δεν υπάρχει καμία ένδειξη [B]ή έστω υποψία[/B] σε βάρος μου
:lol2::lol2::lol2:
…και η κοροιδια συνεχιζεται…
Αντε ρε ξεφτιλα σηκω φυγε απο το Βολο,καραγκιοζη.Τωρα σε επιασε ο πονος σκατονικιωτη!!!
Την Παρασκευη βρε νουμερο που ησουν και απειχες ξανα απο συγκεντρωση της ομαδας για κοινη πορια?
Αλλα τη συγχαρητηρια επιστολη στη συνοικιακη ομαδα ηξερες να τη γραψεις!!!
Ουδεποτε πιστεψα οτι το δεξι αδι του Πατερα και του Βγενοπουλου ειχε α*ια!!!
Τες πα,σημερα ειναι μεγαλη μερα για την ομαδα μας,αλλα δυστυχως δεν βλεπβ λυση να ερχεται.Παλι κατι θα σκαρφιστουν για να μας ταλαιπωρησουν!!!
αυτο ειναι λάθος. η εεα διέλυσε την εταιρία και οχι η επο.οπότε δεν χρειάζεται απόφαση υποβιβασμού
τώρα ξέρεις πως νιώθω για την αελ που ακόμη περιμένει τα αποτελέσματα απο τα δικαστήρια, που ειχε γνωμοδοτήσεις απο παντού οτι έχει δίκιο, που δεν αποφάσιζαν ποτέ μέχρι να περασει ο καιρός, που, που, που.
Greek football.
Πριν μιση ωρα ελεγχος του φακελου της Καβαλας
…και τωρα μολις ξεκινησε ο ελεγχος και του φακελου του Ολυμπιακου Βολου.
ΑΓΩΝΙΑ μεχρι το κακκαλο,δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα.
εγω λεω οτι η αγωνία ειναι αργότερα.
…ναι το ξερω,αλλα κι αυτο θα ειναι μια αρχη.
Παντως διαβαζω ασχημα σχολια μεχρι τωρα.
Μαλλον στην ΕΡΑ ειπαν οτι θα ειναι αρνητικα τα πραγματα για τις δυο ομαδες,Βολο και Καβαλα.
ΩΧ!!!
Λοιπον μαλλον ασχημα τα πραγματα,πολυ ασχημα!!!
Αλλα ακομη τπτ επισημο.
Σκατα για αλλη μια φορα.
Λοιπον το θεμα εχει ως εξης και δυσκολο να καταλαβουμε.Η ΕΕΑ δεν μας εδωσε αδεια διοτι
α)δεν υπηρχε εγγυητικη επιστολη(η διοικηση το ηξερε και το ελεγε αυτο διοτι η ΕΠΟ δεν ειχε στειλει χαρτι στην ΕΕΑ για το αν μας θεωρει επαγγελματικο σωματειο=
β)δεν ειχαμε ροστερ(1)πως να εχουμε οταν φετος δεν παιζαμε πουθενα κι οταν η ΕΠΟ δεν μας αφηνε να κανουμε επαγγελματιες του ερασιτεχνες)
γ)η ΕΠΟ δεν ειχε στειλει σε Καβαλα και Βολο το πολυποθητο χαρτι.
Αρα η αποψη μου ειναι οτι ναι μεν η ΕΕΑ δεν θελει να παρει την αυθυνη,αλλα και οτι η διοικηση ηξερε τι χαρτια ελειπαν και τι χαρτια ηθελε η ΕΕΑ και δεν τα ειχε στο φακελο.ΓΙΑΤΙ???
Μηπως η μαλακια γινεται εκ των εσω?
H Καβαλα κατεθεσε φακελο και μεσα υπηρχαν τα παντα και εγγυητικη και roster.
Βρωμαει η δουλεια,αλλα η ΕΕΑ και τα πασοκοκοπροσκυλα δεν εχουν προβλημα οταν αδειοδοτουν την κακομοιρα την ΑΕΚ ,την ομαδα της λυπησης που τα τελευταια χρονια χρωσταει παντου,αλλα την αδεια την παιρνει!!!
Τον ακουσα κι εγω ζωντανα.
Eγω το λεω κι ας γινω γραφικος δεν με νοιαζει πραγματικα.
Σε αυτην την σκατοχωρα αν δει εισαι Αθηναιος δυστυχως εισαι καταδικασμενος στην ανυποληψια και στο να μην σε παιρνουν σοβαρα.Για τα ιδια και μεγαλυτερα θεματα τοσα χρονια οι κρατικοδιαιτες επιτροπες εκλειναν και κλεινουν τα ματια σε αθηναικα σωματεια βουτηγμενα στη σαπιλα και την παρανομια,τα χρεη και τη λοβιτουρα.
ΤΕΡΜΑ!!!
απο οτι κατάλαβα
η εεα δεν μπορούσε να βγάλει πόρισμα γιατι ανάλογα με το που παίζεις, παίρνεις και την άδεια.άλλα κριτήρια είναι για την α, άλλα για τη γ πχ.
η πλάκα είναι οτι η επο λεει οτι θέλει πρώτα άδεια απο την εεα για να εξετάσει την περίπτωση του ολυμπιακού. το οποίο μπορεί να ισχύει στον κανονισμό, αλλά είναι εντελώς αστείο και ανέφικτο. οπως έλεγε και μέλος της εεα προχθές , πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ρόλος και η σημασία κάθε οργάνου γιατί συνέχεια βγάζουν αποφάσεις που είναι λάθος. οι ίδιοι το λένε!!!
οπότε γελάμε και κλαίμε με το ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά
*θα μπορούσε βέβαια να δώσει μια προσωρινή άδεια πως μπορεί να συσταθεί εταιρία, σε σχέση με την φερεγγυότητα των προσώπων και μόνο. αλλά τρέχα γύρευε
Πολλά επεισόδια θα δούμε ακόμα στο σήριαλ της προσπάθειας που καταβάλουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα για να επιστρέψουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπήκε την Τρίτη στην ουσία, καθώς θα περιμένει την ΕΠΟ να την ενημερώσει αν οι δύο ομάδες δικαιούνται συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες. [B]Πάντως, [SIZE=“5”]αν[/SIZE] οι φάκελοι εξετάζονταν, θα απορρίπτονταν?[/B]
Παρουσία εκπροσώπων των ΠΑΕ, των ερασιτεχνικών τους σωματείων, δικηγόρων αλλά και βουλευτών (Γ. Καλαντζής της Ν.Δ. για την Καβάλα και Π. Ηλιόπουλος της [B][SIZE=“5”]Χρυσής Αυγής[/SIZE][/B] για τον Ολυμπιακό), ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα παρουσιάστηκαν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να στηρίξουν το αίτημά τους να τους χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Η Επιτροπή περιμένει εδώ και μέρες ένα έγγραφο από την ΕΠΟ, στο οποίο θα αναφέρεται ποιες ομάδες δικαιούνται συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν. Η ομοσπονδία δεν έχει στείλει μέχρι στιγμής το εν λόγω έγγραφο, με [B]αιτιολογία[/B] ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα πρωταθλήματα της Β? και της Γ? Εθνικής.
Για το λόγο αυτό, η ΕΕΑ αποφάσισε να μην μπει στην ουσία εξέτασης των φακέλων [B]και να περιμένει ενημέρωση από την ΕΠΟ[/B]. Τα μέλη της Επιτροπής θεωρούν πως από το νόμο δεν προκύπτει ότι οφείλουν να εξετάσουν τον φάκελο οποιασδήποτε ομάδας ζητεί πιστοποιητικό, παρά μόνο αυτών που δικαιούνται συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και αυτό μπορεί να το πει [B]μόνο η ΕΠΟ[/B].
Έτσι το θέμα επιστρέφει στην ομοσπονδία, η οποία από την πλευρά της, δεν μπορεί να δηλώσει από τώρα τις ομάδες που θα αγωνιστούν του χρόνου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, για τον απλούστατο λόγο ότι η Β? και η Γ? Εθνική δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Και ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό, καθώς οι αγώνες κατάταξης έχουν πάει πίσω λόγω εκκρεμοδικιών και οι βαθμολογίες [B]θα αργήσουν[/B] να επικυρωθούν.
Από την άλλη αξίζει να σημειωθεί το εξής: [B]Αν η ΕΕΑ έμπαινε στην ουσία και εξέταζε τους φακέλους των δύο ομάδων, θα τους απέρριπτε χωρίς δεύτερη κουβέντα[/B]. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες δεν έχουν ρόστερ με επαγγελματικά συμβόλαια, δεν κατέθεσαν προϋπολογισμό και δεν κατέθεσαν εγγυητική επιστολή.
[B]Οι ελλείψεις αυτές δικαιολογούνται[/B], διότι οι ομάδες δεν μπορούν ούτε συμβόλαια να κάνουν, ούτε τον προϋπολογισμό τους να καθορίσουν, ούτε εγγυητική να καταθέσουν εάν προηγουμένως δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν. [B]Συνεπώς, η κάλυψη των ελλείψεων συνδέεται και πάλι με την κατηγορία στην οποία η ΕΠΟ θα αποφασίσει (αν αποφασίσει) να τοποθετήσει τις δύο ομάδες.[/B]
Υπό μία έννοια, λοιπόν, η ΕΕΑ [B]«εξυπηρέτησε»[/B] τις ομάδες με το να μην μπει στην ουσία, αλλά πέταξε και πάλι το μπαλάκι στην [B]ΕΠΟ[/B].
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής προγραμματίστηκε για τις 26 Ιουνίου(!!), αν και στην ανακοίνωσή της λέει αόριστα ότι αναβάλει για χρόνο μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Μεσολαβούν εκλογές, καθώς και δικαστήρια στην αθλητική δικαιοσύνη που πρέπει να τελεσιδικίσουν.:?
Με τα δεδομένα αυτά, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμα ώστε να γνωρίζουν την τύχη τους?
[B]Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει τα εξής:[/B]
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε αίτημα των ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για μελέτη των φακέλων τους και αποφάσισε:
-Αναβάλλει κατά πλειοψηφία την εξέταση των αιτημάτων των δύο ΠΑΕ, για χρόνο μετά τη λήξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2011 -2012, οπότε και θα εξετάσει τους φακέλους όλων των ομάδων, που θα μετάσχουν στα Επαγγελματικά πρωταθλήματα της περιόδου 2012-2013, όπως ορίζονται από τη Super League και τη Football League».
Ησουν ο αγαπημενος μου παιχτης απο την ομαδα μου που καποτε εβλεπα να παιζει!!!
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/apopseis/assos-blog/item/519-έκανε-ντρίπλα-η-εεα-στην-επο-στο-θέμα-του-ολυμπιακού-β
Εν τω μεταξυ ενα περιεργο πραγμα,οι νομοι εφαρμοζονται μοσο στην περιπτωση του Βολου και της Καβαλας.
Eχω περιεργεια να δω τι θα γινει στην προεκλογικη ομιλια του Βενιζελου στο Βολο.
Το ΠΑΣΟΚ πεθανε,αλλα δυστυχως κυβερναει ακομη κι αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω.
Ειμαστε σιγουροι για αυτα η ειναι σταχτη στα ματια μας?
Διοτι τελικα παραμενει το ερωτημα του γιατι μας απερριψαν εν τελει.
Ρε παιδια ας το παρουμε χαμπαρι,ΤΕΡΜΑ!!!
κριμα για μονχε,. απο τους καλύτερους του ολυμπιακου βολου. και ας ήταν τσόγλανος. και αυτοι τουρκοι, όποιον θέλουν παίρνουν.
πάντως για τα άλλα λινκ, νομίζω οτι γράφουν ανακρίβειες. δεν εξετάστηκε ο φάκελος οπότε δεν συμφώνησαν ή διαφώνησαν με κατι σε σχέση με τον φάκελο του ολυμπιακου.
και απο ολα αυτά βλέπω οτι τον ολυμπιακό θα τον βάλλουν γ εθνικη(όπου οι θέσεις αλλάζουν κάθε μέρα) και μετά τον ιουλη. :?
H ανακοινωση με βρισκει απολυτα συμφωνα και εδω και καιρο επισης εχω αρχισει να θεωρω το ρολο του Μπατζιακα υποπτο!!!
Εσυ αγορι μου εισαι ελαχιστος και εξ αυτου επικινδυνος για την ομαδα και την πολη!!!
Να δω τι θα πει αυριο,οτι ο φακελος ηταν υπερπληρης,αλλα παρ¨ολα αυτα η ΕΠΟ μας εκοψε?
Και η ΕΠΟ μας δουλευει,το ξερουμε ολοι,αλλα εγω νομιζω οτι και η διοικηση κανει ερασιτεχνικες κινησεις.Επρεπε ηδη να εχει κανει αγωγες κατα παντος υπευθυνου και να μην εχει πιστεψει τις κουφιες υποσχεσεις του ΠΑΣΟΚοΠιλαβιου για αποκατασταση της ομαδας!!!
αυτός σαν τι μιλάει εφόσον ο ολυμπιακος δεν υφίσταται σαν εταιρία?? πρόεδρος λεει. τι πρόεδρος? ετσι γενικά?
θυμαμαι που περυσι ελεγε οτι αγόρασε τις μετοχές και 10 μέρες μετά έλεγε να τις αγοράσει ο κόσμος του βολου για σχεδόν 2 εκατομμύρια. :lol: άλλος πηλαδακης απο εκεί
Ρε σου λεω το παληκαρι ειναι για τα πανηγυρια μιλαμε.
Τουλαχιστον ας αφησει τον Μουλα,προεδρο του ερασιτεχνη, να κανει κουμαντο.
Λεφτα δεν εχει,αλλα ειναι πιο τσαμπουκαλης και πιο μεθοδικος!!!
Nαι κ να ψηφισουμε Σαμαρα για να αρθει η αδικια.Ασε μας ρε Ζετα …
Ε ρε με τον ανυπαρκτο καθε τρεις κ λιγο…
Απο λογια εχουμε χορτασει!!!
http://www.proininews.gr/?cat=5
Eδω αλλιως τα λενε…
Τες πα ,εγω ειμαι συνδεδεμενος με ακουστικα και περιμενω να ακουσω τι εχει να πει ο Μποτσιβαλης.
Αντε να δουμε…
Η διοικηση ειναι ανυπαρκτη κι ας λεει αυτην τη στιγμη το αντιθετο.Μας δουλευει το ΠΑΣΟΚοσκυλο κι εμεις καθομαστε.
Αλλα θα το πω ρε πουστη,με Μπεο τωρα το χαρτι θα ηταν στα χερια μας.Δεν θα μας εκανε τσοντα ο Πιλαβιος κι ο Μπιτσαξης.Θα τους ειχε μαμησει αναποδα!
Ουστ!
Εντωμεταξυ,ακουω τωρα την συνεντευξη τυπου και παρατηρω οτι οι δημοσιογραφοι τον εχουν στριμωξει καλα κι αυτος μας λεει τα δικα του τα ανυπαρκτηστικα!!!
Ρε Μποτσι,παραδεχομαι οτι ανελαβες την ομαδα σε πολυ δυσκολη περιπτωση και κατασταση ,αλλα σε εμπαιζουν και δεν το καταλαβαινεις.
ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!
Εχουμε αγανακτησει ολοι,η κατασταση εχει ξεφυγει και θελουμε λυση.
Δεν φταις εσυ,αλλα ας αναλαβει καποιος αλλος που ειναι για τα δυσκολα!!!
Εν τω μεταξυ μαλωνουν τωρα.Ωχ μιλαει ο Γαλατης!!!#-o#-o#-o