Συνάντηση στις 4 Φεβρουαρίου

Ε πείτε ντε. Επίσης, θέλω να ξεμοναχιάσω το Shadowcaster στις τουαλέτες του μαγαζιού απόψε.

__ :stuck_out_tongue: , τελικά το σχέδιό σου (“κάποιος” πριν απο μήνες -δεν ξεχνώ εγώ…- είχε γράψει “Shadowcaster, θέλω να κάνω το παιδί σου!”) βαίνει καλώς ε; :lol: :stuck_out_tongue: :lol:

oraia itan pou eidothikame…alla na proteino, tin epomeni fora na min pame se rempetadikoeides me kathisio? xanetai i anthropini somatiki epafi etsi…ase pou me nystakse kiolas!ante na miliso me ton unholy stin alli akri tou trapeziou!!!den ginetai etsi vre paidia…den yparxei eleftheria kiniseon…pigame gia na eimaste kai pio anetoi na milisoume ki ego kathimeni dipla stin pista meta dyskolias akouga tis skepseis mou… toulaxiston as pigainame se kamia pista i se skyladiko d’ katigorias! kykloforoun tosa noumera ekei mesa pou gelas me tin kardia sou…as pame stin vissi,p.x…einai xalia mavra,alla exei noumeratzes kai en pasi periptosi kai ena A(alpha) endiaferon!!! piga tis proalles kai pragmatika itan poly xalia…kala pou paizoun kai oi goin through kai sozete i katastasi!!! 8)

:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Oraia itan !!! Epitelous gnorisa kai ego kapoious apo esas…
Simfono…To epomeno ego protino na ginei i se kapoio spiti , i se kana mparaki se stil …L.A. px…
Oraia omos…Ante oi fotografoi na valoun fotografies…

Όντως, ήταν αρκετά καλά, αλλά εκείνος ο πυρετός με ψιλογονάτισε. Δεν είχα πολλά κέφια και δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι πολύ κοινωνικός. Σήμερα, όμως, ΔΕΝ έχω καθόλου πυρετό κι αναγκάστηκα να έρθω στη γαμωδουλειά!!! :x :x
Τέλος πάντων, ήταν μία καλή αρχή το όλο meeting, αλλά την επόμενη να πάμε σε κάνα κωλλάδικο που θέλει κι η Χριστίνα να νιώσει τη σωματική επαφή και τον ιδρώτα! :wink: :lol:
Θα τα ξαναπούμε σύντομα κι υπό καλύτερες συνθήκες… :wink:

Μια χαρά ήταν, περάσαμε πολύ καλά. Το event θα έπρεπε να ονομαστεί doging party, μιας και η μουσική υπόκρουση ήταν σχετική (Καθόλου τυχαίο ότι το μαγαζί το έκλεισε ο kourou) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: … Θωμάς (doomed) και Βασίλης (Shadowcaster) ήταν τα πρόσωπα που δεν είχα ξαναδεί, μια χαρά παλικάρια και οι δύο (Θωμάς Jeff Scott Soto στο Ελληνικό του), όλοι οι υπόλοιποι ήσασταν χάλια, σκυλιά μαύρα, ούστ λαμόγια…
Φωτογραφίες δεν ανεβάζω, δεν έχω βγει καλός…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To diko mou malli einai pio oraio re!!

To diko mou malli einai pio oraio re!![/quote]

Αμα μακρύνει λίγο όντως…

που πηγατε?καλα περασατε??

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey boyz & girlz!

Well it was OK! I liked it! I had a great time! Όλα ήταν μιά χαρά! Όσοι παραπονιέστε είστε gay! Χάρηκα που γνώρισα το μαθητούδι μου τον Shadowcaster και τους doomed & aZZa… You ROCK!

Να γραφεί στα πρατικά ότι η “Αντιγόνη” (η τραγουδιάρα του μαγαζιού) κάρφωνε όλο το βράδυ τον Θωμά (finlandos) και μάλιστα του έστειλε και λουλούδι…

Εγώ πάντως αρρώστησα μετά το Σάββατο!
Και ρωτώ:
Slekkas, δικά σου είναι το βρωμομικρόβια;

Ήταν από τα ξερατά του τύπου στο Γουίζαρντ. Καθόμουν δίπλα σου αν θυμάσαι.

Εγώ λοιπόν έχω να πω ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα, χρόνια είχα να πάω σε τέτοιο μαγαζί! Αλλά και το Wizzard μετά… Άντε και στο επόμενο!

ego thelo pista i koladiko tin epomeni fora…den mporo tin antigoni tin tragoudiara…“eimaste allania,dialexta paidia mesa stin piatsa”…kai eixe ekeinous tous teleiomenous na xorevoun gyro gyro oloi!!! eleos! hahahaha
ektos an pame teleios kommatia tin epomeni fora kai kanoume to magazi mpourdelo!! etsi kati ginetai!! :lol:

Σπυράκο μας κόλλισες! ΒΑΝ οι Metallica απο παντού! Τέλος!

Παιδιά κρατήστε τα μικρόβιά μου…έχουν καλή τιμή μεταπώλησης!!! :lol: :lol:
Κάτω τα χέρια απ’τους Metallica ποζεράκο, για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!!! :wink:
Ράνια δεν σου φταίω εγώ, το κρασί σε συνδιασμό με το Wizzard σε αρρωστήσανε! 8O

Θα πρέπει να το ξανακανονίσουμε πάντως, εκτός εξεταστικής περιόδου, γιατί λείπανε πολλοί που θα άξιζε τον κόπο να παρευρήσκονται. Πχ ένας Montecristo, ένας Karvou ή ένας Cozy, σε συνδιασμό με τον Βασιλάκη (Shadowcaster) που χάρηκα πολύ που τον γνώρισα + τον Doomed και την Azza που δεν σταυρώσαμε κουβέντα… :lol:

ΥΓ: Περιμένω ακόμα τη φωτό με τον λογαριασμό!!! χα χα χα χα :lol:

Kαι γω να πω οτι περασα πολυ καλα(οσο θυμαμαι δηλαδη), χαρηκα πολυ για γνωριμιες με Ηλια,Βασιλη,Αννα και Θωμα…Μπραβο x 4!
Να επαναληφθει παρακαλω.

Έμαθα ότι περάσατε τέλεια και ζήλεψα… :cry:
Μετά έμαθα πόσα πληρώσατε και άλλαξα γνώμη… :smiley: :lol: ΧΑΧΑΧΑ!!!
Γαμώτο, έπρεπε να έρθω… :expressionless:
Λοιπόν, 22/2 εγώ και οι συνάδελφοι Montecristo & Karvou τελειώνουμε πανηγυρικά οπότε επιβάλλεται μία νέα συνάντηση!! ΟΚ;;;;
Πάω να δω DreamShow να γελάσω λίγο… :lol: