Συνάντηση στις 4 Φεβρουαρίου

Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ καλό κρασί.
Όχι, καλέ, εγώ στάλα δεν έβαλα στο στόμα μου? η Σοφία μπεκρόπινε και μου το είπε.

edit: Ερώτηση: ποια κοιμήθηκε στο wizard?

Χαχα να ?πάμε κομμάτια? καλά το λες όχι να γίνουμε εκεί γιατί δεν συμφέρει, δεν λέω πολύ ωραίο το Χατζημιχάλη αλλά εμείς είμαστε πιο χύμα παιδιά και κυρίως θέλουμε πολλάααααααα μπουκάλια για να γίνουμε! :smiley:
Χάρηκα πολύ για τις νέες γνωριμίες και που ξαναδα τους υπόλοιπους!
Την επόμενη φορά ελπίζω να υπάρχει περισσότερο η δυνατότητα επικοινωνίας(για να σταυρώσουμε και καμιά κουβέντα με τον slekkas), να μην υπάρχει γαρύφαλλο σε ακτίνα 100μέτρων και άμα κανονισετε σε κολάδικο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας ξαναμιλήσω! :stuck_out_tongue:

ΥΓ: Μην βάλετε φωτο που είμαι εγώ σας έφαγα! :evil:

“Μα έλα ρε Θανάση να πάρουμε καμμιά μπύρα απ’το περίπτερο.”

Τα λεγα συνεχώς εγώ δε μ 'άκουγε.

Πήραμε πούρα, δεν σου φτάσανε?

Α, ναι? την ξέχασα την εμφάνιση νταβά που είχε ο unholy?

ego pantos,oso sas perimena me pire o ypnos ekso apo to wizard kai mesa sto aftokinito…meta ksypnisa kai pira ton dromo gia to spiti…kathos pigaina, sto diplano aftokinito, itan o filos mou o yiannis me ton leonida…kai telika anti gia spiti, piga sto las, na do kai to xryso mou…

Εμενα με πηρε ο υπνος και μεσα στο wizard και στο ταξι στο δρομο για το σπιτι…Και καλα εσυ, λογω ηλικιας δικαιολογεισαι να εχεις υπνηλια, αλλα εγω…; :?

etsi einai sofi mou…ta mora koimomaste poly!!! 8O
an skefteis oti oli tin ypoloipi evdomada koimomoun 2 me 3 ores tin imera…barovia!!! :lol:

__Χαιρετώ όλους όσοι βρέθηκαν στον Διπλόσκυλον! (μακριά απο μας άλλη φορά…) 8)

__Οχι, απλά μας έπιασαν τα οπίσθια (εξέταση για προστάτη μας έκαναν… :lol: ), όχι απλά το πρόγραμμα ήταν Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (απο Toto και Socrates μέχρι γαβ-γαβ και όποιος αντέξει) και αρκετά βαρετό για τα γούστα μας, όχι απλά φτάσαμε σε σημεία απίστευτης βαρεμάρας (με τον Slekka κάναμε και κοινωνική ανάλυση με βάση τι ποιος χόρευε τι, πόσο και πως! :stuck_out_tongue: ), όχι απλά δεν ακούγαμε ο ένας το άλλον, αλλά και κάτι παραπάνω… :evil:

__ΚΙ ΟΜΩΣ!! Πώς γίνεται να πέρασα τόσο ωραία; Οχι δεν είμαι βλαμμένος (καλά, όχι τόσο! :smiley: ), ήταν η παρέα. 8) Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και θα υπάρξει και συνέχεια σαφώς. Θ’ αργήσει λίγο (είμαι στο τρέξιμο και δεν έχω και intenet), αλλά θα υπάρξει… κορίτσια και αγόρια, ευχαριστώ για την βραδιά. Κορίτσι και αγόρι (οι δύο που διάλλεξαν το μαγαζί, ονόματα δε λέμε), δε θα σας πετύχω νύχτα στο δρόμο, θα δείτε τι θα πάθετε… :lol: :twisted: :lol:

Υ.Γ. οχι και νταβάς ο ανχόλι! εμένα πιο πολύ σε Mike Patton μου έκανε (τότε που ο Mike είχε μουσάκι και μουστάκι). Για δείτε εδώ… :wink:
–> http://www.rocking.gr/forumt-1094.php <–

Η επιθυμία σας διαταγή? με λιιιιίγη καθυστέρηση?

eida kala??? 436 euro irthe o logariasmos?..hahahahahahaha…kserete ti tha eixame peiei me afta sto wizard? patous!!!

496

Κοίτα καλύτερα… :roll:

496 ευρωπουλάκια, so fucking what ( ε ε ε; ):-- :-- :-- :-- :–
Καλά ήταν πάντως, πολύ καλά, επειδή ακούστηκαν παράπονα για τον χώρο: γι’ αυτό που υποτίθεται ότι ήταν (ή που ψάχναμε), μια χαρά τα βρήκα(με) αν εξαιρέσεις τις τιμές. Αυτά παθαίνετε όταν αφήνετε τον μόνο (άντε και ο Βασίλης) εκτός Αθηνών να βρει και να κλείσει μαγαζί, οπότε :-$. Άσε που το κοτόπουλο τα σπαγε!

Μέσα στον Μάρτιο ετοιμάζεται κάτι πιο μαζικό και οργανωμένο σε rock μέρος, τα λέμε ξανά εκεί.

Καινοτομια :stuck_out_tongue:

Θα στρώσεις χαρακτήρα εσύ…πού θα μου πάς!!! Καλό ξεκίνημα! Μετά άκου το “…And Justice For All”, φοβερή δισκάρα!!! :lol: :lol: :lol:

Θα συμφωνήσω εδώ! Μπορεί να πληρώσαμε τις κ^%$τριχές μας…αλλά το κατόπουλο γαμούσε!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ανυπομονούμε!!!

vasika tha ithela na koitakso kalytera ton logariasmo alla dyskolevomai…hahahahaha

giati den pame pista na ta spasoume? pame florinioti…e?e?e?e?e?

Εκεί θα πάμε στα γενέθλια μου… Πέρυσι Καφάσης, φέτος Φλωρινιώτης ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ

Σουγκλακος Live ή φλωρινιωτης?

Φλωρινιωτη ή Μπεζεντακου για τρελα γελια!!! Ετσι ετσι… :wink: