Αλκοολ δεν το πολυπαω αλλα μπυρες αγαπαμε και στηριζουμε :D. Ψηφισα Heineken και Corona αλλα μου διεφυγε η Kaizer που μου αρεσει εξισου!
ρε! Αμστελ ΡΕ!:respect:
Μύθος, Κάιζερ, Φιξ , Κράφτ.
FIX λεει, αλλα πολυ αφρος ρε παιδακι μου.
Αγαπαμε Kaiser, Weihenstephaner, Paulaner και μια αλλη γερμανικη που θα σας πω αυριο οταν δε θα ειμαι υπο την επηρρεια των υπολοιπων.
Και γενικα, ολες οι γερμανικες.
Amstel, Heineken οπως ειπε κι ο Di Anno, απλα “παγωμενο κατουρο”.
Επισης, ντροπη να μην εχει αναφερθει η Βεργινα ως τωρα.
Μπορούν να θεωρηθούν κοινές οι Weihenstephaner κ Paulaner; :-k
Μπύρα ή Kaizer;:):!:
Craft!Και ειδικα η κοκκινη.
ψηφος στην heineken…
αλλα οταν βρισκω τιμαω και badweiser…
ειδικα οι Dunkel ειναι οι δυο αγαπημενες μου (μαζι με Odin Trunk).
αλλα δεν ειναι και τοσο “κοινες”:?
αν και οχι πολυ κοινη, αλλα καλη ειναι ο χορηγος της λιβερπουλ
Προσωπικά προτιμώ Bud , κολλάει με το whiskey που ακολουθεί ,
η κυριώς καθημερινή κατανάλωση γίνεται με ΜΥΘΟΣ.
Αν υπάρχει καλή μουσική , όλες καλές είναι.
Πάντως παιδιά ,αν σας αρέσουν σε γεύση προτιμάτε τις δικές μας μπύρες οι όποιες είναι και καλές (ρωτήστε τον Coverdale).
Kaiser, ανετα. Αν και δεν δηλώνω ειδικός στο ζύθο.
Όχι Heineken (oυου 666, ουου…). 'Οχι Μύθο, λίγο Αλφα, Άμστελ από συνήθεια.
Πολύ καλή και η Karsberg.
Δεν έχω πιει Βεργίνα, έχω δοκιμάσει και εκτιμώ πολύ τη Ρεθμνιακή (και ξανθιά και μάυρη)
Amstel
εχω δοκιμασει απο ολες αλλα μπορω να πω με ανεση kaiser. Αλλα μονο για κοινη μπυρα! προτιμω οταν βρισκω Απαγορευμενο φρουτο (forbidden fruit)! η μονη ξανθια ισως π διασκεδαζω οταν πινω, leffe η mcfarland για κοκκινη και για τελος η αγαπημενες μ μαυρες. πινω ανετα kozel και ηπια μια καταπληκτικη τσεχικη εχθες π με φουσκωσε λιγουλακι αλλα δεν με χαλασε καθολου μονο π δεν συγκρατησα ονομα.
Τελος απορω πως ο κοσμος πινει Amstel και το διασκεδαζει κιολας!..
συμφωνω με αυτο που λες για την amstel γιατι παρατηρησα(συγκριτηκα με heineken)ζεσταινεται πολυ γρηγορα και σε φουσκωνει πολυ.τελος παντων οποιος δεν εχει δοκιμασει να πιει paulaner wisse.απλα γαμαει:)
Μπουγαδόνερο η Amstel εεεε…η χειρότερη μπύρα που έχω πιει ποτέ. Την αποφεύγω όπως αποφεύγει ένα blackμεταλάς την εκκλησία…
Πράσινη από την άλλη, πολύ καλή μπύρα. Ειδικά άμα είσαι με παρέα και θες να πιες.
Προσωπικά τη βρίσκω έτσι και έτσι μπύρα…
Καλά απ’ τις παραπάνω εννοείται Corona, αλλά χωρίς λεμόνι μου κάνει το στομάχι πεδίο μάχης. Heineken για περίπτερο καλή είναι. Παλιά μου άρεσε και Carlsberg αλλά τη βαρέθηκα. Γενικά τις “κοινές” μπύρες δεν τις πολυπαλεύω εκτός από Corona
edit: και craft καλή είναι δεν την είδα. Corona και Craft λοιπόν
Amstel γιατί την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια.
Καηζερ από τις αποπάνω.
Η Φιξ και η Βεργινα είναι εξαιρετικά δροσιστικές, ότι πρέπει για συνοδεία μετά φαγητού.