Ραδιόφωνο... τέρμα οι ροκ σταθμοί;

Ο κοσμος πλεον προτιμαει λαμπιρη και αρναουτογλου αντι για τετοια.Εχω πετυχει παντως σε κατι makedonia tv και καναλια οχι τοσο γνωστα,να εχει μεταλ εκμπομπη με ιντρο Judas Be my Guide!

Αλήθεια ??? Judas Be My Guide? ντάξει όχι και το τραγούδι που θα περίμενε κάποιος , αλλά φαίνεται ψιλόψαγμένη εκπομπή…Ξέρεις ώρες ? Είχε και παλιά η ΕΤ3 νομίζω και έφερνε συγκροτήματα και είχε και συνετεύξεις (νομίζω παρουσίαζε ο ένας απο τους 2 τύπους που είναι στο νηστικό αρκούδι…) …

πάντως ότι το 98% της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου έχουν πιάσει πάτο ποιοτικά είναι γεγονός.Διαφορετικότητα = εχθρός τους.

Κορυφαίος ροκ σταθμός που έχω ακούσει (εκπομπές γραμμένες σε κασσέτα το 96) ήταν ο ρόδονfm.

Ο ροκfm είναι απλά απαίσιος. Πριν τον πάρει ο best άκουγα λιγουλάκι. Ήμουν και στο φορουμ του…κρίμα μας το κλείσανε κι αυτό καιρό τώρα :frowning:

" Το RockJukeBox είναι ένα ραδιόφωνο που δεν έχει οικονομικά συμφέροντα.
Ότι κάνουμε το κάνουμε επειδή μας αρέσει χωρίς να έχουμε να κερδίσουμε κάτι.

Μπορείτε να μας ακούσετε στην περιοχή της Μεσσηνίας από το ραδιόφωνο.

Όπως επίσης και από το internet σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας μας www.rockjukebox.gr

κατι πουπαρατυηρω με τους ραδιοφωνικους σταθμους.

ακομα κ αν ειναι αφιλοκερδεις… ακομα κ αν ειναι απο καπιον server στο ιντερνετ ετσι για την πλακα…

παιζονται συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια…τα γωστα…τα mainstream…διλαδη ελεος πια…παραπαει αυτο. η καποιοι δεν ξερουν απο μουσικη…η το κοινο ειναι απλα καθυστερημενο…η δεν εχω αλλη εξηγηση.

Εγω παντως ακουω red και με καλυπτει 99% σε αυτα που 8ελω να ακουσω , εχει και γαμω τα παλικαρια στο μικροφωνο btw…

Currently αποθηκευμένοι σταθμοί στο ράδιο του αυτοκινήτου μου:

Δίεση - Red - Rock - NET - Ατλαντις - Gold

σαν τι παιζει? για πες να χω μια ιδεα…

Kυρίως brit-pop-rock, ελάχιστο κλάσικ ροκ κτλ

Ο gold τους τελευταίους μήνες γαμάει. Δε βάζει μόνο 70s, αλλά κανείς θα πετύχει και alice in chains μέχρι muse. Μόνο οι ελεεινές διαφημίσεις του μαστοράκη για τα cd που πουλάει το χαλάνε

:wink: κα8ημερινες και εν ωρα εκπομπων …
βραδυ και σαββατοκυριακα παλλια κυριως…

Ακριβώς η γνώμη που σκέφτηκα να ποστάρω όταν είδα το thread αυτό. Πολύ καλή μουσική ο gold τις περισσότερες ώρες, αρκετά καλές επιλογές και όχι μόνο τα εντελώς mainstream, αλλά ρε γαμώτο αυτοί οι δειγματισμοί κάθε τρεις και λίγο, οι οποίοι κρατούν το λιγότερο τέταρτο, χαλάνε απίστευτα την εικόνα του σταθμού. Απορώ αν πουλάνε όλες αυτές οι συλλογές, τις οποίες προσωπικά αντιμετωπίζω με δυσπιστία.

Απο Αθηνα δεν γνωριζω αλλα στη Λαρισα υπηρχε το οξυγονο fm που εβαζε πολυ ωραια τραγουδια 10-12 δευτερα με πεμπτη metal και τις υπολοιπες μερες rock.Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα βεβαια

εγω ακουω ατλαντισ 105.2 βαζει μεχρι και ντεθ

Χμ… Ο μόνος που μ’αρέσει τελευταία είναι ο Gold, παίζει ωραία κομμάτια και με μεγαλη ποικιλία. Παλιότερα άκουγα λίγο Red και Rock αλλά και οι 2 λειτουργουν με playlists και συγκεκριμένο στυλ και γίνονται κουραστικοί…

πιάνεις γολδ,ωπ,ωραία κομματάκια…μέχρι να ακούσεις τη φωνή του εμετικού και να το κλείσεις…:wink:

Αυτο να λέγεται… :frowning:

Πο ρε φιλε και με μενα αυτο ακριβως γινεται!Οντως βαζει ωραια κομματακια ο Gold μετα βγαινει στο Mic ο Χουντ…ο Μαστορακης και εμετιαζω:(

Μερικές φορές έχει πλάκα αλλά έχω μάθει όλες του τις συλλογές απ’ έξω κι είναι λίγο σπαστικό.Πάντως βάζει ωραία τραγούδια ανά διαστήματα!

καμια φορα πετυχαινω καλα κομματια στο γκολντ…στον ατλαντις πολυ πολυ σπανια…μουφα μου φαινεται…γενικα πιστευω τερμα οι ροκ σταθμοι

Ευτυχώς ο Ατλαντίς δεν έχει το φασιστοειδές του Gold.