έτσι, να μπαίνουν στον ίσχιο δρόμο οι χρήστες του φλόρουμ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ
“JO-JO” ΒΑΚΑΡΟΥ, ΤΟ ROCK RADIO 104.7 ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Τι εγινε βαρεθηκε ο μπουλης jo jo?:lol: Παντως μια φορα ειχα παρει τηλ οταν ημουν μικρος στον βακαρο,τοτε που επαιζε ακομα ελληνικο ροκ στο ραδιο,τοτε που ελεγε το γνωστο αντε να βαλει η μαμα τα μακαρονια στην κατσαρολα.:lol:
κάποια προσπάθεια να περαστεί πιο rock στο mainstream γίνεται.
οφείλω να ευχαριστήσω κάτι τύπους σαν τον heatseeker, τον mr. και τον dark of the sun. τουλάχιστον αυτούς ξέρω.
ο amazing journey είναι επίτιμος.
ο sokin επίσης.
πάντως ειδικά για τα παιδιά από την Πάτρα να ξέρουν πως από Σεπτέμβρη σκοπός είναι να βάλουμε όσες πλάτες μπορούμε να βλέπουμε κανά live και ό,τι άλλο μπορούμε.
Τωρα που λέτε για Πάτρα, και μια και κατεβαίνω πολύ συχνα τελευταία τι κακό είναι αυτό με το ραδιο?
Αμα περάσεις την Κόρινθο και την εμβέλεια των Αθηναικών σταθμών κυριαρχεί το μπουρτζοσκυλάδικο. Δεν παίζει τίποτα άλλο σχεδόν. Αμα πετύχω καμια Μπιγιονσε εννοείτε πως δεν το αλλάζω, παρακάτω είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Αμα πέσω σε τίποτα Coldplay κάνω και πάρτυ. Και δεν μιλάμε να ζητάω ροκ και έτσι. Κάτι απλά να ακούγεται εστω. Υπάρχει τίποτα?
Χαχαχαχα άστα να πάνε. Τουλάχιστον στην Κόρινθο που ξέρω, όλοι οι σταθμοί παίζουν ό,τι πιο καγκουροτράγουδο υπάρχει. Έχω πετύχει κάτι κρυμμένα διαμάντια εκεί
όχι στα καγκουροτράγουδα!
Στηρίζουμε τελειωμένα καψουροσκυλάδικα που μιλάνε στην ψυχή!
Γιώργος Μάης φτγ μπίτσεζ!
Και ο hi jack τέλος στο ραδιόφωνο μόνο απο internet σε λίγο καιρό… και επαιζε οτι ακουγα ακριβώσ ρε γμτ.
Nαι πάει και αυτός, και είχε φτιάξει πολύ τελευταία. Έπαιζε βεβαιά γνωστα mainstream ονόματα αλλα τουλάχιστον δεν έμενε κολήμμένος στο “1ο σινγκλ” όπως ο Red έβαζε και κανένα άλλο κομμάτι. Δεν γίνεται αυτο το πράγμα. Συγκροτήματα με τεράστιες δισκογραφίες και για δεκάδες χρόνια να βάζεις 2-3 συγκεκριμένα τραγούδια…
no.1 ΜΟΥΣΙΚΟΣ σταθμός στην Πάτρα είναι ο Wave 97.4.
Για χρόνια ήταν μόνο μουσική με λίστες.
Παντα μεταξύ rock και alternative.
Φέτος ξεκίνησαν οι πραγωγοί.
Και πάλι η μουσική έχει τον κύριο λόγο, αλλά υπάρχουν από πίσω παραγωγοί στο είδος τους καθώς και λίστες κάποιες ώρες.
Τα κύρια πράγματα που ακούει κανείς είναι alternative-indie-brit pop-mainstream rock, αλλά πλέον παίζουν και πιο jazz-funk πράγματα, και αρκετό classic rock.
about music στα δικά σου ακούσματα νομίζω είναι αρκετά κοντά.
Γενικά, πέτυχε και πάει καλά γιατί απευθύνεται και έχει αποδοχή σε πολλούς φοιτητές εδώ.
εμένα μου έχουν αναθέσει να το σκληραίνω που και που αν και να ξέρετε το metal σε commercial σταθμούς δύσκολα περνάει. Το θεωρούν τεράστιο ρίσκο.
Εμβέλεια ραδιοφωνική έχει από λιγο πριν την Πάτρα μέχρι σχεδόν Πύργο.
Θενξ, θα τσεκάρω αρκετά σύντομα…