Μουντομπάσκετ 2010

μα αυτό δε συμβαίνει σε κάθε αγώνα?:stuck_out_tongue:
πιστεύω πως θα νικήσουμε σήμερα.έχουμε καλύτερη ομάδα και παίκτες με προσωπικότητα.σιγά-σιγά η ομάδα πρέπει να αρχίσει να ρολάρει και σήμερα είναι καλή ευκαιρία για μια εύκολη νίκη (η οποία βέβαια δε θα έρθει με εμφάνιση σαν τη χθεσινή).

Δυσκολη νικη ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς για την Εθνικη χτες… Κακη εμφανιση στο 3ο δεκαλεπτο και καναμε μονοι μας τα ευκολα δυσκολα… Σημερα πιστευω οτι θα ειναι πιο δυσκολο το παιχνιδι και πρεπει να ειμαστε συγκεντρωμενοι χωρις ηλιθια λαθη…

Νομίζω το άγιο πικ εν ρολ μπορεί να μας σώσει σήμερα.

θα μας βγαλουν την ψυχη οι δικοι μας.γαμω το κερατο μου δλδ!

Κακή άμυνα και πάλι και πολλά άσχημα σουτ αν και με καλές προυποθέσεις. Το χειρότερο που είδα σήμερα ήταν πως δεν υπήρχε διάθεση. Μόνο όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 9 ξυπνήσαμε. Το άλλο κακό είναι πως κάποιοι παικτες μάλλον δεν καταλαβαν πως έχει ξεκινήσει το μουντομπάσκετ και πως βρίσκονται ακόμα στα φιλικά παιχνίδια (Πρίντεζης, Περπερογλου, Καλάθης) εκει που τους χρειαζόμασταν όλους για να αναπληρώσουν τα κένα που είχαμε στους 2 πρώτους αγώνες.

Αντε να δούμε τις θα γίνει τώρα που θα επιστρέψουν και οι απόντες.

Αν κανουμε το ιδιο απαθες και ανευρο παιχνιδι με την Τουρκια, εχουμε χασει με 11-15 ποντους.

Ξυπνατε ρε, Παγκοσμιο Πρωταθλημα ειναι !!

Καταρχάς να δηλώσω πως όσο καλά έπαιξε, άλλο τόσο σε τρομάζει αυτός ο Ράμος με τη φάτσα που έχει. Άνετα τον φαντάζομαι μανιακό δολοφόνο για λογαριασμό μαφιόζων στην Καραιβική ε:-s

Από εκεί και πέρα, νομίζω κάνει κρα πως δεν έχουν ακόμη διάθεση για να παίξουν. Αργότερα λογικά θα ανέβουν, αν και πιστεύω ότι πάλι τους ίδιους πρωταγονιστές θα δούμε.

Ο Τούρκογλου είναι ο πλέον υπερεκτιμημένος παίκτης μπάσκετ. Τόσο στους Ράπτορς όσο και στην εθνική του σχεδόν όποτε τον βλέπω είναι αρνητικότατος και απορώ μέχρι πότε θα συνεχίσει να είναι. Μάλλον πρέπει να ανησυχούν εκεί στο Phoenix.

ΗΠΑ άλλη μία σχετικά άνετη νίκη αν και σε σημεία του αγώνα κόλλησε η απόδοση όλων των παικτών. Πάντως, αν ο Durant τώρα παίζει έτσι στις απλά καλές ημέρες του, πρόκειται να γίνει μεγάααααααλη παικτούρα. Αγαπάμε και Westbrook-Odom-Love (ο τελευταίος έβαλε και απίστευτη καλαθάρα σήμερα).

Επισης Γερμανια-Σερβια 82-81 στην δευτερη παραταση !!

Καλοοο…8)

Λες αυτό που το κρατούσε το χέρι και την έβαλε με το δεξί ε;
Παράξενο επειδή εκεί στο Αμέρικα δεν έχουν μάθει στις άμυνες και στο ξύλο ρε παιδί μου:roll::roll:

Ναι αυτό. Όταν το έβαλε σηκώθηκα και φώναξα ένα “πάρτον ρε!!!” από τη πόρωση :stuck_out_tongue: Και η πάσα πίσω από τη πλάτη του Curry στον Westbrook ήταν τρομερή φάση, και ο Iguodala μας έδωσε τρομερή παράσταση στα καρφώματα. Μπορεί να χάσει στο τουρνούα αυτή η ομάδα αλλά α) είναι μακράν η αγαπημένη μου ακόμη και από την ομάδα του 2008, β) στο μέλλον μπορούν να κυριαρχήσουν και αρκετοί από αυτούς έχουν πολλά να προσφέρουν.

vasika, mono o protos einai ektos klimatos… Apo ekei kai pera, den me endiaferei toso pos paizoume arkei na nikame. Ola tha krithoun sta xiasti.

Μέτριοι και σήμερα, αλλά όλα κρίνονται με Τουρκία.

μακαρι να εχουμε και στην κανονικη σεζον τον ιδιο σπανουλη.

Είναι ολοφάνερο πως στα δύο πρώτα ματς οι απουσίες των δύο βασικών παικτών επηρέασαν πολύ την ομάδα. Πιστεύω πως με την Τουρκία θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Πάντως θετικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, οι παίκτες κλειδιά εξακολουθούν και είναι ψύχραιμοι και δίνουν λύσεις.

ΥΓ. Η ομάδα θέλει κλασικό σουτέρ, αλλά το ελληνικό μπάσκετ δε νομίζω ότι έχει κάποιον τέτοιο παίκτη (π.χ. ίσως έναν νέο Αλβέρτη). Όσο καλό σουτ και αν έχει ο Σπανούλης, ο Διαμαντίσης, ο Φώτσης κλπ δεν είναι αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε “καθαρόαιμος σουτέρ”.

H μαυρογατα της εθνικης… μολις αποσυρθηκε απο την εθνικη Ελλαδος, αυτη κατεκτησε ευρωμπασκετ, βγηκε 2η στον κοσμο, πηρε 3η θεση στο ευρωμπασκετ

Υπαρχει ο Βασιλειαδης αλλα τον εκοψε απο την 12αδα ο κοουτς…
Και ο Ζησης και ο Περπερογλου μια χαρα χερι εχουν.

ο περπερογλου γιατι μου φαινεται πολυ μετριος για την εθνικη και τον παο?

ΟΚ. Πολύ καλός και ο Βασιλειάδης και ο Ζήσης. Τώρα για τον Περπέρογλου…ποτέ δε μου γέμιζε το μάτι. Λίγο άτολμος μου φαίνεται.

Ο Περπέρογλου έχει πολύ μεγάλη βελτίωση σαν παίκτης τα τελευταία χρόνια αλλά είναι ασταθής. Δεν θα τον έλεγα με τίποτα σουτέρ όμως, καλό χέρι έχει και ο Καιμακόγλου δεν είναι σουτέρ. Δεν έχουμε το killer από την περιφέρεια αυτό ειναι γεγονός αλλα αυτη η ομάδα ποτέ δεν τον είχε. Νομίζω πως ο πιο αξιόπιστος σουτερ μας είναι ο Φωτσης εδώ και χρόνια μάλιστα.
Αλλά μας έλειψε πολύ ο Σοφο απο αυτους τους αγώνες, σε άμυνα και επίθεση… σημερα τον Ραμος κανεις δεν μπορούσε να τον κρατήσει έξω απο την ρακέτα και έκανε συνεχώς την ίδια κινηση κοντά στο καλαθι. Μπουρουσης και Τσαρτσαρης δεν μπορουν να σπρώξουν καθόλου τα αντίπαλα 5ρια. Ευτυχώς με Τουρκια θα τον έχουμε γιατί εκει θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Και επιτέλους πρέπει να μπει στο παιχνίδι και ο Πριντεζης που ως τώρα ειναι εντελώς αλλού.

Πολύ μέτριοι και σήμερα.τουλάχιστον κερδίζουμε ακόμα και στις κακές μας μέρες.σήμερα σαν να κοιμόμασταν στο 1ο ημίχρονο.μόλις πηγε στο -9 τότε ξύπνησαν όλοι και είδαμε να αναλαμβάνουν οι σπανούλης-διαμαντίδης και μετά οι μπουρούσης-ζήσης.

ετσι όπως πάνε οι διασταυρώσεις στον όμιλο μας αν δε βγούμε 1οι δε συμφέρει να βγούμε 2οι αλλά 3οι για να μην πετύχουμε τις ΗΠΑ στα ημιτελικά.ουσιαστικά αν κερδίσουμε τούρκους και ρώσους και τερματίσουμε 1οι έχουμε αυξημένες πιθανότητες για μετάλλιο.