Περισυ δεν ειχε παρατραγουδα.Απλα χασατε και φυγατε…
χαχαχαχα…είσαι θεός…
(αν και κάτι είχε γίνει με τον νταμπιζα)
μακάρι να παίξουμε μαζί…
Λοιπον επαναφερω στο προσκηνιo το thread της λατρειας μου.
Παιζουμε την Κυριακη με Ηρακλη .Πολλες απουσιες βασανιζουν την ομαδα και την προπονηταρα μας ,αλλα παλι καλα που η παιχτουρα ο Σολτανι του Ηρακλη θα ειναι απων.
Και με ενα ‘‘Χ’’ θα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος προσωπικα καθως ο Ηρακλης κ καλος ειναι και φανελα τεραστια σε σχεση με μας εχει.
δικαιο χ και καλο αποτελεσμα για την ομαδα μας ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς! βαρετο ματς λιγες φασεις γενικα χαιρομαι να βλεπω την αμυντικα λειτουργια της ομαδας μας.
μπράβο για τον ολυμπιακο βολου που κάνει αυτό που πρέπει…
έτσι σπρώχνει την αελαρα να πάει καλύτερα και τους λαρισαιους να πιάνουν το στοίχημα…[SPOILER]http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=999752&postcount=374[/SPOILER]
Λοιπον απο ενα ημιχρονο ειχαμε χοντρικα με τον Ηρακλη.Θεωρω οτι ο Ηρακλης δικαιως φωναζει για το πεναλτυ στο α ημιχ.
Εμεις παλι παιξαμε μπαλα απο τη στιγμη που μπηκε ο Μπρεσκα και δυστυχως για αλλη μια φορα δεν πηραμε το διπλο λογω της αστοχιας των μετριοτατων επιθετικων μας(Μαρτιν).
Παρ’ολα αυτα οπως το ειχα πει και με το ‘‘Χ’’ που πηραμε ειμαι ικανοποιημενος.
λίγο σοβαρός να ήταν μπροστά ο βολος στο β’ θα έπαιρνε και την νίκη…
αλλά άμα δεν μπορείς να πλασάρεις από τα 3 μέτρα 2 φορές δεν φταίει κανείς…
δεν πειράζει…και το χ μια χαρά είναι…δείχνει οτι δεν είναι πυροτέχνημα ο ολυμπιακός…
respect 8O
Την ομαδα του Πανσερραικου θα αντιμετωπισουμε για το θεσμο του Κυπελλου στη φαση των 16.Θεωρω οτι η κληρωση ειναι αρκετα καλη και οτι πραγματικα μπορουμε να περασουμε κ στην επομενη φαση και γιατι οχι να το δουμε κ πιο ζεστα αν μας παει η κληρωσει κι η βαθμολογια μας στο πρωταθλημα μας το επιτρεπει.
Προσωπικα ειχα παραγγειλει τη Λαρισα,αλλα δεν μου εκατσε η μπιλια.
Δεν ξέρω κατα πόσοενδιαφέρει και τις δύο ομάδες αυτός ο θεσμόα, αν και θά’πρεπε…όπως και νά’χει οι ποδοσφαιριστές όταν μπουν στο γήπεδο θέλουν πάντα τη νίκη:):!:
οπως τα λες πολυ καλη κληρωση πιστευω δεδομενου οτι ειναι και εντος το ματς και γλιτωσαμε τις μεγαλες ομαδες της αθηνας παοκ κτλ.
Υ.Γ. θα γελασω αν περασουμε και κληρωθουμε με τον νικητη διαγορα εθνικου αστερα
Συμφωνω,αλλα παντα εχω στα υπο’οψιν το τι εκανε ο Πανσερραικος σε Παναθηναικο κι Ολυμπιακο Πειραιως στο Κυπελλο περισυ και προπερσυ αντιστοιχα.
κάθε χρόνο υπάρχει μια ομάδα που ενώ είναι έτοιμη να πέσει ή κινδυνεύει, στο κύπελλο πάει σφαίρα…!!
οπότε κάνεις δεν είναι εύκολος…
οπως η αελ οταν το πηρε
σωστό…οπως η λαρισα όταν το πήρε…
σηκώσαμε κύπελλο μέσα στον βολο απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο και δεν μπορούσαμε να το χαρούμε…:?
Nαι,αλλα σωθηκατε τελικα παιδια και η χαρα ηταν διπλη στο τελος!
καλά δεν το λες και χαρά που σώθηκες…περισσότερο ανακούφιση
Ε,ναι ενταξει!
Παντως μετα το ‘‘Θεσσαλικο Ντερμπυ’’ το αλογακι καλπαζει για τα καλα!!!
τώρα να δεις τι καλπασμα δεν θα κάνει…έχουμε ενα πρόγραμμα με τους μεγάλους και με πολλές απουσίες…
ακόμη και στον αγώνα με την (τραγική)ξανθη και οι 3 αλλαγές μας ήταν αναγκαστικές…:?
Το Σαββατο ,το αφεντικο της Θεσσαλιας( μη βαρατε σας παρακαλω) δινει αγωνα με την Κερκυρα.Προσωπικα θεωρω οτι αυτο το παιχνιδι ειναι ακρως σημαντικο καθως σε περιπτωση ηττας απο την παρα πολυ καλη Κερκυρα,την οποια παρεμπιπτοντως δεν εχουμε κερδισει ποτε στο Βολο,θα αρχισει να δυσκολευει η υποθεση παραμονη.
Και το λεω αυτο γιατι ναι μεν εχουμε να χασουμε απο το παιχνιδι με τον Ολυμπιακο Πειραιως,αλλα απο την αλλη με τις ισοπαλιες μονο δεν σωζεσαι.Πρεπει επιτελους να παρουμε κι ενα τριποντο.Παντως τι ειναι αυτο το ελληνικο πρωταθλημα?Ο Ολυμπιακος Βολου με δεκα βαθμους αυτη τη στιγμη ειναι τρεις ποντους πισω απο τον τριτο(Αστερας Τριπολης) και τεσσερις μπροστα απο τον τελευταιο(Skoda Ξανθη).