Ολυμπιακος Βολου

αχ πόσο σας πονάνε. τι καλοί άνθρωποι!!!
τι ειναι αυτοί ρε μαλάκα???!! χειρότερα και απο τα κοράκια της διαιτησίας

Κι ομως υπαρχουν μαλακες που θα τους ψηφισουν λογω ομαδας!!!Ειπαμε Βολαρα Βολαρα,αλλα πανω απ’oλα προεχει να στρωσουν τα πραγματα απο οικονομικης αποψης και να εχει ολος ο κοσμος δουλεια!!!

να του κοπεί το χέρι.
αμα είναι να ψηφίζει ο άλλος επειδή λεει ο ολυμπιακος αδικήθηκε γιατί πλησιάζουν οι εκλογές, δεν έχουμε καμια ελπίδα(οχι οτι τώρα έχουμε)

Να γιατι μας λενε Αυστριακους.Εξαιρετικο το κειμενο,διαφωτιστικο και εμπεριστατωμενο.

Και δεν ντρεπομαι για τιποτα!!!

Αν θα επρεπε να ντρεπεσαι για κατι, αυτο ειναι για το 20% της Χρυσης Αυγης στο δημοψηφισμα της ιστοσελιδας των φιλαθλων του Βολου.

Το ειδα κι εγω και συμφωνω απολυτα μαζι σου.Οπως και για του Πασοκους και τους Σαμαραδες.
Αλλα θα ντραπω εγω για κατι που κανουν αλλοι?
Τελικα για ο,τι τραβαει ο τοπος,εμεις ειμαστε οι υπευθυνοι.

H χρηση του β’ ενικου εγινε ως απαντηση στο δικο σου ‘‘Και δεν ντρεπομαι για τιποτα!’’ του προηγουμενου ποστ. :wink:

Nαι ρε το ξερω.Δεν απαντουσα ακριβως σε σενα,μιλουσα γενικα απο αγανακτηση!!!

α, και νόμιζα οτι ήρθε η ανάσταση για ολυμπιακο βολου.!:stuck_out_tongue:

*έλεος με τον κάθε ανεγκέφαλο. το σκεφτόμαστε με τον κολλητό μου… μόλις δούμε οτι μπαίνει χρυσή αυγή στην βουλη, να βγούμε εκτός χώρας.

Ρε παιδια,εγω το ποσταρα ετσι για να μαθετε κιε σεις κι εμεις και ολοι μας γιατι μας λεμε/λετε/λενε ‘‘Aυστριακουs’’.
Τωρα η μαλακια στο poll παει συννεφο φυσικα,δεν το συζηταμε.

Ναι μωρέ…δεν το λεω για σένα

[B]Μεγάλο σουξέ ο Μπέος στην φυλακή![/B]

Τις… καρδιές των συγκρατουμένων του έχει κλέψει ο Αχιλλέας Μπέος στις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται, προσφέροντας είτε οικονομική βοήθεια, είτε υλικά αγαθά σε αρκετούς απ’ αυτούς.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακο Βόλου έχει μεγάλο σουξέ στο χώρο των φυλακών. Ακόμα και τα περασμένα Χριστούγεννα με δική του πρωτοβουλία η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ -[B] παρότι υποτίθεται ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση μαζί της[/B] - είχε προσφέρει κουβέρτες σε συγκρατούμενους του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές έδωσε ακόμα και χρηματικά ποσά σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

άμα είναι τόσο καλός εκεί, ας τον κρατήσουν.

[B]«Κυβερνούσε ένας χασισοπότης» [/B]

:lol::lol::lol:

συνεχίζω! :lol:

[B]Καρέ συλλήψεων πρώην μελών του Ολυμπιακού Β.[/B]

[B]Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί τέσσερα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1.490.191 ?.[/B]

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 63χρονο πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΑΕ ο οποίος όφειλε προς το Δημόσιο 366.893 ?, έναν 58χρονο επίσης πρώην πρόεδρο με οφειλές 425.546 ?, έναν 50χρονο πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Δ.Σ. της ΠΑΕ με οφειλές ύψους 366.893 ? και έναν 65χρονο πρώην διευθύνοντα σύμβουλο με οφειλές ύψους 330.859 ?.

Οι τέσσερις άντρες, που συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράβασης των διατάξεων του Νόμου για «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο», το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

[B]Πηγή:[/B] www.magnesianews.gr

Έχε χάρη που λείπει ο τζιόπας (για 4 μέρες ακόμα)… όταν γυρίσει, θα βγάλει δόντια που ποστάρεις ελεύθερα στα λημέρια του :lol::lol::lol::lol:

αααα εεεετσι πες μου… και προσπαθώ να ανάψουν τα αίματα και δεν βλέπω απάντηση.
4 μέρες ε?
ελπιζω να βρω και τίποτα άλλο. :lol:

Aπο τα Γιαννενα με αγαπη…

καλα κάνει και καταθέτει φάκελο. ειδικά αν εχουν φύγει αυτοί που ηταν πέρυσι μέσα, ολα ωραία.
απλά η φάση ειναι οτι λεει σε ποια κατηγορία θα παίζει , θα το αποφασίσει η επο.
μιλάμε παίζει και να σας βγάλουν πρωταθλητές! :lol:

Εν τω μεταξυ,ολως τυχαιως, το θεμα προεκυψε προχθες ,παραμονες δλδ της καταθεσης νεου φακελου του Ολυμπιακου Βολου.
Τυχαιο εντελως ,ετσι?

το εχω βάλει πιο πάνω ρε. τι νομίζεις? :smiley:

κατα τα άλλα ο φάκελος πρέπει να αναφέρει διάφορα πράγματα που ολυμπιακος δεν έχει. οπως ροστερ(έστω και τυπικό), ανοικτό ταμείο(εστω και με πέτρες μέσα) και διάφορα άλλα.
επίσης φάκελος με φάκελο ειναι διαφορετικός. αν καταθέσεις φάκελο για να παίξεις γ εθνικη και μετά πιέσεις για α ξέρω γω, είναι κάπως τσατσια :stuck_out_tongue: (ξέρω…ενω αυτοί που ειναι τοσο καλοί και σωστοί άνθρωποι)
στην ουσία πέρυσι με εναν πιο σοβαρό φάκελο αλλά με λάθος ανθρώπους στο μετοχολόγιο έφτασε στην αφάνεια ο ολυμπιακός, και φέτος με εναν φάκελο γεμάτο κενά μπορεί να πάει απο γ έως α(αν και είναι δύσκολο)!

εγω λεω να μετατραπεί η ποινή σε υποβιβασμός όπως θα έπρεπε κανονικά και να παίξει απο β. σε 9 μήνες θα είναι πάλι στην α.

ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές μητροπουλος εχει σχέση πλέον με την ομάδα.?? αυτός να φτιάξει την ομάδα ξανά. άνετα την ανεβάζει μόνος του,