Ολυμπιακος Βολου

Μα σας λεω τον τροπο,να γινουν 18 οι ομαδες.Συζητιεται πολυ αυτο εξαλλου.Παντως οταν η πρωτοδικη αποφαση ειναι Α Εθνικη και -10 και μετα ερχεται μια διακοσμητικη επιτροπη που κλεινει τα ματια στους μεγαλους και ολους τους αλλους τους σαπιους και σε αφανιζει με το ‘‘ετσι θελω’’,ε τοτε ενταξει πρεπει να επανελθουμε.
Εγω δεν το πιστευω,παρ’ολα αυτα,οτι μπορει να γινει…

μα αμα γίνουν 18, θα σώσουν κάποιες απο α ή θα ανεβάσουν κάποιες απο β. ή και τα δυο. το να υπάρξει ολυμπιακός στην α δεν μπορεί να γίνει στα ξαφνικά.

επίσης πρέπει να γίνουν 12 οι ομάδες, μπας και δούμε σωστό πρωτάθλημα ποτέ

http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Ουμπίντες:-Ο-«μικρός»-μάγος-του-Αρη/24-124306.html

Κατι τετοια διαβαζω και με ποναει η ψυχη μετα…

Eτσι απλα:

[SPOILER]Aντε γαμηθειτε καριολια πολιτικοι!!![/SPOILER]

Eυτυχως που υπαρχει και Ερασιτεχνης και κουνιεται κατι,εστω και λιγο!!!

Παντα μου αρεσαν τα παραμυθια και τα ονειρα κι οταν κανεις το λαθος να τα πιστεψεις ειναι ακομη καλυτερα!!!
Mα τελικα δεν τα πιστευω ομως,οσο κι αν θελω!!!

Aληθεια αυτο το παληκαρακι τι κανει αραγε???

Kαλα ετσι και πάει ή πιστέψει έστω και ενας πολιτκο ακόμη και για αθλητικό γεγονός, πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.

*επισης ο μπεος ξέχασε να μας πει τι λεει για τον ποδοσφαιριστή του πανιωνιου που θα καταθέσει(αν δεν του κόψουν πόδια χέρια) πως προσπαθούσε να στίσει το ευρωπαϊκό ματς.
βεβαία νομικά εχει δίκιο. αν δεν μπορούν να βρουν χρήματα, μάρτυρες, δεν μπορούν να τον κρατούν για πάντα ετσι.
και ο μπεος είναι πονηρός,αποκλείεται να μην εχει καλύψει τον κώλο του.
ελληνας είσαι

Είμαι σίγουρος οτι όταν περνάει μπροστά από κανένα άλλο κρατούμενο εκείνος φωνάζει Αχιλλέα δώσε ένα στανταράκι για σήμερα. :lol:

το εχει πει σε συνέντευξη του νομίζω.(μια απο τις εκατοντάδες!)

Eρχομαστε!!!

Καποιος ομως πρέπει να πει τον Ορφανό αφού δίνει παραδείγματα για την Ιταλία ότι εκει οι αποφάσεις ειναι τελεσίδικες. Δεν λενε τη μία βδομάδα επεσες και την άλλη σου αφαιρώ 5 βαθμούς και μένεις,

με το συγκλονιστικό επιχείρημα , [B][I]Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται[/I][/B] :lol:
αυτή οι ευκολία να δουλεύουν τον κόσμο, δείχνει πόσο για τα πανηγύρια είμαστε

Μονο που,μονιμως ζορισμενε Langgg,στη δικια μας περιπτωση πρωτα μας ειπανε μενεις με -10 και μετα μας ριξανε.
Ασχολησου με το Βολο,καλο μας κανεις μια και η δικια σου η ομαδα ειναι για κλαματα φετος!!!

περίεργα τα θυμάσαι :stuck_out_tongue:
ο νόμος λεει υποβιβασμό και παράνομα τον καναν αφαίρεση βαθμών.
αφού ειχε επιβληθεί η παράνομη αφαίρεση βαθμών ήρθε η απόφαση της εεα.
δηλαδή πήξαμε στις παρανομίες :stuck_out_tongue:

Επισης ο νομος λεει οτι η ομαδα η οποια τερματιζει τελευταια στο πρωταθλημα υποβιβαζεται στη Β Εθνικη,αλλα μια χαρα σκυλιασατε το καλοκαιρι να παραμεινετε παρανομως και γλειφατε τα τετοια του Βγενοπουλου και το παιζατε αδικημενοι στη Βιοκαρπετ.Για ολα αυτα δεν υπηρχαν νομοι???
Ο Βολος επεσε με εντετελμενη πολιτικη αποφαση επειδη καποιοι δεν ηθελαν τον Μπεο και η Λαρισα σκυλιασε να καρπωθει κατι απο την ιστορια ,αλλα τωρα κοιταει να αποφυγει το ντερμπι με τη Νικη Βολου στη Γ Εθνικη.

:lol::lol::lol:

μαλάκα πεθαίνω όταν θυμώνεις :smiley:

*μαρεσει που βάζεις τον βγενοπουλο μέσα.

πρωτα σας ριξανε κατηγορια, [U]μετα[/U] ηρθε η επιτροπη εφεσεων των αδιαφθορων(:roll:) της ΕΠΟ να βγαλει τον Ολυμπιακο Β. “ολιγον” στημενο και -10(χωρις να υπαρχει σχετικος νομος), και στο τελος η Ε.Ε.Α. για τον οριστικο υποβιβασμο, να τα λες σωστα

Μια χαρα τα λεω Oljeselger,δεν ειπα κατι διαφορετικο.
Για να σε ρωτησω,εσυ ποια αδιαφθορη ομαδα της Αθηνας υποστηριζεις?
Εντωμεταξυ μυριστηκατε τωρα ολοι οτι ισως ξαναανεβουμε και αρχισατε τα περσυνα,ε?
Ωραια θα περασουμε του χρονου.

Crimson,ειλικρινα τωρα τα γλειφατε τα τετοια του Βγενοπουλου ναι η οχι?
Στο ειπα και το καλοκαιρι οτι κυριος υπευθυνος ηταν ο Μπεος φυσικα,αλλα ΠΑΣΟΚ,ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΛ εκαναν τα παντα για να πεσει ο Βολος και το καταφεραν φυσικα.

ηρακλης ειναι ρε.
οσο να πεις φυσικό ειναι να τον ενοχλεί οι ιδιοι άνθρωποι που έριξαν τον ηρακλη στα τάρταρα, προσπάθησαν με απίθανο τρόπο να σώσουν το ολυμπιακό ως την στιγμή που ηρθε το κράτος και έκανε τα δικά του μαγικά.
επίσης δεν εχει νόημα να μαλώνουμε και να διαφωνούμε.

*μαρκυ θα έρθεις? ήρθε η ώρα

Eγω κι αν ειμαι υπερ του Ηρακλη ρε παιδια.Ποσες φορες εχω εκφρασει συμπαθεια υπερ του Ηρακλη ?
Εννοειται οτι κι αυτον τον εφαγαν αδικα και το εχω πει πολλακις!!!

Ναι ρε Marky θα ερθω φυσικα.Θα σου στειλω pm την Κυριακη για το που θα βρεθουμε και θα σε παρω και τηλεφωνο.

μεταφορά εδιτ.
δεν εχει καμια σχεση ο βγενοπουλος.
την μονη σχεση που έχει ειναι με το δάνειο του πηλαδακη που ειναι παγωμένο ετσι και αλλιώς μέχρι να γινουν τα υπόλοιπα έργα.
δηλαδή και α να παίζαμε το ιδιο αποτέλεσμα θα ειχε στο δάνειο.
επίσης σου ειχα πει οτι εκείνο το δημοσίευμα ηταν προπέτασμα καπνου για την υπόθεση με μη αλλαγή μετοχικής σύνθεσης του ολυμπιακού.
αν βρεις ποιος ηταν απο πισω, κερδίζεις δώρο τουρ σε φύλακες της χωρας:p

ναι ρε.μουσικουλα και χέσε τον καθε μαλάκα της μπάλας.
άλλοι θα έρθουν?

Kαλα τωρα θα μας θυμηθουν ολοι για ψηφους!!!

Μακρυα!!!