τι να σε χαλαει? κλαιν.
εμεις πριν μια βδομάδα ήμασταν 10η θέση(!!) και ειχε πάει τοσος κόσμος γήπεδο και τραγουδούσαμε και περνάγαμε ωραία… μπαλίτσα να δεις(αν σε αφήσουν μερικοί βεβαία) και ολα μια χαρά.
παντως για να μπει ο ολυμπιακος σε οποιαδήποτε κατηγορία πρέπει να γινει κάποια αλλαγή στις θέσεις των πρωταθλημάτων… οπότε ποιο εύκολο μου φαίνεται να μπει στην β(για να μην πω το σενάριο της γ εκει οπού γίνονται τέτοια συνέχεια).
αλλά καλύτερα στην β… γιατι μετά να εχεις να παλέψεις 1-2 χρονιά να είσαι α εθνικη… γιατί μετά δεν βγαίνει απο χρήματα
Ετσι ετσι στα τετοια μας η Εθνικη Ελλαδος και η Εθνικη Αθηνας.
παραιτούμαι
Ελα μωρε,δημοκρατια εχουμε.Ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει.
Μηπως θα βγει νομιζεις?Κι αν βγει θα τον αφησουν?
εγω το ξαναλέω… χωρίς μπεο μακάρι να πάρει πρωταθλημα ο βολος.
με μπεο δεν θέλω καν τον ολυμπιακό. πάλι τεχνητές εντάσεις, σκιά σε καθε νίκη και επιτυχία του βόλου. γενικά. δεν γινεται με μπεο
Μην βλεπεις Κυριακο Θωμαιδη,κανει κακο!!!
δεν βλέπω… φιλοξενεί φίλους του μπεου και τον πατση:p
μα αυτο ειναι το θέμα. οτι πάλι οτι επιτυχία κάνει ο ολυμπιακός θα λενε όλοι οτι , να πάλι ο μπεος τα κανόνισε,… και ας μην ισχύει τίποτα!
Παντως εγω δεν ελπιζω!
Ναι,βρε αιωνια δεκανικια του ΠΑΣΟΚ,αυτα τα ξερουμε.Εσεις το καλοκαιρι ομως και ολη τη χρονια που ησασταν?
Ακουστηκε και σε τοπικο αθλητικο σταθμο το πρωι,το ακουσα κι εγω και οντως ειναι το πολυποθητο χαρτι που περιμενουμε,αλλα προσωπικα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.
Ειπαμε,μηνυσεις και αγωγες παντου!!!
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/apopseis/portiero-blog/item/187
Θα γυρισει ο τροχος θα γα***ει κι ο φτωχος!!!
Ειπαμε στα τετοια μας για τις αθηναικες!!
:papas::papas::papas::papas:
που ειναι εκεινος ο post digital που λυσσαξε περισυ και μας εβριζε εδω με τα χειροτερα.
Ρε θα γυρισει ο τροχος λεμεεεεεεεεεε!!!
E,ρε και γινει κανενα θαυμα!!!
Τα καθικια ολα τωρα μιλανε,επειδη εποφθαλμιουν θεσεις
Τοσο καιρο βρε καραγκιοζη που ησουν?Σε ταιζε καλα ο Γερουλανος ,ε?
Χερι χερι οι δυο ομαδες για την πολυποθητη,αλλα εξαιρετικα δυσκολη ,δικαιωση!!!
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/apopseis/assos-blog/item/204
An ειναι να μας σωσει γυναικα,σωθηκαμε!!!
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/apopseis/portiero-blog/item/376-monxe-espera
Γιατι εγω ποιον θα διαλεγα!!!
Γνωμη μου:H ΠΑΕ που τη διοικει ο αμπαλος,πρεπει επιτελους να ξυπνησει και να στραφει δυναμικα εναντιον των παντων χωρις να λογαριασει τιποτα.
Στη FIFA και την UEFA τωρα,δεν μας νοιαζει η Εθνικη Ελλαδος ,δεν μας νοιαζει αν θα παιξουν Ευρωπη οι υπολοιπες ομαδες.
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!
Περισυ ηταν ολοι εναντιον μας,φετος εμεις εναντιον ολων.
Το αυτοδιοικητο παραβιαστηκε,τερμα.
Αποκατσταση τωρα,διοτι ο λαος του Βολου εχει αρχισει να τα παιρνει πολυ ασχημα!!!
Τερμα η κοροιδια…
,
o ολυμπιακός αδικήθηκε, αλλά το θέμα του αυτοδιοίκητου είναι μια μπούρδα και μίση
[B]EEA: “Γιατί η ΕΠΟ δεν μας απαντά που θα παίξουν Βόλος-Καβάλα;”[/B]
[B]“Ρωτάμε την ΕΠΟ που θα παίξουν Βόλος και Καβάλα αν εγκρίνουμε τον φάκελο τους και δεν μας απαντά”,[/B] αποκάλυψε η κ.Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Μιλώντας στη ραδιοφωνική “Εφεση στον Σκάϊ”, η κ.Μαρούπα τόνισε ότι “την Τρίτη θα κριθεί η τύχη των δύο ομάδων, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΠΟ δεν δίνει μια απάντηση στο απολύτως λογικό ερώτημα μας”.
Συμφώνησε ότι υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων αναμέσα στην ΕΕΑ και την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και τόνισε: “Γιατί δεν συμφωνεί η ομοσπονδία να υπάρχει μία και μοναδική επιτροπή; Αν κάνει καλα τη δουλειά, δεν θα χρειάζεται να παρεμβαίνουμε εμείς. ίσως και να αυτοκαταργηθούμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συννενοηθούμε σε απλά θέματα και φτάσαμε στη λαϊκή ρήση “όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι…”. Στην ΕΕΑ δεν έχουμε χρήματα να προσλάβουμε έναν οικονομολόγο ή έναν ορκωτό λογιστή για να κάνουμε τη δουλειά μας. Γι΄αυτό τον λόγο δεν έχει προχωρήσει το θέμα της [B]υπεξαίρεσης των 2,8 εκ.ευρώ από πρόεδρο ομάδας της Football League”[/B].
*κράτα και αυτό το τελευταίο…
Aυτο με μας δεν εχει σχεση.Αυτη η κυρια,γιατι ευαισθητοποιηθηκε τωρα?
Toσα χρονια που την πληρωναν τσαμπα διοτι η επιτροπη στην οποια δουλευει ηταν ολα αυτα τα χρονια διακοσμητικη και εδινε στην ΑΕΚ αδεια να συμμετασχει στο πρωταθλημα οταν η τελευταια χρωστουσε σε οποιον φοραει παπουτσια,και τελικα αποφασισε να δρασει μονο στη δικη μας περιπτωση γιατι εκανε την παπια?Ηταν γλυκο το πουστικο χρημα,ε?
Ο Βολος και η Καβαλα μπαλακι στα χερια κομματοσκυλων/δημοσιων ΠΑΣΟΚουπαλληλων του κωλου!!!
για αυτο στο τελος το λες? ναι αν εχω καταλάβει καλά…
αν βρεις ποιος είναι κερδίζεις τούρτα σε σχήμα αλόγου…:roll:
Aφου πρωτα ξυθουμε για την διαφαινομενη ανοδο στη Β Εθνικη του συνοικιακου σωματειου του Βολου,ας ελπισουμε οτι και η μεγαλη ομαδα του νομου θα ειναι του χρονου στη Β Εθνικη και μαζι με Λαρισα βλεπω να παιρνει φωτια η Θεσσαλια.
Καθε Κυριακη ντερμπυ!!!
μας βλέπω με κράνη στα γήπεδα του χρόνου