Καλύτερη δεκαετία

70s φυσικά, ακόμα τους αντιγράφουν … χαχαχαχαα. Η μουσική που βγήκε τότε εδωσε το πάτημα για τα 80ς κ τα 90ς…

Η ψήφος παει 80ίλα δαγκωτό!!
Αν και στην πραγματικότητα είναι το διάστημα από τα τέλη της δεκατίας αυτής μέχρι και τα μέσα της επόμενης…

80’ς baby!!!χωρίς το μαλλί κ το ντύσιμο βέβαια…80’ς…!!!

Σε κάθε δεκαετία υπάρχουν αριστουργήματα. Το θέμα είναι να τα ανακαλύψουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην φοράμε παρωπίδες.

Δεκαετια 70 και 80…

Αν μιλάμε για metal τότε μιλάμε για 80’s:wink:

[SIZE=“7”]80’s UP THE POSERS!!![/SIZE]

Seventies για μένα δαγκωτό ! Τα περισσοτερα αγαπημένα μου συγκροτήματα διέπρεψαν εκείνη την εποχή (Με έχε πιάσει και αυτό το κύμα παρελθοντολογίας τώρα τελαυταία)

Κάθε δεκαετία έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της μουσικής, δεν νομίζω ότι έχει νόημα μια τέτοια ψηφοφορία…

Νirvana, Soundgarden, Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Alice in chains, Therapy, Pixies (έστω και στα τελευταία τους), Faith no more, Monster Magnet, Metallica (η καλή περίοδός τους),PJ Harvey, Marilyn Manson, System of a down, Βlonde Redhead, Apoptygma Berzerk. 90’s για πάντα. Kαι τα 80’ς έβγαλαν μεγάλα συγκροτήματα αλλά τα 90’ς έχω ζήσει αυτά ψηφίζω. Πολύ υπερεκτιμημένη περίοδος τα 70’ς για εμένα.

8O 8O 8O 8O 8O 8O

Καθενας με τα γουστα του…Αλλα υπερεκτιμημενη???

Si…

ναι ρε! O hendrix zeppelin beatles stones deep purple sabbath thin lizzy camel floyd rainbow δεν ειναι τπτ!
ενας μυθος ειναι! ουτε καν προσφεραν στην μουσικη! γνωστοι γινανε επειδη ηταν μαστουρια τπτ αλλο!

αλλα απο ατομο που ακουει nirvana k manson δεν περιμενα τπτ καλυτερο!

:lol: :lol: :lol: κατευθειαν επιθεση:lol: :lol:

70’s θα πω εγω.sabbath.rainbow,zeppelin,gallagher,scorpions στην πιο ωραια τους περιοδο,zz top,acdc,και εχω ξεχασει και πολλα.το μονο κακο της δεκατετιας ειναι οτι δεν επιασε hendrix:(

8O 8O 8O
Ναι! Μεχρι κι ο Bluezlick υποκλιθηκε στο μεγαλειο των Floyd…

Δεν υπάρχει η επιλογή… 1965-1975 θα έλεγα.:stuck_out_tongue:

με αυτα που διαβαζαω τον τελευταιο καιρο εδω περα θα αρχισω να προσκιναω κ τον vliman!:lol:

Σε καταλαβαινω. Εδω εβαλες στα 70’ς Beatles και Hendrix… :lol:

#-o :lol:
ομως ο hendrix Ηταν κ το 70! για 9 μηνες!:stuck_out_tongue:
αλλα κ η Beatles εχουν το let it be!:stuck_out_tongue:

00ies ρε, sunrise avenue

:ban: :?: