ο τσαρτσαρης επρεπε να μπει μονο κ μονο για τα τοσα χαμενα ριμπαουντ… ειδικα τα αμυντικα…
Και ο καλαθης θα γινει παικτουρα αλλα το μεγαλο ταλεντο ειναι ο νικος παππας.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
βαλτε μεσα τους νεους να παιξουν, μονο αυτο
Τρέμετε, έρχεται η ώρα του Κώστα Σλούκα…
Το πουλέν μου…
για τον παππα συμφωνω.για τον καλαθη εχω πολλες ενστασεις ομως.πολυ ατολμος παικτης και με μετριο σουτ.
σουτ μπορεί να μην έχει (δεν παίρνει προσπάθειες όμως), αλλά την τελική του πάσα δεν την έχει άλλος.
BTW, οι Σλοβένοι καταπίνουν αμάσητους τους Αυστραλούς. Στο 32, +26. Άνετα, όλα μέσα και φιλιά στο σπίτι…
μια χαρά είναι ο καλάθης.το μόνο που του λείπει είναι το σούτ και το πάθος στο παιχνίδι (που οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας).ίσως και να γίνει ο επόμενος ηγέτης της εθνικής ομάδας.
επίσης θα πρέπει να στηρίξουμε πολλά πάνω στον κουφό…
εχω την εντυπωση(απ`οτι ακουσα κιολας),πως τον κουφο τον χαλασανε λιγο στο nba.
η αλήθεια είναι πως τη δεύτερη χρονιά έπεσε λίγο.παραμένει όμως ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.απλά ελπίζω να μην εξελιχθεί σε τσακαλίδη…
Φοβάμαι ότι και αυτός θα έχει την τύχη πολλών ταλέντων που ποτέ δεν συνέχισαν την εκπληκτική τους αρχή…
Αναφορικά με τους νέους παίκτες:
Ο Καλάθης είναι πολύ καλή περίπτωση, όμως δεν έχει καθόλου καλό σουτ (θυμίζει λίγο Μπακατσιά σε αυτό το σημείο).
Ο Κουφός ίσως θα πρέπει να γυρίσει σε ευρωπαϊκή ομάδα, γιατί στο ΝΒΑ έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής.
Ο Παππάς είναι όντως παιχταράς και κάποιοα στιγμή θα πρέπει να κληθεί στην ανδρών (ίσως του χρόνου αν κάνει καλή σαιζόν??)
Όσο για τον Παπανικολάου, σε όσες ευκαιρείες πήρε από τον Καζλάουσκας στα φιλικά έδειξε πολύ αγχωμένος και φανερά ανέτοιμος για τέτοιο επίπεδο. Ελπίζω να τον αξιοποίήσει κατάλληλα ο Ντούσαν και να ανεβεί ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Oι Σλουκας και Παππας ηταν ηδη οι καλυτεροι της ηλικιας τους (90αρηδες) απο τα 16 τους. Και οπως βλεπουμε συνεχιζουν, και μακαρι να εξελιχθουν και αλλο στο μελλον.
Ειδικα ο Κωστας το αξιζει, γιατι ειναι και γαμω τα παιδια.
Ναι αλλα για επιπεδο εθνικης ελλαδος, δεν αρκει η ταχυτητα και η πασα, πρεπει να εχει και σουτ ο playmaker…
Εγω εκτη δημοτικου καλυτερα ποσοστα στα τριποντα ειχα απο τον Καλαθη.
Και δεν ξερω τι περιθωρια βελτιωσης μπορει να εχει τωρα πλεον…
ο πλέυ μέηκερ είναι πλέυ μέηκερ όμως, όχι σουτινκ γκαρντ.
ας κατηγορήσουμε πρώτα τα 2άρια και τα 3άρια για τα φοβερά ποσοστά ευστοχίας τους και μετά τον καλάθη που βαράει 3-4 σούτ σε κάθε ματς.
Συμφωνοι, αλλα μιλησα για επιπεδο εθνικης ελλαδας. Που σημαινει πολυ υψηλο επιπεδο, αρα και αυξημενες απαιτησεις ωστε να αναποκριθεις επαξια.
Στο συγχρονο μπασκετ οπου βλεπουμε οτι ακομη και τα 4άρια βγαινουν και σουταρουν απεξω, αμα δεν μπορει να εχει αξιοπρεπες σουτ ο ασσος, ε δεν μπορεις να εχεις υψηλες προσδοκιες.
Χαλαρωστε λιγο με το σουτ μωρε .Δεν ειναι κατι που δεν φτιαχνετε.Ενα χρονο καλη προπονηση ειναι.Ο Διαμαντιδης εχτιζε μεχρι τα 25 και τωρα ειναι απο τους πλεον αξιοπιστους σουτερ.
Δηλώνω πασιφανώς τεθλιμμένος. Μία μεγάλη μου συμπάθεια αποχωρεί από την εθνική ομάδα. Ο Κώστας Τσαρτσαρής. Τι γίνεται ρε παιδιά, τι θέλουν να προλάβουν, μην τους πιάσουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό;
σιγα ρε τον νεο ντινο αγγελιδη. ουτε νευρο ουτε κινηση ουτε τιποτε. ο διαμαντιδης ειναι απωλεια, αυτος σιγα τα ωα. και φυσικα μην χασει να μην τα παρατησει κι αυτος. δεν πειραζει ας τους να χαρουν ολους τα εκατομυριακια τους τωρα. τα κανανε μια φορα σκατα, και τα παρατησανε. πολυ ωραια νοοτροπια…
επισης κατι να γινει με το ευρωμπασκετ. λογικο ειναι οι παιχτες να ειναι διαλυμενοι οταν καθε 2 χρονια εχει ευρωμπασκετ και αναμεσα ολυμπιακους και μουντομπασκετ.
ειναι ωρα να γινει σαν την μπαλα και στο μπασκετ. καθε 4 χρονια δηλαδη η οργανωση. αλλιως καθε φορα θα νικανε οσοι εχουν δυναμεις.
Το πρόβλημα του Καλάθη δεν είναι τόσο το σουτ του, όσο ότι αδυνατεί να κοντρολάρει το ρυθμό. Για Κουφό δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα τι κάνει στο ΝΒΑ. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ενώ έχει τρομερές κινήσεις, τον πετάει εύκολα εκτός ρακέτας ο αντίπαλος αμυντικός.
Από τους εδώ τώρα:
Ο Σλούκας όποτε πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό, πάντα κάτι έκανε. Μα ένα τρίποντο, μια ασίστ, ριμπάουντ. Ο Παπανικολάου πάλι πολύ αγχωμένος, αλλά φέτος που στο “3” υπάρχουν αυτός και ο Κέσελι θα παίξει θέλει δε θέλει. Ο Παππάς είναι παιχτάρα και ο μόνος που είχε σοβαρό χρόνο συμμετοχής οπότε ναι, του χρόνου θα είναι δυνατό στέλεχος της εθνικής. Τους υπόλοιπους (Μπόγρη, Κασελάκη, Γιάνκοβιτς κτλ) πρέπει να τους δούμε σε συνθήκες αγώνα για να κρίνουμε.
Σάμη κάνεις μεγάλο λάθος για τον Τσαρτσαρή. Για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Εθνική και όταν λες ότι δεν έχει νεύρο τον αδικείς, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι 5άρι. Παρ’ όλα αυτά και ριμπάουντ παίρνει, και εξαιρετικός αμυντικός είναι, και πολύ καλός σκόρερ. Η απουσία του από τις κρίσιμες στιγμές του Μουντομπάσκετ φάνηκε ότι στοίχισε στην ομάδα, με Μπουρούση και Σόφο σε μέτρια ως κακή κατάσταση αποδυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη ρακέτα και ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του Καζλάουσκας. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι τον αντιπαθείς επειδή είναι απ’ τους παίκτες του ΠΑΟ που είναι “μπροστά” σ’ αυτό το παιχνιδάκι της αντιπαλότητας με Ολυμπιακό. Δε λέω ότι δε λέει μαλακίες σ’ αυτόν τον τομέα, αλλά μου φαίνεται ότι το γεγονός επηρρεάζει λίγο την κρίση σου.