον! Η ροκ έχει τερααααααστια γκάμα τραγουδιών από τα 10 που επαναλαμβάνει!

rock: την προηγούμενη βδομάδα έφαγα κόλλημα με ότι έπαιζε!!! Φοβερή σειρά!!! Τα καλύτερα 45 λεπτά μουσικής που άκουσα σε ράδιο τα τελευταία χρόνια! Μακάρι έπαιζε πάντα ροκιές…

atlantis: ρε παιδιά τι σας ταίζουν εκεί μέσα και μιλάτε τόσο πολύ? Ειδικά ο τύπος του πρωινού! Έχετε τις καλύτερες μουσικές επιλογές αλλά έχω αλλάξει τόσες φορές σταθμό λέγοντας και ένα “Μη μιλάς επιτέλους”…

Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω…Thanks :stuck_out_tongue:

Mazestic όλα όσα είπες είναι 100% σωστά. Να κάναμε ένα σταθμό αοό κομμάτια και από τους 3 σταθμούς. Τσέκαρες καθόλου και τον Radio Gold 103.30? Ώρες ώρες βάζει τρομερά rock και Aor κομμάτια όταν δέν έχει πιάσει λογοδιάροια τον Μαστοράκη! :roll:

Θα σου φανεί τρελό αλλά τρελές ροκιές έχω ακούσει στον Κις!!! κάτι black dog, κομματάρες από Deep purple, whitesnake μέχρι και def leppard!!! 103.3 είπες ε? θα το δοκιμάσω

Δε ξερω αν το εχει αναφερει καποιος παραπανω γιατι βαρεθηκα να διαβασω αλλα μπορεις να ακουσεις και μεσω διαδικτύου www.1055rock.gr εγω τουλαχιστον αυτο ακούω εδω στη Σαλόνικα. αλλα εχει ποικιλια μονο για ροκ (η punk, hardcore, metal, new wave κλπκλπ) καταστασεις. δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

O Atlantis, logika entos mikrou xronikou diastimatos tha exei lisei ola ta provlimata tou kai tha ekmpempei kanonika. Makari na ginei o palios kalos ATLANTIS pou ton akouge sxedon olos o kalos o kosmos…

Rock Radio Θεσσαλονικη οπως και ο 105.5 που αναφερθηκε. Τουλαχιστον στη Θεσ/νικη δεν γνωριζω καποιον αλλο σταθμο. Παλια υπηρχε και το Ραδιο Παρατηρητης που ειχε κανα δυο καλες εκπομπες αλλα εχει κλεισει νομιζω.

Yπαρχει και ο Classic 93.1 αλλα παιζει χαλαρουιτα μουζικα. παλια κομματια κυριως. μπορεις επισης να ακουσεις μεσω διαδικτύου μονο ροκ.

Τώρα είπες τη μαγική λέξη :smiley: , από εδώ και πέρα θα σε συμπαθώ πάρα πολύ λέμε , και μην τολμίσει κανας να πει κουβεντα τον εσφαξα στο γονατο λεμε .
Finlande για εσενα παει πιο πολυ , γιατι σε βλέπω να κοιμασαι στα παγκακια το Σαββατο :evil: