Ραδιόφωνο... τέρμα οι ροκ σταθμοί;

Τώρα είπες τη μαγική λέξη , από εδώ και πέρα θα σε συμπαθώ πάρα πολύ λέμε , και μην τολμίσει κανας να πει κουβεντα τον εσφαξα στο γονατο λεμε .
Finlande για εσενα παει πιο πολυ , γιατι σε βλέπω να κοιμασαι στα παγκακια το Σαββατο

χαχα καλοοο

Πλακα πλακα οσοι θα βρισκονται το Σαββατοκυριακο που μας ερχεται Θεσσαλονικη για το live των Dokken και για οσους αλλους θελουν μπορει να κανονιστει καποιο meeting στη Θεσσαλονικη

Eγώ μέσα είμαι , και αν κολλήσει πάμε και Σέρρες :roll:

Eγώ μέσα είμαι , και αν κολλήσει πάμε και Σέρρες :roll:[/quote]

Χαχαχαχαχα…σωστος :wink:

Γιατι ρε παιδια Σερρες τι εχει?

Ακανε Λαιλια…αλλα οποιοι θελουν να γινει κανα meeting Θεσσαλονικη ας προτεινουν κατι.
Διατιθενται pm και msn messenger για καλυτερη οργανωση

Εχει και μπουγατσα απ το Χρυσο. Χεθτηκα για τον ακανε.

Ναι και το Χρυσο ειναι και διπλα στο σπιτι μου…Χαχαχαχα, οτι πρεπει για after hours η για μια μπουγατσα το πρωι μετα απο καθε ξενυχτι.

τι ειναι αυτες οι λεξεις ρε ? δεν τις ξερω … translate pls

Το ακανες Λαιλια?
ειναι ενα λουκουμι παραδοσιακο που φτιαχνουν στο χωριο Λαιλιας Σερρων, αλλα ειναι διασημο γενικα στην βορεια Ελλαδα.

Το χρυσο ειναι μπουγατσατζιδικο εχει γεμισει ο τοπος απο δαυτα. 8)

Και η μπουγατσα ολοι ξερουν τι ειναι…

χαχα. μπορει απο λαμια και κατω να μην ξερουνε. λεμε τωρα…χμχμχ

Κακιες… :twisted: :stuck_out_tongue: 8) :lol:

Με κρεμα η τυρι?

δν διαβασα τα παραπανω γτι ειναι πολλα!!προφανως να το εχετε αναφερει…οσες φορες εχω ανεβει Α8ηνα καπου στους 94 τα μεσανυχτα βαζει metal κομματια!οσο γ τον rock fm π περιμενα πως κ πως να τον ακουσω,τι να πω,μ εχει απογοητευσει…μεχρι κ Εμινεμ βαζει κ ολο μπιτακια!μονο rock δν ειναι… :evil: :evil:

Εγω παντως πριν λιγες μερες που ημουν Θεσ/νικη στον 105,5 αργα το βραδυ εβαζε πολυ καλα τραγουδια ροκ κυριως…

Με κρεμα η τυρι?

Με κιμα παρακαλω :slight_smile:

Παιδιά έχει τύχει να ακούσετε τα παιδιά από το www.berock-live.com? :-k
Βέβαια είναι μόνο Online, αλλά πραγματικά παίζουνε καταπληκτικά!
Αξίζει το κόπο μιας και δεν έχουμε πολλούς Rock σταθμούς,
αλλά και επειδή τα παιδιά εκεί παίζουν άψογα!
Και έχουνε και πολύ χαβαλέ…:smiley:

Για δοκιμάστε…

Αφηστε δραμα η υποθεση. Πλεον δεν ακουω ραδιοφωνο. Ο kiss ισως να βαζει που και που καμια ροκια( εχει βαλει και fade to black και Enter sandman 10 ηωρα το πρωι!) αλλα μετα το γυρναει σε ποπ και σε ξενερωνει οσο δεν μπορεις να φανταστεις.

Ρε Ατλαντίς δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει ίδιος! Θυμάμαι το 98 περίμενες πως και πως τη ΜΕΤΑΛ ΕΚΠΟΜΠΗ της μεσημεριανής ζώνης του Αλέξανδρου Λιγνού (έβαζε και το Riding The Storm για ίντρο!!!) και γούσταρες! Είχε και Γιώργο Λεμπέση έριχνες γέλια … υπήρχαν ακόμα οι Τρύπες…(:slight_smile: ) …Περίμενες πότε θα βάλει MAIDEN και Priest για να πατήσεις το RECORD στο κασετόφωνο… Έπαιρναν και τηλέφωνα ακροατές…τώρα δεν υπάρχει τίποτα σχεδόν από αυτά.

Άκουσα πριν 2 βδομάδες μια πρωινή εκπομπή στον Ατλαντίς … ντάξει βάζανε σχετικά καλά τραγούδια , αλλά συζυτάγανε για πολιτική όλη την ώρα και πάρα πολύ (κατα τη γνώμη μου).Είναι σα ν’ακούς ΑΝΤΕΝΝΑ ΦΜ ρε γμτ αλλά με ροκ τραγούδια…Κρίμα …