Αγαπημένος ΜΕΤΑΛ Δίσκος του 1989

γιατι συνδυασμους μονο των 3 ? στοιχημα παιζουμε κ κλεινουμε 3αδα ?

κατα τα αλλα με καλυψες απολυτα η ιδεα ειναι απλα [SIZE=“5”]μεγαλοφυης[/SIZE] 8O8O8O

fucking genius.

Αυτό είναι καλό ως βάση σκέψης, θα το επεξεργαστώ και θα επανέλθω.

Τυχαια εβαλα 3αδες. Μπορει να ειναι και περισσοτερες επιλογες.

Ετσι πιστευω τα νεα πολλς θα αποκτησουν μεγαλυτερο ενδιαφερον, χαβαλε, συγκρισεις, κοντρες, και εν τελει θα βγαζουμε περισσοτερα γουστα.

Είναι The Mind Is A Terrible Thing To [SIZE=“3”]Τ[/SIZE]aste!

Και το ψηφίζω.

Night*Sky:

α) Πήγες σε φεστιβάλ Τσεχία και δεν ανέβασες ούτε ΜΙΑ φωτό με Τσέχες γκόμενες
β) Βρήκες φόρμουλα για να αποφεύγουμε τους τσακωμούς στα πολλς.

[SIZE=“5”]
ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΦΙΛΟΣ[/SIZE]

Είδατε? Μέσα απο τη σύγκρουση, την πάλη των αντιθέτων, επέρχεται η δημιουργία. :stuck_out_tongue:

Μένει να δοκιμάσει κάποιος τη νέα ιδέα σε κάποιο νέο θρεντ, να δούμε…

Κατα τ’ άλλα, πως το ξέχασα το Headless Cross, άνετα στους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς.

χμ, θα μπορούσε να γίνει.
ας πούμε godflesh+fnm+ministry
morbid angel+obituary+sepultura
overkill+kreator+sodom
watchtower+voivod+coroner
κλπ.κλπ.

καλή ιδέα.
πάντως και εσύ ηρέμησε λίγο ρε μαν.δε χρειάζεται να τη λες σε όποιον δε συμφωνεί μαζί σου.:confused:

σωστό ποστ και επιτέλους ένα on topic.
και πάλι 4 αποκλίσεις από το δικό μου.αυτό λέω κι εγώ.τα δημοψηφίσματα έμπεριέχουν σαφώς το στοιχείο του υποκειμενικού.η βάση όμως είναι η ίδια.

edit: και εγώ ξέχασα παντελώς το headless cross…

Μπορεις να ζητησεις κ ακυρωση του πολλ . Υπαρχουν Βασιμες υπονοιες για νοθεια/παραποιηση δεδομενων.

Με 10 τριαδες παντως , εχουμε 30 αλμπουμ.More than enough , i dare say.

Και παιδια αμα ειναι να το κανουμε με ομαδες , να βαλουμε και προπονητες ε οχι μονο ξερα συστηματα 8)

Αφου συμφωνείς γιατί παραλείπεις αυτό που σου ζητήθηκε με ευγενικό τρόπο:

4) Χρειάζεται πάντα και η επιλογή “άλλος” στα του πολλ. Για να λένε όλοι οτι ψήφισαν τουλάχιστον.

Ίσως μάλλον γιατί εσυ είσαι ο καβλεμένος με κάποια πράγματα και δεν δέχεσαι κριτική σε αυτά… Όχι για πες μου δεν σου ζήτησα με ευγενικό τρόπο να υπάρξει η επιλογή Άλλος δίσκος για να καλυφτούν τα πάντα εκτός δικών σου προτιμήσεων?

βασικά αφού σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα polls, αφήστε αυτήν την ιδέα για το μέλλον (είμαι ακόμη πολύ επιφυλακτικός βέβαια)
και…
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ OBITUARY ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “AΛΛΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΙΟ 1989”
…και είμαστε κομπλέ.
αρχίστε να μιλάτε on topic τώρα.δεν είναι και τόσο δύσκολο δα…

edit:
angelcrygr, άλλαξα άποψη μήπως σώσω το thread και σε πρόλαβα.αλλά είσαι εξαιρετικά στενόμυαλος, εμπαθής και καθόλου ευγενικός.και για αυτό δεν αλλάζω άποψη.

Παντως στο θεμα του ‘‘Αλλος’’ συμφωνω με αυτο που ειπε ο horror, οτι ουσιαστικα ειναι τζαμπα επιλογη αφου μπορει να αντιπροσωπευει ετεροκλητα πραγματα.
Απο την αλλη ομως, οντως αν καποιος δεν θελει να επιλεξει καποιες απο τις υπαρχουσες επιλογες καπου θα πρεπει να φενεται αυτο, και οχι απλα στην αποχη του.

:-k

Παλι καταληγουμε στο ‘‘προβλημα των 10’’ οταν μιλαμε για γενικα θεματα χωρις απολυτως αντικειμενικα κριτηρια.

Τώρα είσαι ωραίος… 8) Αν και το δικό μου vote είναι ήδη μέσα… Απλά το λέω γιατί ξέρουμε όλοι ότι όπως αναφέρθηκε 10 επιλογές είναι δύσκολες και πάνω απο όλα να είμαστε καλυμμένοι όλοι ανεξαρτήτου είδους μουσικής…

το δύσκολο σε ένα μουσικό φόρουμ στο ίντερνετ είναι να μιλήσεις για μουσική, οπότε βολεύεσαι με 15 σελίδες παπαρολογίας για το πώς πρέπει να στηθεί ένα πολλ.

[SPOILER]Καλά αυτά ρε φίλε δεν μου τα έχει ούτε η γκόμενα μου που τα έμαθες εσύ όλα απο ένα thread… Α ρε πουστιμ με έκανες να γελάσω βραδυάτικα :lol:

Άμα αυτό δεν είναι ευγενικό για εσένα θα το φροντίσω άλλη φορά να γίνει με χαρακτηρισμούς όπως έγιναν απο διάφορους δήθεν βαρυμεταλλάδες…

[/SPOILER]

AYTA δεν είναι σοβαρά πράγματα.και δεν το λέω μόνο από αυτό το thread.το λέω και από τα ποσταρίσματά σου που έχω δει και σε άλλα threads.κούλαρε και λίγο.

[SPOILER]1.

[/SPOILER]
και [awake]άκου tool.όλα θα αλλάξουν μετά.[/awake]:wink:

Τα postαρίσματα αυτά που ανάφερες έγιναν αφού υπήρξαν χαρακτηρισμοί… Και τώρα τι κάνεις φιγούρα? Θέλεις να κάνω και εγώ quote όλες της μ…ς που λές να δείς πόσο μεγαλύτερο θα βγεί το post μου?
Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ και όλα αυτά τα post έγιναν μετά αφού ειπώθηκαν πολλά που έδειξαν κόντρα και στενομυαλιά απο ορισμένους…

λολ, θα κατηγορηθώ και για στενομυαλιά τώρα.
εγώ δεν έκανα κανένα χαρακτηρισμό προς εσένα.εσύ μαζί με τον night*sky αρχίσατε μια κόντρα χωρίς κανένα νόημα.και μπορεί γενικά να είμαι ολίγον τι επιδειξιομανής user (:roll:), αλλά αυτή τη στιγμή δεν κάνω καμία επίδειξη.
απλά σου λέω να ηρεμήσεις λίγο και να βλέπεις τα πράγματα πιο ανοιχτόμυαλα.και το spam στα μουσικά threads είναι εκνευριστικό.φιλικά.
peace.:hippy:

στηριζουμε Χορρορ :smiley:

+1 :lol:

δε βγαίνει άκρη με εσάς.ειλικρινά όμως ε?μιλάμε για ανηλεεές και ανόητο spamming.
μάλλον θα περιοριστώ στα threads που ξέρω πως γίνεται μόνο σοβαρή μουσική κουβέντα.
κατά τα άλλα συνεχίστε.μπορείτε και μόνοι σας.
τσήρζ.