Καλύτερη δεκαετία

βασικα προσωπικα πιστευω οτι τα 80’ς ξεφτελισαν το Rock! τα 80’ς περα απο κιθαριστες που κανουν κοντρες ποιος θα παιξει πιο γρηγρα κ ΤΠΤ αλλο κ τραγουδηστες να τσιροκοπανε σαν τον ακατανομαστο δεν εχουν αναδειξει τπτ διαφορετικο!τα Drums πιο κουλα δεν γινοντε μεσα στο βαθος κ συνεχεια τα ιδια! α μην ξεχασω ο Αδερφος του Van Hallen ειχε τετρακαση! ΕΛΕΟΣ ](,) ](,) για το μπασσο δεν μιλαω γιατι απλα δεν το ακους… θαμενο μεσα στα power chords που περα απο αυτα δεν ακους καμια αλλη συνχορδια.
τωρα εαν εσας σας αρεσουν προσκιναω! απλα εμενα με αηδιαζουν! :wink:

Ρε Gigatron γαματη η χρονια που γεννηθηκες!!!

Επειδή λοιπόν γκρινιάζει ο bluezlick, ένα αφιέρωμα στο 1972 :

All the Young Dudes - Mott the Hoople
Argus - Wishbone Ash
Black Sabbath, Vol. 4 - Black Sabbath
Caravanserai - Santana
Catch A Fire - Bob Marley & The Wailers
Chicago V - Chicago
Close to the Edge - Yes
Come from the Shadows - Joan Baez
Eat a Peach - The Allman Brothers Band
Exile on Main Street - The Rolling Stones
Foxtrot - Genesis
Fragile - Yes (USA Release)
Harvest - Neil Young
He Touched Me - Elvis Presley
Live in Japan - Chicago
Living in the Past - Jethro Tull
Machine Head - Deep Purple
Made In Japan - Deep Purple
Music of My Mind - Stevie Wonder
No Answer - Electric Light Orchestra
Obscured By Clouds - Pink Floyd
Pictures at an Exhibition - Emerson, Lake & Palmer
Roy Orbison Sings - Roy Orbison
Roxy Music - Roxy Music
School’s Out - Alice Cooper
Squawk - Budgie
Talking Book - Stevie Wonder
The Eagles - The Eagles
The Grand Wazoo - Frank Zappa
The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars - David Bowie
Thick as a Brick - Jethro Tull
Toulouse Street - The Doobie Brothers
Transformer - Lou Reed
Trilogy - Emerson, Lake & Palmer

xaxaxaxaxaxa
τι χρονια ομως ποπο…

xaxaxaxaxaxa
τι χρονια ομως ποπο…[/quote]

Όντως ναι…

bluezlick, αντιθέτως με σένα (άσχετα με τις τεχνικές ικανότητες και με μέτρο ότι μου ακούγεται ωραίο στο αυτί -αφού δεν είμαι μουσικός-) εγώ 70’s (κλασσικό rock κυρίως, αλλά και άλλες μεγάλες μπάντες της δεκαετίας) δεν μπορώ να ακούσω και πάρα πολύ.
Γενικά από αυτή τη δεκαετία μου αρέσουν μπάντες με πιο μοντέρνο ήχο -για την εποχή- (Rush, Queen, Scorpions, Blue Oyster Cult, Uriah Heep, Journey, Van Halen κ.α.)
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις (Led Zeppelin, Jethro Tull)
Φαντάσου ότι από μπάντες όπως οι: Black Sabbath, Judas Priest, Deep Purple, ZZ Top, Aerosmith, Alice Cooper τα αγαπημένα μου albums είναι 80’s & 90’s!

Sorry! :oops:

1. '60s
  2. '80s
  3. '70s
  4. '50s

:arrow: '80s
:arrow: '90s
:arrow: '70s
:arrow: '60s

Δεν υπάρχουν άλλες δεκαετίες.

:lol: :lol: :lol:

Καλά ρε Gigatron έχεις μια λίστα για κάθε έτος!!!

70s!!! Τι να πρωτοπείς γι’αυτή τη δεκαετία…
Την ευγνωμοσύνη μου στα 60s για τις βάσεις!

Σχεδόν…!!!

σιγουρα καθε δεκαετια εχει την αξια της , και βαζει βασεις για την επομενη καθως
και προετοιμαζει τις νεες τασεις . Στον ‘ειδος μου’ , θεωρω ασυγκριτα καλυτερα δεκαετια τα 80’ς . Στα 70’ς υπηρξαν καποια γκρουπ ,αλλα κατι η ελλειψη τεχνολογιας , κατι το στυλ της εποχης και τα κινηματα , κανουν τα περισσοτερα κομματια της περιοδου να ακουγονται ‘ακατεργαστα’ σε εμενα . Στα 80’ς αρχιζει η ‘επεξεργασια’ του ηχου αλλα σε αναλογικες βασεις . Εκεινη η εποχη ειναι για μενα η τελεια μιξη εμπνευσης με την βοηθεια της τεχνολογιας . Στα επομενα χρονια η τεχνολογια εκανε παπαδες ,αλλα πλεον δεν υπηρχαν πολλα ‘φρεσκα’ πραγματα . Μην ξεχναμε οτι σημερα 2006 , στις κιθαρες και τα πληκτρα κυριαρχουν οι αναλογικοι ηχοι ,ακομα και τα πιο ακριβα μηχανηματα προσπαθουν
να πιασουν αυτο το ‘feeling’ ,ηχος που γεννηθηκε στα 80’ς. Και στα 90’ς υπηρξε μια στροφη στην ‘ακατεργαστη’ απλοτητα ,και πολλα γκρουπ θυμιζαν τουλαχιστον σε μενα σχολικα garage bands . Αλλα ηταν ο ηχος της εποχης . Καποια γκρουπ
μετα το 90 αρχιζαν να κανουν πιο πολυπλοκα πραγματα ,καποια ομως δεν εχουν την απαραιτητη εμπνευση .Γιαυτο λοιπον 80’ς.

80ς γιατί τότε όλα θεωρούνταν HEAVY METAL και μόνο, ενώ σήμερα έχουν βγει 500 όροι για να το περιγράψουν καλύτερα (Ξεκολλήστε από τις ταμπέλες ρεεε!)Και επειδή τα έζησα έστω και στα τέλη τους(Paradise city videoclip το MTV κάθε μισάωρο,είπατε τίποτα??) 8)

Ξεθαβω.
Πρωτα για μενα ειναι τα 70ς. Μετα μαλλον εχω τριπλη ισοβαθμια 60ς-80ς-90ς και τελευταια ανετα τα 00ς.

70ies, ιδιως για το ροκ. Μεταλ πιο πολυ στα 80ies.

Μάλλον 90’s θα ψηφιζα,για 'μενα εκεί ήτανε το αποκορύφωμα του μέταλ με βάση τα γούστα μου…το ίδιο και για τη σημερινή εποχή,βγαίνουνε αρκετές δισκάρες που αξίζουν με το παραπάνω…αλλά το ίδιο κορυφή ήτανε και τα 70’ς και 60’ς για το ροκ.Τα 80’ς είναι τα λιγότερο αγαπημένα μου,αν και πάλι υπήρξανε τρομερά γκρουπ και εκείνη την εποχή…

Ψηφισα 80’ς φυσικα !
Τα 90’ς ακολουθουν στην προτιμηση μου .

Ολες!

καλυτερη δεν υπαρχει. αγαπημενη παντως μαλλον ειναι τα 80΄ς.

Κοιταχτε,εμενα ο ηχος μαρεσει πιο πολυ μεσα 90 με 00.Απλα οι ποιοτητα ηταν μεγαλυτερη στις παλιες,μπαντες.Υπαρχουν τωρα λιγες και καλες,ενω υπαρχουν και πολλες μαπες.Επισης τη δεκαετια 00 η παραγωγη δισκων εχει γινει πολυ καλυτερη