Ολυμπιακος Βολου

καληνυχτα…

86’ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ: Μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Ταυλαρίδη και [B][U]Μόνχε [/U][/B]-και ενώ οι δύο βρίσκονταν στο έδαφος- [B]ο δεύτερος χτύπησε [U]στην… επίμαχη περιοχή[/U] τον αμυντικό της Λάρισας![/B]
86ο λεπτό: Ο Μόνχε χτυπά εκτός φάσης τον Ταυλαρίδη στα γεννητικά όργανα και ορθώς δέχεται κόκκινη κάρτα.

[B]jiopas[/B] ακομη πιστευεις οτι τον αδικουν??
επισης καποιος ξεχασε τις καρτες του σανκαρε(παιχταρας αλλο οχι για μεγαλες ομαδες…μακαρι να μεινει στον βολο…ειναι εγγυηση…)

85’ - [B]Γκολ που δεν μετράει για τη Λάρισα!:[/B] Μετά από σέντρα του Βενετίδη από αριστερά, ο Κουζέν πιάνει το απευθείας σουτ και ο Μετίν -που πετάγεται στην πορεία της μπάλας- τη σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα! Ο βοηθός υπέδειξε σε θέσξη οφσάιντ τον Τούρκο, [B]με τη φάση -ακόμα και στο ριπλέι- να δείχνει εξαιρετικά οριακή [/B]
85ο λεπτό: [B][U]Κανονικό γκολ[/U][/B] του Μετίν κακώς ακυρώνεται ως οφσάιντ.

τραγικοι οι δυο προπονητες…καναν απο 25 λαθη ο κανενας…
και αντε ο δικος μας ειναι σχετος…ο δικος σας.???

παντως ξεχωρα απο την διαιτησια, χιλια μπραβο σε αυτον που βρηκε τους ξενους του βολου…εμεις με τα τριπλασια χρηματα παρακαλαμε να κανουν τα μισα…

κανενας με παραπονο! μεχρι το 65 που ειδα τρισαθλιο το ματς, βαρεθηκα και εφυγα! εχει καλοστημενη ομαδα γενικοτερα ο Βολος παντως! δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε με δρομολογια-Μπεο κλπ αλλα ειναι τραγελαφικα! εχω μια αισθηση οτι η Λαρισα μονο με τον Δωνη θα κανει ομαδα και σοβαρολογω! του Πηλαδακη παντως φετος δεν του εχει βγει τιποτα μα τιποτα!

θα γινουμε και pcαδες μεσα στη νυχτΑ…

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ//

δεν με νοιαζει καθολου το γκολ που δεν μετρησε, αυτη η ομαδα δεν ΒΛΕΠΕΤΑΙ…το γκολ που βαλαμε απλα δεν μπαινει

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ
(δεν ξερω καν γιατι απαντω σαυτο το θρεντ)

ναι ρε συ…εννοειτε…αυτο δεν εχει σχεση…
απλα οταν σε ματς που εισαι κακος/μετριος σου κανουν και αυτα μετα δεν εχεις ελπιδα…
για μενα το ματς ειναι σαν να το χασαμε…

καλα ειναι να λεμε φυγε παπακωστα αλλα σε παιχτες που δεν κανουν ουτε τα βασικα τι να πουμε??
μερικοι ειναι σαν ερασητεχνες…καλαειπεο αλλος για αφελες παιγνιδι της λαρισας…

1-1 ήρθε, γιατι τρελαίνεστε λες και φάγατε τέσσερα?

γιατι δεν θελουμε να παρουμε πρωταθλημα οποτε δεν μας νοιαζει το ποδοσφαιρο.
θελουμε και μπαλα να δουμε…

Λοιπον ,τωρα μπορω να γραψω κ να πω κι εγω την αποψη μου για τον αγωνα.
1)Ολυμπιακος Βολου:Αρκετα καλος στο α ημιχρονο για ενα διαστημα,αλλα οχι κατι το εξαιρετικο.Αγνωριστος ως απαραδεκτος στο β ημιχρονο γεγονος που προσωπικα με προβληματιζει εν οξει της συναεχειας.
2)Α.Ε.Λ:Σχεδον ανυπαρκτη στο α ημιχρονο,αλλα μοναδικη παρουσα στο β ημιχρονο στο οποιο και σχεδον ολοκληρωτικα επικρατησε καθως βγηκαν οι αλλα γες στον Παπακωστα και καθως επισης ο Ολυμπιακος Βολου ηταν τρισαθλιος.
3)Για το ακυρωθεν γκολ δεν εχω ακομη αποψη καθως απο εκει που βρισκομουν δεν ημουν στην ευθεια κ δεν εχω αποψη.Θα το δω και εντελως ειλικρινα θα απαντησω.
4)Θεωρω οτι στο α ημιχ ο Ολυμπιακος Βολου επαιζε με ομαδα Β Εθνικης,αλλα στο β ημιχ η Α.Ε.Λ ηταν αυτη που επαιζε εναντιον ομαδας Β Εθνικης.

οταν περσι λεγαμε οτι κατι τετοια γινοταν για τους παοτκσιδες,καθοσασταν και χλευαζατε…τωρα φατε το στα μουτρα σας

ΥΓ:μιλαω γενικα και οχι προσωπικα προς τα σενα κριμσον

μα εδώ δεν μιλάμε για τους οπαδούς…

[B]Paoktsis[/B] εσάς δεν σας άφησαν να πάτε στην πολύ που παίζατε…
εμάς δεν μας άφηναν να βγούμε απο την δικιά μας…!!!
με πιάνου εντολή κόπηκαν ολα τα δρομολόγια προς τον βολο…???
η αστυνομία δεν εχει βγάλει καμία ανακοίνωση για μη μετακίνηση ουτε φιλαθλων ουτε πολιτών…μόνο ο μπεος…
με αυτά τα δρομολόγια στον βολο θα πηγαίναν και φοιτητές και άνθρωποι που δουλεύουν στον βόλο…
και δεν μιλάμε για 50-70 άτομα…
όλοι αυτοί τι φταίνε??

και δεν λεω για τα μπλόκα εξω απο τις δυο πόλεις…αυτο ειναι για γέλια…δεν μπορούσε να βγει ο άλλος μερικά χιλιόμετρα εξω απο την πόλη του και τον γυρνούσαν πίσω…χχαχαα

ξαναλέω…δεν λέω για τους οπαδούς…αφού και εγω απο την αρχη δεν ήθελα να πάρει εισιτήρια κανένας λαρισαιος…αφοί ξέρουμε τι θα γίνει…ποιο είναι το νόημα…

στη μπάλα τώρα…
συμφωνώ σε οτι λεει ο [B]jiopas[/B] αγωνιστικά…
στο πρώτο ματς δεν υπήρχε η λαρισα και στο δεύτερο ο ολυμπιακός(ανεξήγητα για μενα)

ο βολος έχει μερικούς παιχταραδες που και με την μισή απόδοση θα τους ήθελα στην αελ με τα χίλια…μπράβο…
αλλά αυτός ο μονχε ειναι φάση και αποβολή…τον βλέπω να τρώει τίποτα 6 αγωνιστικές για αυτό που έκανε…

διαιτητικά ο άλλος τα έκανε μάνταρα(εγω το είχα πει.)
ακόμη και να ειναι οφσάιντ το γκολ της λαρισας(:roll:), το γκολ του ολυμπιακού εχει περισσότερες παραβάσεις και απο αυτούς του κ.ο.κ.
σκέφτομαι πολυ σοβαρά να μην ξαναπάω γήπεδο μεχρι να φύγει ο πηλαδακης…ολοι τον κάνουν οτι θέλουν…ο άνθρωπος ειναι άσχετος…

*τραγική εντύπωση έκανε οτι απο τα ηχεία έπαιζε το μπήκαν τα γίδια στο μαντρί…#-o
και οτι οι οπαδοί δεν ξέρουν ούτε τους κανονισμούς… γύρισε την μπάλα στον τερματζη με το γονάτο ο ταυλαριδης και ολο το γήπεδο ζητούσε πέναλτι…περίεργο που οι πάγκοι ουτε ίδρωσαν…

(αυτά που λέω απο πάνω δεν ειναι μόνο για τον ολυμπιακό…είναι για [B][U]ολους[/U][/B]…το 90% των οπαδών ειναι άσχετοι με την μπάλα και κακόγουστοι…)

**ντροπη της θεσσαλιας, εδω ειναι βολος…:lol::lol::lol:

ενταξει κλασικος μπεος! στα παραποδοσφαιρικα αυτος και οι λειποι ψωμιαδηδες τσακιρηδες κτλ ειναι μανουλες στο να κανουν τετοιες πραξεις :slight_smile:

Αυτο που φοβαμαι προσωπικα ειναι το αυριανο παιχνιδι με τον Ο.Φ.Η.
Ειλικρινα εχω πολυ κακο προαισθημα για το πιαχνιδι καθως θεωρω την κρητικη ομαδα πολυ φορμαρισμενη κι επικινδυνη.
Εν τω μεταξει αρχισε στο Βολο η γκρινια προς το προσωπο του Σακη Τσιωλη κατι που θεωρω επιεικως απαραδεκτο.

#-o#-o#-o
[-X

οτι να ναι…
άμα δεν τον θέλετε, εδώ είμαστε εμείς…

*πάντως οπως ξαναείπα έκανε τεράστια λάθη στο ματς…όπως και ο παπακωστας…

Φυσικα κι εκανε λαθη,αλλα οπως εγω δεν θελω στη δουλεια μου να με κρινουν απο ενα κ δυο λαθη,ετσι κι εγω δεν μπορω να απαξιωσω εναν ανθρωπο που αποδεδειγμενα βασει εργου κι ιστοριας εχει προσφερει παρα πολλα κι αν θες μπορει να προσφερει και πολυ περισσοτερα.
Δηλωνω φανατικος υποστηρικτης του Σακη ακομα κι αν χασει και αυριο ,αλλα κ τη Κυριακη απο τον Ηρακλη.

από μια κακή(προπονητικά) βραδιά να κρίνεται ο άλλος δεν γίνεται…θέλει χρόνο…
και ως τώρα εχει δείξει μια χαρά πρόσωπο ο βολος…
οπότε τζάμπα οι γκρίνιες…

σαν νεοφώτιστος ο ολυμπιακός θα κάνει και ενα σερί με γκέλες…ακόμη και σωστός να ειναι ο προπονητής…τι να γίνει δηλαδή…? να του πάρουμε το κεφάλι??
εδω σε άλλες ομάδες γίνονται τέρατα και οι προπονητές είναι στη θέση τους…(λαρισα, παο)

Ευτυχως,αν και μας βγηκε η Παναγια αναποδα,περασαμε τον μαχητικοτατο Ο.Φ.Η.

Την επομενη δευτερα θα γινει η κληρωση για την επομενη φαση του Κυπελλου Ελλαδος.Μπορω να εκφρασω μια ευχη για τον επομενο μας αντιπαλο?
Λοιπον θελω τη Λαρισα.

εμ τι θα ήθελες εσύ…:stuck_out_tongue:

πλέον έχουμε πόλεμο…μας κατέστρεψε ο πηλαδακης…
πάει να γίνει οτι έγινε με την καλλιθεα πριν από λίγα χρόνια…
το είδες αυτό?

Ναι το ακουσα χθες στον Νοva Sport Fm.
Δεν εχουμε πολεμο,απλα εχω παραδοση με τη Λαρισα στο Κυπελλο.
Θυμησου το περσινο:p

οχι βρε…δεν είναι με εσάς ο πόλεμος…
με αυτούς που εχει κόντρες ο πηλαδακης έχουμε πόλεμο…
βασικά δεν έχουμε, έχει…
θα μας καταστρέψει ο βλάκας…

βασικά και εγω θέλω τον βολο…
φάση θα εχει…
αλλά ελπιζω χωρίς ολα τα παρατράγουδα…