Η Βουδ ποια ειναι ωρε? Θελω καλτιλα!
Το πιο θεικο παρκο που εχω βρει παντως ειναι κοντα στο τωρινο μου σπιτι, πρεπει να νιωθεις πολυ σαπια για να αραξεις εκει
Η Βουδ ποια ειναι ωρε? Θελω καλτιλα!
Το πιο θεικο παρκο που εχω βρει παντως ειναι κοντα στο τωρινο μου σπιτι, πρεπει να νιωθεις πολυ σαπια για να αραξεις εκει
Ποιο παρκο εννοεις ?
Οπως εισαι στην Ομονοια πας καθετα σε σχεση με την Γουναρη και
εφτασες.Διπλα ειναι.
Εχω περασει σιγουρα αλλα δεν μου ερχεται τωρα σαν εικονα.
Το παρκο που λεω ειναι στην 5 πηγαδιων στον υψος της Αγιας Σοφιας. Σαπιλα σκετη.
Αυτο ηταν παρκινγκ και τωρα σιγα σιγα το μετατρεπουν σε πλατεια-παρκο ρε.
H καλυτερα πλατεια στην Πατρα ειναι η κεντρικη στα Ζαρουχλεικα (ναι ειμαι γραφικός)…
Ω κολοκοτρωνη λεει. =) Εκει επαιζα στο δημοτικο με μια φιλη που εμενε διπλα! Ενα στρογγυλο πραγματακι ειναι.
Το μεταλλοπαρκο παντα χαλασμενο ηταν =ρ. Απλως ισχυει οτι πχια λειπουν οι τυποι με τα κολλαν, τα γιλεκα κ τα φορητα σιντι πλειερ. Ειναι καλτ κ το αγαπαμε, αλλα παει καιρος να παω απο κει.
-Αγαπω την πλατεια εξαρχειων. Για την ατμοσφαιρα κ επειδη ειναι τριγωνικη. Ειλικρινα, κανει φοβερο εφε το σχημα, την διανυεις σε μισο λεπτο
-Και ναι, αγαπη στις αγνωστες πλατεις του κεντρου που μας φιλοξενουν με το ευβοτρυς μας.
η πλατεία εξαρχείων έχει ανέβει επίπεδα με τα ποδοσφαιράκια, το τραπέζι του πιγκ-πογκ και τη ΜΠΑΣΚΕΤΑ. αν και δεν έχω δει ποτέ να παίζουνε street basketball (γιο μαν κιετς).
το τραπεζάκι του πιγκ πογκ το έχουμε χάσει τελευταία το πήραν
αγαπαμε πλατεια εξαρχειων και -ο τι πρωτοτυπο- Οστρια και το απο πανω γωνιακο…τα μισα φοιτητικα χρονια τα βγαλαμε εκει-κυριολεκτικα,εχουμε κλεισει και 8ωρο-, ξετυλιγοντας σιντι φρεσκοαγορασμενα απο τα τριγυρω μαγαζια και καινουρια κομιξ απο τα γνωστα…
<3
+10000 και για μένα, απλά δε χρειαζόταν να την αναφέρω μιας και θα την ανέφεραν πολλοί σίγουρα.
Δε θα ξεχάσω δισκοβόλτες στα εξάθλεια και μετά αράγματα εκεί κοιτόντας τα βιβλιαράκια, αλλά και αράγματα στο αγαπητό μου Dr.Feelgood μετά από σχολικές εξετάσεις Τελευταία έχω χαθεί από’ κει
Πλατεια Ναβαρινου ωρε!
Πλατεία Γεωργίου Πάτρα
Την ματιασαμε την πλατεια ολγας. Σημερα το βραδυ ηρθαν 2 κωλομπατσοι με μηχανες, πηγαν στο συντριβανι και αναψαν φαρους. Αμεση αντιδραση απο παιδια που ηταν στην πλατεια, εφυγαν κατι κουτακια και βρισιδια και την ειδαν λαγοι οι μπατσοι.
:lol::lol::lol: Επειδή μου αρέσει-από μικρό παιδί-να περπατάω την Πατησίων και να φτάνω στο κέντρο, μόνο εμένα με πιάνει μια κατάθλιψη όταν περνάω από την συγκεκριμένη πλατεία? Και αρχίζει να με πιάνει το ίδιο συναίσθημα και στην Κολιάτσου…
Έλα ρε Σάντοου. Το λες αυτό ενώ σ’ αρέσει να περπατάς την Πατησίων; Πίκρα σκέτη είναι κι αυτή. Σαν ένα μονοπάτι ανάμεσα σε δύο τεράστιους όγκους τσιμέντου. Ακόμα και η Αχαρνών είναι πιο ανθρώπινος δρόμος.
Δεν λέω ότι είναι όμορφη η Πατησίων, αλλά την έχω συνδυάσει με ωραίες βόλτες και γενικά ωραίες στιγμές, άσε που έχει και αρκετή ιστορία πάνω της. Τέσπα σκατά έχει γίνει δεν το συζητώ.
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Και βράδια περπατάω στην Πατησίων και πλατεία Αμερικής περνάω και δε φοβάμαι και κανέναν.
εσύ άσε τις πλατείες ναβαρινου γιατί σε 1 μηνά θα πίνεις τον καφέ στην ταχυδρομείου (λαρισα)
αΝδρας
Κι οι δύο έχετε δίκιο ε. Σκατά μεν, αλλά όχι από άποψη “φόβου” κτλ. Σιγά. Εγώ έχω γνωρίσει και κάμποσους Αφρικάνους που τη βγάζουν εκεί πέρα. Οι περισσότεροι είναι από Αιθιοπία/Ερυθραία και είναι καλά παιδιά.
Τώρα ο Κρις μπορεί και να διαφωνεί με το ότι είναι σκατά η Πατησίων. Εγώ βέβαια ίσως το λέω επειδή μεγάλωσα μέσα στην εξοχή. Κυριολεκτικά όμως.
Παρεξήγησις, άθλια είναι η Πατησίων όπως έχει γίνει και γενικά όλη η Κυψέλη αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι “ήρθαν οι ξένοι και μας βρώμισαν”. Έχει να κάνει με το ότι ανεξαρτήτως εθνικότητας, έχει γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο σε σημείο που να έχει κίνηση στα πεζοδρόμια, τα οποία κιόλας δε χωράνε καν δυο ανθρώπους πλάι-πλάι. Συν την απίστευτη εγκατάλειψη από το δήμο, πλέον δεν είναι μέρος για να ζει κανείς ανθρώπινα.