[SIZE=“4”]Peter John Ramos[/SIZE]
Peter John Ramos (born May 23, 1985) is a Puerto Rican professional basketball player.
αν μπείτε θα δείτε οτι δεν έχει φωτογραφία του…φοβούνται να την βάλουν…!!
[SIZE=“4”]Peter John Ramos[/SIZE]
Peter John Ramos (born May 23, 1985) is a Puerto Rican professional basketball player.
αν μπείτε θα δείτε οτι δεν έχει φωτογραφία του…φοβούνται να την βάλουν…!!
Τώρα με Τουρκία, μόνο εύκολο δεν είναι…αλλά με πρώτη θέση στον όμιλο…το μετάλιο έρχεται πιο κοντά:):!:
λετε να το παρει το ματσακι η βραζιλια??
μας συμφερει αν το παρει ή μπλεκονται τα πραγματα?
Ελα ρε πουστη μου, μπες μωρη καριολα
Παραλιγο να το παρει η βραζιλια, παρα το σπρωξιμο
Ματσαρα
Και γαμώ τα ματσάκια. Αν δεν τα είχε σπάσει ο Μπαρμπόσα θα τον είχαν πάρει το ματς. Πάντως πολύ ωραίο παιχνίδι. Εντυπωσιακός ο Durand αλλά στα κρισιμά τελευταία λεπτά χάθηκε τελείως.
ματσαρα,αλλα κριμα για τη βραζιλια.δεν τους περιμενα τοσο καλους.
Κακό μάτς για ΗΠΑ σήμερα. Όλη η ομάδα εκτός ρυθμού και ο Durant να παλεύει μόνος του. Λογικό στο τέλος να εξαφανιστεί αφού τα είχε φτύσει. Δεύτεροι οι Billups - Odom, κυρίως ο δεύτερος για κάποια κρίσιμα ριμπάουντ. Πιστεύω πάντως ότι ο Σιζέφσκι έκανε λάθος που δεν εμπιστεύθηκε περισσότερο κάποιον από τους Gay-Love-Westbrook. Χαίρομαι που ακόμη και στη κακή της μέρα αυτή η ομάδα μπόρεσε να κερδίσει ένα σκληρό αντίπαλο. Άντε, με το καλό στην επόμενη φάση να κλείσουν και άλλα στοματάκια
υ.γ.Τα σχόλια περί σπρώξιμου είναι ακυρότατα. Αν ίσχυε ούτε βήματα θα έπερναν ούτε επιθετικά θα χρεώνονταν στα τελευταία λεπτά.
Πάντως σήμερα οι Αμερικάνοι έδειξαν πως δεν έχουν τόσο βάθος πάγκου αναλογο με άλλες φορές. Στα κρίσιμα λεπτά δεν τολμούσε να βάλει κάποιον παγκίτη μέσα ο Σιζέφσκι.
Σήμερα αποδείχτηκε ότι ακόμα και οι Αμερικάνοι μπορούν να χάσουν. Σίγουρα οι άλλες ομάδες θα τους αντιμετωπίσουν πολύ δυνατά στα χιαστί, δεν έχουν να χάσουν και τίποτα…
Δηλαδη υπηρχε περιπτωση και να μη τα σπασει;;;
ναι για να εστιαζουν στα ονοματα οι αντιπαλοι… χαχαχαχαα,
ο γκει ειναι παιχταρα.
ο ροντο ειναι μεγαλη απωλεια.
Απαντάω στον εαυτό μου, λέγοντας πόσο δίκαιο είχα και ότι συμφωνώ μαζί μου. Άρα είμαστε δύο, μάνι-μάνι. Κόλλησε το ματσάκι. Τα σπάσανε όλοι και το σκορ του βου ημιχρόνου ήταν 27-22, όταν το α δεκάλεπτο ήταν 22-28. Πάντως, ήταν ματς με πολύ σασπένς, που καθήλωνε μέσα στο μπάχαλό του…
το είδα το ματς έξω και βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή…
είχα απο πίσω μου έναν καραγκιόζη που σε κάθε καλάθι της αμερικης έβριζε όσο δεν πάει… και σε κάθε καλάθι της βραζιλιας,πάλι τους αμερικανους… άντε αυτοκτονα ρε καραγκιόζη…
*αμάν ρε μπαρμποσα και εσύ… έβαλες 3 στην αρχή και μετά τα τσιμεντολιθα πέφταν βροχή…
Αντε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε. Ρε παιδία ξέρει κανείς αν μέσα στα τρένα δείχνουν τους αγώνες σε κανένα κυλικείιο; (είδα έχουν tv αλλά μονιμός κλειστεί) Μάλλον θα ταξιδεύω με το 605 σήμερα την ώρα που παίζει η εθνική γαμώτο
Μπαρμπόσα όλα τα λεφτά στο ΝΒΑ εκεί όπου τρέχει με το κεφάλι κάτω σαν ταύρος μέχρι να βρει μπασκέτα!
ο πριντεζης πηγε κομμωτηριο πριν το ματς???
Νίκη απόψε και μετάλιο:):!:
Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Καλύτερα να κάνουμε δύο ήττες τώρα, παρά στα νοκ-άουτ… #Captain_obvious_mode_off