χμ…περίεργος καιρός…προβλέπω καταιγίδα…ας βάλω το κράνος μου.
*καλά οτι μίλησαν δεν λεει και κάτι…το νόημα είναι να είπαν και κάτι ύποπτο
χμ…περίεργος καιρός…προβλέπω καταιγίδα…ας βάλω το κράνος μου.
*καλά οτι μίλησαν δεν λεει και κάτι…το νόημα είναι να είπαν και κάτι ύποπτο
Ναι οχι εγώ δε λέω οτι μίλησαν για κάτι ύποπτο, απλα ο αγώνας ήρθε 0-4. Νταξει μπορεί να τον πήρε για χρόνια πολλά. Είναι μεγάλη καρδια ο αχιλλάκος.
Kαι φυσικά είναι.με τοσο όγκο αναγκαστικά έχεις και μεγάλη καρδιά
Langgg,εχεις αρχισει να μου τη δινεις στα νευρα.Εγω ασχολουμαι ρε με την Βλαχα???Αντε αγορι μου τραβα στο thread της ΑΕL κ κλαψε γιατι ο Πλατανιας κανει την πορεια που υποτιθεται θα εκανες εσυ φετος
Κυπελλο με ντοπε παιχτη στο Πανθεσσαλικο πηρες και Πρωταθλημα με ντοπε επισης τον Τσιγκοφ και μιλας ρε…:lol::lol::lol::lol::lol:
ο ενας με κοκαΐνη και ο άλλος με ουσία που έπαιρναν όλοι εκείνη την εποχή όσοι είχαν κρυολόγημα(και σε κάνει να έχεις λήθαργο). απαγορευμένες λέγονται …δεν είναι ντοπα.
αν το λες αυτό βοήθεια απο την ομάδα για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα ενάντια σε κάποιον, πρέπει να είμαστε όντως βλαχα…και χαλασμένη κιόλας. :lol:
και σταμάτα μόλις σου πει κάτι καποιος απο λαρισα,να την λες στην αελ
Crimson,αντι να κανετε μαθηματα ηθικης και κατηχηση σε μενα,μηπως να ασχολειστε και λιγο με την ομαδα σας και οχι με τη δικη μου?ΟΚ,το εχω καταλαβει μισειτε τον Μεπο και μεταξυ μας καλα κανετε κι εγω εχω τη χειροτερη αποψη και την εχω πει ουκ ολιγες φορες.Απο εκει και περα,να μπαινετε καθε τρεις και λιγο και να ριχνετε λασπη και να προσπαθειτε να μειωσετε την περισυνη πορεια της ομαδας μου επειδη καποιοι δημοσιογραφοι προσπαθουν με στημενες δικες και εκπομπες να περισωσουν την ιστορια της ΑΕΚ ,δεν λεει και τιποτα και καταντα κουραστικο.
Την λεω για την ΑΕΛ,διοτι ο αλλος για ποδοσφαιρο μου μιλαει.Δεν ειπα κατι για το οτι την θαλασσα την βλεπετε μονο σε ντοκυματερ και στον νομο Μαγνησιας τα καλοκαιρια!!!:p:D:p:D:p
Επισης αφου ολοι ειστε τοσο ηθικα κατερτησμενοι και ευαισθητοι γιατι δεν τη λετε και στους οπαδους των αλλων ομαδων που ουκ ολιγα εχουν γινει και σε αυτες τις ομαδες,αλλα εκει κανετε τις κοτουλες διοτι εδω ειμαι μονο ενας ,ενω εκει δεν θα προλαβαινετε να απαντατε και να μαλωνετε.Αν θες να με βγαλετε στραβο για το οτι απανταω στις προκλησεις,να ξερετε οτι αν δεν υπαρχουν προκλησεις δεν τις δημιουργω και κατα συνεπεια δεν απανταω.Δεν ασχολουμαι με κανεναν αλλον πραγματικα και νομιζω οτι το βλεπεις.
Επισης το οτι εσεις δικαιολογειτε τον Αντσουε τον κοκαινακια,δεν παει να πει οτι τον δικαιολογουνε ολοι…
Αυτα και να ξερεις οτι μπορει να παρεξηγηθω με καποιους,αλλα με σενα ΠΟΤΕ!!!
μα μωρέ μαλάκα(αγάπες :D) και εσυ…δεν δικαιολογώ κάποιον…απλά σου λεω οτι δεν λέγεται ντοπάρισμα, αλλά χρησιμοποίηση απαγορευμένης ουσίας.
και ποιος σου είπε οτι έχουμε κατι με τον ολυμπιακο?? σου είπα και πρόσφατα…δίωξε μπεο και πάρε και πρωτάθλημα μετά αμα μπορείς…τι λες… να θέλω να το πάρει ο ολυμπιακος/παναθηανικος/παοκ(την αεκ δεν την βαζει κανείς:p)??
επίσης μια χαρά εχω μαλώσει με ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς στα θέματα ΟΛΩΝ των ομάδων εδώ μέσα…αφού δεν κρατιέμαι.
*το ηθικα κατερτησμενοι με τσάκισε
**τα παράλια της λαρισας δεν μετράνε? δεν είναι θάλασσα αυτό?
***το σαββατο εχει ματσαρα αελ φωκικος!! :lol: έρχεσαι? 1 δεκαευρο έφτασε το εισιτήριο(κεντρική πλαγία).
Με τσακισες εσυ τωρα.Ειλικρινα θα ερχομουν ρε φιλε,αλλα και τα Σαββατα δουλευω και μαλιστα τα απογευματα!!!
Κι εγω θελω να τα ξαναπουμε.
Ναι,τα παραλια μετρανε σαν θαλασσα,αλλα οχι σαν ποιοτητα!!!
σιγά μην κάνω ανάλυση και τα νερά.
δεν λες πάλι καλά που εχεις δουλειά…δες στην υπογραφή μου τι ειπε η γιαγιά της κοπέλας μου στην κοπέλα μου.
To ειδα και νομιζα οτι ηταν ατακα απο ελληνικη ταινια,ειλικρινα!!
Βασικα κουραγιο,υπομονη και ψαξιμο οπουδηποτε θελει…
Πραγματικα δεν ξερω τι να πω σε αυτες τις περιπτωσεις…
τίποτα…απλά να μην μας αποπαίρνεις…απλά δεν έχουμε δουλειά και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε :lol:
*όπως λέει και ο deckard, το τι μουσική έχουμε ακούσει εμείς που είμαστε χωρίς δουλειά, δεν λέγεται.!
Πάντως είναι συγκινητικός.
εγω πάντως συνεχίζω και λεω οτι ειναι πανέξυπνος.
αν προσέξει κάνεις ποιες φράσεις χρησιμοποιεί, και ποιες συνθήκες προσπαθεί να μπει απο μονος του για να ταυτιστεί ο απλός κόσμος και ο κόσμος του βολου, βγάλει μυαλό.
κρίμα που το εχει χρησιμοποιήσει για μαλακίες
*πάντως πρέπει να ειναι μακράν ο άνθρωπος που μέσα απο τις φύλακες εχει δώσει τις περισσότερες συνεντεύξεις.εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικές παρεμβάσεις, ραδιοφωνικές παρεμβάσεις.χαμος
Πάντα τα ίδια λέει. Ότι έχει 4 παιδιά και ότι καποιες ψυχούλες κοιμούνται στο πάτωμα.
δεν λεω μόνο για αυτά.
εχει αναφορές για το πασοκ, για την πόλη του βολου, για την άδικη την κοινωνία, για μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια που τον έβαλε στην φυλακή(και 1 λεπτό μετά λεει ισως και οχι:lol:)
το χειρίζεται πολύ καλά.
Bλεπω να γινονται οι ομαδες 18,αλλιως δεν βλεπω αλλον τροπο να επανερθουμε.
Καλα τωρα,μην νομιζετε οτι παιρνω στα σοβαρα τον Πιλαβιο.
Δεν γίνετε να επανέρθεις. Ακόμα το πιστεύετε εκει στο βόλο?. Και δε στο λεω ειρωνικά
Δηλαδη τι περιμένεις? Να βγει και να πει κάναμε λάθος συγνώμη ελάτε να παίξεται super league? Καταργούμε όλους τους νόμους και τους κανόνες για να επιστρέψετε στην α εθνική επειδή σας ρίξαμε άδικα?
εχει δίκιο ο langgg. δεν υπάρχει κανονισμός, ούτε τρόπος να επανέλθει ο βολος απευθείας.
*βέβαια αν εχει βγει μέχρι τον μαιο ο μπεος απο την φυλακή, ολα αυτά δεν θα εχουν σημασία. και νόμοι να μην υπάρχουν, βλέπω με την μια να παίρνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο ο ολυμπιακός:p