Ραδιόφωνο... τέρμα οι ροκ σταθμοί;

Ο ιδιοκτητης του Ατλαντις δεν ειχε κατεβει στις εκλογες με το ΛΑΟΣ;Ετσι ειχα ακουσει…

ισχύει:wink:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…ANYWAY ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Η ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ TO SOUNDTRACK TΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ…ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΛΕΜΠΕΣΗ…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΓΝΟΣ

το θεμα δεν ειναι οτι μονο την ακους,αλλα οτι ολη την ωρα κανει τελεμαρκρτινγκ και εχει λυσαξει με τα 50ρακια του 60…:lol: :lol:
τα οποια κοστιζουν οπως λεει μονο 200κατι ευρω…(αν θυμαμαι καλα)

Υπαρχει κανενας ροκ σταθμος,εκτος των κλασσικων πλεον rockradio 104.7 και 1055 rock?:-k :-s

Δεν είμαι Αθήνα οπότε δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Πάντως μεσω Ιντερνετ, μπορείς να ακούσεις σταθμούς από όπου θες στον κόσμο ανα είδος. Όσοι έχετε I-tunes δοκιμάστε (και απο media player γινεται αλλα δε ξέρω ακριβώς πως…). πέρα από αυτό όμως, μέσα από σελίδες σταθμών πάλι μπορείτε να ακούσετε online. πχ. Virgin Classic Rock Radio
http://player.virginradio.co.uk/core/player3/?preroll&nopreroll&preroll&service=vc&return=Updated%20your%20settings

Όσοι θέλετε να ακούσετε τον μανοσ87 (εκτός απροόπτου πάντα) συντονιστείτε 105.5 αύριο Τρίτη 7-8 το απόγευμα. Θα χώσω και Burst ε :Ρ

Ασταδιαλα! Αληθεια ρε? Για το πρωτο εννοω, για το δευτερο δεν εχω και ιδιαιτερες αμφιβολιες ρε προγκοφατσα:p

Την ώρα που έχει House ωρέ? Τέσπα, θα προσπαθήσω να σε τιμήσω… :stuck_out_tongue:

Listening to: Iced Earth - Iced Earth
via FoxyTunes

κάνεις εκπομπή? :-s :expressionless:

Όχι ακριβώς :Ρ

Αυριο συγκεκριμένα έκτακτη εμφάνιση.

Neurosis? Napalm Death? ΛΕΠΑ? :stuck_out_tongue:

α ρε μάνο, θα πάρω ραδιοφωνάκι στη σχολή για τη μπάρτη σου.

θα παίξεις κάνα grand magus ε? :lol:

Online paizei na se diafimiso pagkosmios?

Kai na sou spaso ta tilefona gia Journey :lol::stuck_out_tongue:

Κι ο 89 Rainbow παιζει ροκιες!

Μην ανησυχεις για Λεπα,θα του στειλω μηνυμα να βαλει.Αν τολμησει να μην βαλει η μεγαλη μαχη των troll θα ξεκινησει.[-X:p

Θα σε ακουω απο το κινητο!Αντε ρε να κανει ρεκορ ο 105,5!!!:D…Βαλε και καμια τρουιλα εκει κανα slough feg να τρελαθουμε8)

Αφιερωσεκαι κανα κομματι στον αρχηγο :lol::lol::lol:

Δε σε χάλασε ε? :wink:

λεπά δυστυχώς δεν είχαμε μαζί. νταζ ψήσου να φτιαξεις προπαγανδιστικό ιντερνετικό σταθμό με πλέυλιστ μόνο Journey και Dare :lol:

α γεια σου! Grand magus βάλατε και μου άρεσαν, μάνος!! Ποιος ήταν ο τίτλος του τραγουδιου?

Like the oar strikes the water :metal: