αν περασουμε την ισπανια,για πρωτη φορα στην ιστορια του παγκοσμιου δε θα ολοκληρωθει ματς
Γιατί θα μας δείρουν…έχουμε τα αδέρφια μας τους Σέρβους, για να πλακονώμαστε:)!
Ζόρικο μάτς αλλά ελπίζω στην Ελλάδα ότι θα τα δώσει το καλύτερο εαυτό της.
Θα δείτε έναν εκπληκτικό Σπανούλη με Ισπανία!!!
Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα που θα πρέπει να αποδείξουν πόσο μάγκες είναι…
άντε πάμε σήμερα να κερδίσουμε τους ισπανούς.δεν έχω καταλάβει γιατί λένε κάποιοι οτι η ελλάδα θα έχει χάλια ψυχολογία αν παίξει με σερβία στους “8”.όσο για τα περι μαλακίας που χάσαμε με ρωσία θεωρώ επίσης οτι είναι μαλακίες.διάλεξε η ελλάδα να αποφύγει τις ΗΠΑ σε τυχόν πρόκριση της στους “8”.το κακό στο να υπάρχει στρατηγική από μια ομάδα σε μια διοργάνωση δε βλέπω που είναι.και σιγά που δε θα χαρακτηρίζεται πλέον η ελλάδα μεγάλη ομάδα επειδή διάλεξε να χάσει από την ρωσία.
Πώς φαίνεται ο αεκτζής!
μάλλον από το όνομα μου:p:p
Τι ώρα είναι το μάτς παίδες?
6 παίζουν οι Γιούγκοι μεταξύ τουςκαι 9 εμείς…
9 παιζουμε
τι αμπαλοσυνη σε πολλές φάσεις το σερβια-κροατια…
κέρδισαν οι σερβοι αλλά οτι και να γινόταν σε αυτό το ματς δίκαιο θα ήταν…
*αυτός που έκανε το φάουλ στο τέλος πάει καρφί για κατάθλιψη
Νια, κακό ματς, αλλά με σασπένς. Συνήθως έτσι συμβαίνει.
λοιπον για σημερα προβελεπω να βαζει 60 ποντους ο ναβαρο ετσι γιατι γουσταρει με ελλαδα…αλλα τελικα να περναμε εμεις…
Ξέρετε κανένα σάιτ με streaming?
μην φωνάζεις ρε δημοσιογράφε του κώλου.!!
γαμώ το ευρο2004 και το βάλτο αγόρι μου…
ηλίθιοι όλοι
λιγο την αμυνα στην περιφερεια να προσεξουν ρε γμτ. αμαν αυτος ο καλαθης τι εχασε μονος του…
woop.gr ειναι το σαιτ του σκαι ,εχει πολυ καλη αναλυση αλλα ειναι δυο,τρια δευτερολεπτα πισω
Αυτοι οι ψηλοι μας ειναι ο ενας χειροτερος απ τον αλλον.Μονο ο Τσαρτσαρης εχει δειξει καποια καλα στοιχεια
ενταξει να δωσουν και λιγο τα φανερα σφυριγματα αυτα τα βρωμοκορακια… 2 φορες βηματα εκαναν και εβαλαν καλαθι και κανα δυο φαουλ σε επιθεση μας δεν σφυριξανε.
αν δεν νικησουμε σημερα δεν νικαμε ποτε.
αυτες οι λυσεις που εχουμε απεναντι στη ζωνη σπανε κοκκαλα… ή σοφο ή αν δεν ειναι μεσα, τοτε τριποντο στο γαμο του καραγκιοζη…
νταξει,ολοι ξεραμε οτι ηταν υπερβαση με τους ισπανους,ειδικα με το κομπλεξ που μας διακατεχει…αλλα αυτα τα βρωμοκορακα προκλητικα μεχρι αηδιας…γαμωτο δηλαδη…ξεφτιλα