Επειδη μου αρεσε ,κλεβω το αφηγηματικο τρικ του redrum με τους εμβολιμους στιχους
Μια ιστορια που αποδεικνυει πως ισως τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ολα ειναι θεμα timing…
Ειναι Απριλιος 2004 ειμαι φανταρος στην Τριπολη και μετραω μερες για να απολυθω τον ερχομενο Μαιο απο τον γαμωστρατο τους.Οσο ειμαι ‘μεσα’ δεν εχω καποιο girlfriend αλλα παιζει πολυ επικοινωνια με μια φιλη μου , η οποια ειναι τρελλο μυαλο κ σιγα σιγα απο κει που η ολη φαση ειναι φιλικη , αρχιζουν και φυτρωνουν μεσα μου τα πρωτα ψηγματα ποθου
Number nine, number nine, number nine, number nine
Number nine, number nine, number…
Οι αντικειμενικες δυσκολιες που πρεπει να υπερκαλυφθουν προκειμενου να συμβει κατι μεταξυ μας ειναι οι εξης 3
α) Ειμαι φανταρος και πηζω τρελλα κ βλεπω την αδεια με το κυαλι
β) Η τυπισσα με παει σαν ατομο αλλα ως εκει
γ)Εχει σχεση και δεν διαφαινονται συννεφα στον κοινο συναισθηματικο τους οριζοντα
Καποια στιγμη τον Απριλιο πουναι περιοδος αδειων (λογω πασχα) παιρνω αδεια μια εβδομαδα και επιστρεφω Αθηνα.Ενα βραδυ λοιπον παω να δω εναν φιλο μου (κωστακη νασαι καλα ρε φιλε- η εξηγηση παρακατω) απο το σπιτι του και αποφασιζουμε να βγουμε για ποτακι.Δεν ξερω πως καθεται αλλα μιλαω στο τηλεφωνο με την κοπελια και αποφασιζει να ερθει μαζι μας για ποτο.Παμε λοιπον για ενα κατα τα αλλα βαρετο ποτακι και καποια στιγμη γυρναμε οι 3 μας στο σπιτι του Κωστη
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα το βραδυ κυλαει και μας βρισκει ολο και πιο ζαλισμενους και αφημενους σε μια γλυκια ζαλη.Επειδη εχει παει 4-5 το πρωι ο ΘΕΟΣ κωστας βλεποντας που θελω να καταληξω με την κοπελλα , κανει την μεγαλη τριπλα και αποσυρεται για υπνο λεγοντας μας ομως πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα μπορουμε να αραξουμε να ακουσουμε μουσικουλα και να τα πουμε…
Συμπτωση Νο 1 : Γυρω στις 5 το πρωι εκει που καθομαστε με την φιλη μου,σκαει sms απο φιλο που εχει παει μονιμα στην Νεα Υορκη στο οποιο εχει γραψει τους παρακατω στιχους (τους οποιους δεν ηξερα οτι ειναι απο τραγουδι και νομισα οτι απλα μου μιλαει ο ιδιος…)
When you say it’s gonna happen now,
When exactly do you mean?
See I’ve already waited too long
And all my hope is gone
Με το που διαβαζω το sms ‘κολλαω’ ασχημα μιας κ αυτο το sms ειναι τα λογια που σκεφτομαι και θελω να πω στην τυπισσα η οποια εχει χαλαρωσει κ εχει ξαπλωσει πανω στον ωμο μου.Θελω να της πω ‘Τι θα γινει ρε γμτ , ποσο ακομα πρεπει να περιμενω ?’
Ειναι σαν ο φιλος που ειναι 5,000 χιλιομετρα μακρυα με μια τηλεπαθητικη ικανοτητα εχει μπει στο μυαλο μου και μου εχει στειλει τις ενδομυχες σκεψεις μου σε sms και να μου λεει ‘ξερω τι σκεφτεσαι κ τι θες να κανεις.προχωρα…’
Συμπτωση Νο 2 : Εδω και 5 ωρες που εχει μπει χρονικα η νεα ημερα , ειναι τα γενεθλια της φιλης μου η οποια ειναι ταυτοχρονα τσαντισμενη γιατι ο φιλος της δεν της εχει τηλεφωνησει να της ευχηθει χρονια πολλα με αποτελεσμα να τα χει παρει μαζι του
Να μην πολυλογω , ειμαστε στοπον καναπε και εχοντας πιει κ 2 ποτακια παραπανω εχω παρει τα πανω μου και αρχιζω να χαιδευω την κοπελια αθωα μεν , πονηρα δε
Εντωμεταξυ για μουσικη παιζει το The White Album των Beatles και καθως το cd πλησιαζει στο τελος του βλεπω οτι κατι γινεται εδω , το καστρο ειναι ετοιμο να πεσει…
Την στιγμη λοιπον που ειμαι ατοιμος να κανω την τελικη κινηση εχει μπει το Revolution 9 στο οποιο ο lennon τραγουδαει εν μεσω (φαινομενικων) ασυναρτησιων την παρακατω φραση διαρκως και σε επαναληψη
και τοτε στο μυαλο μου σκαει η συνειδητοποιηση οτι μολις συνεβη η
Συμπτωση Νο 3 : καθως ακουω τον Lennon να μου τραγουδαει μεσα στο αυτι διαρκως για το ‘νουμερο 9’ συνειδητοποιω οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη εχω κανει σεξ/ερωτα με 8 γυναικες και οτι αν συνεβαινε κατι αποψε με την κοπελλα που θελω κ ειναι διπλα μου θα ηταν οντως η
Εκει το μυαλο μου κλειδωνει,και σκεφτομαι οτι ολα αυτα ειτε ειναι ηλιθιες συμπτωσεις ειτε ειναι πινακιδες για να φτασω στον προορισμο μου.Παιρνω ανασα και με αποφασιστικοτητα φιλαω την κοπελλα…
Τα υπολοιπα ειναι απλα ο πανεμορφος επιλογος σε μια υπεροχη ψυχεδελικη βραδυα οπου o ποθος μου συναντηθηκε με ενα sms σταλμενο απο 5,000 χιλιομετρα μακρυα και με ενα μαντρα γραμμενο πριν απο 36 χρονια σταλμενο για να μου δειξει το ηδη προδιαγεγραμμενο μελλον μου
Η τυπιισα ηταν οντως η
και απο τοτε οποτε ακουω το revolution 9 θυμαμαι εκεινη την βραδυα και σκεφτομαι οτι τελικα ισως καποιες συμπτωσεις δεν ειναι απλα συμπτωσεις αλλα ενδειξεις σημαντικων γεγονοτων…