Ολυμπιακος Βολου

Ρε Crimson,μια φορα να παρεις θεση για ενα θεμα και να μην εισαι στη μεση και να πεθανω!!!
Ειναι ΑΚΡΙΒΩς το ΙΔΙΟ πραγμα ,να μην σου πω και χειροτερα!!!

μα δεν ειμαι σχεδόν ποτέ στη μέση!!
απλά ο ενας ειναι για άλλους λόγους και ο άλλος για διαφορετικούς.
επίσης δεν είπα οτι κάποιου είναι λιγότερο τραγικό που είναι ελληνας. (μα τι συζητάμε #-o:!:slight_smile:

http://www.e-volos.gr/el/topika_1/anti8eta_me_tis_dimoskopiseis_os_maskarades_spane_tameia_oi_ellines_politikoi_photos.html

:lol::lol::lol::lol:

μόλις έμαθα τα νεα για την οικογένεια του ολυμπιακού βόλου.
έπαθα σοκ στην αρχή.
jiopas κουράγιο.καλή δύναμη :frowning:

[SPOILER]:lol: [B][I]Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Γερουλάνου[/I][/B] :lol:[/SPOILER]

Δεν μασαμε ρε,αντεχουμε!!!

Συμφωνω απολυτα!

http://www.onair24.gr/news/category/1/content/43407

To gαμησαμε μου φαινεται!!!

Tωρα που τσουζουνε οι κωλοι μηπως μεινει ο Πειραιας εκτος Ευρωπης(στα τετοια μας) και η Εθνικη εκτος Euro(επισης στα τετοια μας),τωρα διαλυεται η Ε.Ε.Α.Οταν το καλοκαιρι βροντοφωναζαμε μας ελεγαν οτι ειχαμε αδικο.

Καλα αυτό με την εεα είναι για γέλια.δεν μας βολεύει τώρα η εεα να μην ισχύει η άδεια.για κάτι που ψηφίσαν πριν λίγες μέρες οτι πρέπει να παραμείνει.!! #-o

Aυτα λεω απο το καλοκαιρι Crimson,αλλα πεφτατε να με φατε ολοι!!!

Θα γελασει καλυτερα παντως αυτος που θα γελασει τελευταιος!!!

Προεδρος στη φυλακη,που ισως βγει,ομαδα χωρις στοιχεια διαλυμενη,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κλπ κανουν οτι γουσταρουν παρ’ολα αυτα ομως.

Την Ε.Ε.Α. την κατάργησαν γιατί πολύ απλά το καλοκαίρι θα είχαν πρόβλημα πολλές ομάδες. Εννοείται πως δεν έπρεπε να την καταργήσουν. Τώρα εκεί στο Βόλο σταματήστε να κατηγορείται τον Γερουλάνο οτι κατέστρεψε την ομάδα. Ο πραγματικός άνθρωπος που κατεστρεψε την ομάδα είναι στη φυλακή και τον επισκέπτεστε κιόλας.

ε αυτο λεω.αν δεν ηταν η μισή σουπερ λιγκ με τοσα προβλήματα, σιγα που δεν θα την κρατουσαν.τωρα ομως που καίγεται αεκ, αρης, οφη, και 3-4 ακόμη κάνει τζιζ.

jiopas εγω λεω οτι πρεπει να παραμείνει.απλα πρέπει να λειτουργει σε ολες το ιδιο.

αν πανε οι αρμοδιότητες που λεει ο γερουλανος στην επο και να σταματήσει να υπαρχει η εεα, θα γελασει ο καθε πικραμενος. η επο δεν προβλέπει ποινες για καμια παραβαση σε σχέση με αυτα που ελεχγει η εεα. οτι και να κανεις, οσα και να χρωστας, οτι και να στήσεις, [B]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΗ.![/B]
αλλά δεν λέει να το καταλάβει κανείς

Εγω δεν διαφωνω καθολου οτι για τον Μπεο τα πληρωνουμε ολα,αλλα ο Μπεος μαλλον για αλλους τα εστηνε.
Επισης αν θελουμε δικαιοσυνη και ισομερια,να ειναι για ολους.Βαλε Πατερα,Μαρινακη φυλακη και μετα να μιλησουμε.
Ο Μπεος δεν εχει δικαστει ακομη,και η ομαδα εχει διαλυθει…
Τωρα το αν φταιει ο Γερουλανος,φυσικα και φταιει φιλε…Ηθελε τον Μπεο,τον εχωσε μεσα,την ομαδα γιατι πειραξε?
Επειδη ειχε ξεφτιλισει ΠΑΟ-ΑΕΚ μεσα εξω?
Επειδη φετος θα καναμε τρελες???
Το ΠΑΣΟΚ,περα απο οτι ευθυνεται με τα κωπροσκυλα του για οτι περναει ο τοπος τωρα,διελυσε και την ομαδα μου.
Φταινει πολλοι,τωρα τα γυριζουν τουμπα,τωρα τρεχουν να σωσουν τον ΟΣΦΠ,τον ΠΑΟΚ και την Εθνικη διοτι το δαχτυλο μπηκε στον κωλο βαθεια.
Χεστηκα αδερφε,για το τι θα τραβηξει ο γαυρος και οι φιλαθλοι του,πραγματικα.

Τωρα αν επισκεπτομαστε τον Μπεο στην φυλακη,50 ατομα δεν ειναι μια πολη ολοκληρη!!!

edit:Crimson,ενταξει δλδ ολα ?Το ποδοσφαιρακι σας καθαρισε φετος τωρα που διελυσαν το Βολο,την Καβαλα και τον Ηρακλη?

:lol: οταν μιλας για τον ολυμπιακό σου παραλογίζεσαι λίγο! δεν είπα αυτό ούτε κατά διάνοια.!
για ισονομία μίλησα και εσυ είδες οτι είπα κατι κακό για εσάς?! :?

*ξεχνάς και μια ομάδα απο την εξίσωση αλλά δεν πειράζει

Ποια?Τη Λαρισα?

Κοίτα ξεφτιλισεςΠΑΟ-ΑΕΚ μεσα εξω επειδή “κούμπωνες” αγώνες και επειδή έβαζες διατητές που απλά θα σου έδιναν τα “κουκούτσια”. Οπώς επισης τρέλες θα έκανες μόνο με κανένα φάρμακο παλι που θα έκαναν το Μπρέσκα να τρέχει σαν τον Bolt για ακόμα μια χρονιά. Τους βλεπουμε τους παιχταράδες στις αλλές ομάδες τι κανουν.

ωπ! τυχαία την είπες? :stuck_out_tongue:

*είχες πει οτι θα έρθεις να δούμε μπάλα.περιμένεις να παίξουμε σε α εθνικη να πας να βρίσεις παναθηναϊκό/ολυμπιακό?? :lol:
σε βλέπω να περιμένεις πολυυυυυ καιρό…

Προς Langgg:

Ποναει ακομα,ε???

Καλη χωνεψη…

Α μπράβο για αυτό σου έλεγα. Είναι ο αγώνας που πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και είπε: Το κούμπωσα. Δες το Μπρέσκα πως τρέχει στο 0-2. Είχε αυπνίες μαλλον. Και εννοείται πως δεν πονάει καθόλου. Εμένα στα αρχιδια μου. Εγώ κάθε κυριακή πάω γήπεδο και βλέπω την Αελάρα σε όποια κατηγορία και να παίζει.Τουλάχιστον ειμαι καθαρός. Εσεις θα τη βγάζεται με πορείες και σε μερικά χρόνια θα ξαναγίνετε γαυβροβάζελοι όπως ήσασταν παλιά.

σταματήστε να μαλώνετε…ετσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα βρείτε…θα ειχε νόημα αν μπορούσατε να συμφωνήσετε κάπου.

Φιλαρακι,με χουλιγκανια των Monsters δεν καθομαι να ασχοληθω ειλικρινα.:slight_smile:

jiopa μη μου στεναχωριεσαι ρε.
Ο Διγενης Λακκωματος παει τρενο για ανοδο.Τσιμπας ΑΦΜ και εισαι αρχηγοπουλο (να μην απομακρυνεσαι και πολυ απο Χαλκιδικη…)
Εναλλακτικα προτεινω συγχωνευση με Ολυμπιακο Κυμινων να γλιτωσετε και τα εξοδα απ’τις φανελες!:stuck_out_tongue:

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στον “ΣΚΑΪ” τόνισε ότι ζήτησε να εξεταστούν οι 39.000 συνομιλίες που δεν έχουν ακόμα μαγνητοφωνηθεί, προκειμένου να ξετυλιχτεί το κουβάρι του σκανδάλου των στημένων αγώνων και να αποδοθούν ευθύνες, ενώ πρόσθεσε οτι σε μια από τις συνομιλίες που ακόμα δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί, ακούγεται ο μάνατζερ του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Σεμπάστιαν Σάχα να συνομιλεί με παράγοντα του Ολ. Βόλου που σήμερα είναι προφυλακιστέος!

“Ο μάνατζερ του Σάχα μίλησε με προφυλακισμένο παράγοντα”!

?Εικάζεται ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά δεν το γνωρίζω?, τόνισε στην έφεση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και συνέχισε:

?Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά άτομα στην Ελλάδα που γνώριζαν το τι περίπου γίνεται. Βλέπω, όμως, και κάτι άλλο. Ότι φέτος υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών στις μικρές κατηγορίες. Γιατί άραγε; Κάποιος θα πει ότι είναι η οικονομική κρίση?.

Aεκ-Ολυμπιακός Β 0-4
Έτσι τα κερδίζατε τα ματς.Και μετά μιλάτε οτι φέτος θα κάνατε τρελες, θα παιρνατε πρωτάθλημα, κυπελλο και μπορει και το uefa.