Ολυμπιακος Βολου

μπεος χωρίς “χαριτωμενιες” δεν έχει πλάκα…

κατά τα άλλα , στη λαρισα δεν υπάρχει το κλίμα που θα υπήρχε αν ήταν στα καλά της η ομάδα…κρίμα…θα ήταν ευκαιρία για καζούρα και χαβαλέ…ελπίζω στον β’ γύρο…

επισης:

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχίσει να φοράει ο Λεάνδρο Μιγκέλ Άλβαρεζ. Ο Αργεντινός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

γενικα πιστευω οτι με την εικονα που παρουσιαζει η βολαρα και η εικονα που χει η λαρισα δυσκολα δεν θα παρουμε τους 3 ποντους αν και στα ντερμπυ ποτε δεν ξερεις :stuck_out_tongue:

με την εικόνα των δυο ομάδων δεν βλέπω κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός του ασσου…
απο 2-0 εως 4-0 καλά είναι…

Λογικά κάπως έτσι θα πάει:):!:

[B]jiopas[/B] ετοιμάσου για πολλά παράπονα και απο τις 2 ομάδες…
[B]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ[/B] στο ματς…
που σημαίνει αντίο στη μπάλα…θα τυφλωθούμε 1000%

Ήγγικεν γαρ η ώρα !!!Eφτασε η μερα του μεγαλου ‘‘Θεσσαλικου Ντερμπι’’ αγαπητοι.Και μεχρι να ξεκινησει ,παρτε εδω και ενα ματσο αηδειες εκατερωθεν ετσι για να γελασετε λιγο με τα νουμερα…

Το ποδοσφαιρο και η αγαπη για την ομαδα ειναι πανω απο καθε Μπεο και καθε Πηλαδακη .Κι αυτο ισχυει για καθε μη τραμπουκο,υγιειως σκεπτομενο και πανω απ’όλα φιλαθλο ομαδων και ποδοσφαιρου.
Οχι δεν θα μισησω κανενα Λαρισαιο και δεν θα χορεψω αυτον το χορο.Θελω να κερδισει η ομαδα μου την Α.Ε.Λ ,αλλα μεχρι εκει.Μακαρι το σκορ και η μπαλα που θα παιξουμε να ειναι κολοσσιαιων διαστασεων ,αλλα μεχρι εκει.
Ουτε το προτυπο του φιλιθλου προσπαθω να πλασαρω,ουτε προσπαθω να το παιξω ο φιλαθλος της νεας χιλιετιας,αλλα οταν πριν η μετα το ποδοσφαιρο αρχιζει η ξανααρχιζει η γελιοτητα,συγγνωμη δεν θα παρω.

τσ τσ τσ…καποιοι εχουν αυταπατες οτι θα κερδισουν… :p:p:p

Μιχαλακη,αυτα να μου τα πεις στις 21:31.

θα γελαμε μαζι στις 21.31! εσυ απο χαρα γιατι θα εχεις κερδισει και εγω επειδη θα τρεχει και δεν θα φτανει ο Πηλαδακης! θα γελασει και ο καθε πικραμενος ετσι οπως παει η ΑΕΛ!

οτι λέει ο μιχαλης…
για άλλο λόγο θα γελάνε οι οπαδοί…

χθες συλλαβαν τον μπεο αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος…μετά απο την μήνυση του δαλουκα…

το παιζω ασσο στο στοιχημα σημερα…καλο σημειο

Σωστος…

Αν νομιζετε οτι ο χαβαλες με Μπεο τελειωσε,εισαστε γελασμενοι.Ελα εχω φρεσκο πραμα…

[QUOTE=crimson_Idol;994223
χθες συλλαβαν τον μπεο αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος…μετά απο την μήνυση του δαλουκα…[/QUOTE]

:-k
ποια η διαφορά??

μάλλον όσο πλησιάζει η ώρα τόσο χαζεύουμε…:smiley:

Αν και συμπαθώ την ΑΕΛ και την αγαπάω επειδή είναι η πιο ιστορική ομάδα του κάμπου…το ματσάκι πάει για 1 καραμπινάτο έχει φτιάξει καλή ομάδα ο μΠΕΟΣ

Σημερα θα κατεβουν περιπου 200 ατομα απο λαρισα με εισητηριο και θα ερθουν και αλλοι τοσοι χωρις εισητηριο και καλα <<εξοπλισμενοι>>! Εγω λαρισαιος ειμαι αλλα ειμαι ολυμπιακος και δεν γουσταρω επεισοδεια απλα για οσους τυχον πανε γηπεδο απλα προσοχη:-k

ας πάνε όσοι θέλουν…έτσι και αλλιώς στο γήπεδο δεν θα φτάσουν…

Μπα μαλλον πορεια θα κανουν μεχρι το γηπεδο και μην ξεχνας οτι για να πανε του ολυμπιακου βολου στο γηπεδο τους πρεπει να περασουν απο τους νικιωτες οποτε μαλλον δεν θα παει καλα η μερα σημερα:roll:

Υ.Γ Κανω μια προβλεψη να μην ξεκιναει το ματς παντος μακαρι να βγω ψευτης…

ΟΚ παιδια,θελει προσοχη.Ξεκιναω τωρα για γηπεδο.Ας νικησει ο καλυτερος,δηλαδη εμεις!!!

Περισσοτερα θα πουμε μετα.

μπραβο στην χουντα του μ[B]πεου[/B] που καταφερε να ακυρωσει ολα τα δρομολογια προς τον βολο.!!! ουτε στην χουντα δεν εχουν γινει αυτα…

περιμενω ποστ -καταπελτη εναντιον της ομαδας του οπως εκανε εναντιον του ολυμπιακου πειραιως…

γελαει ο κοσμος…

μονος του ο παιχτης του βολου κερδιζει κορνερ…μονος του…το χτυπανε και γινεται επιθετικο φαουλ…το οποιο δεν σφυριζεται…και γκολ…

στην επιθεση η λαρισα και επιθετικο φαουλ…πριν φτασει ο παιχτης…χαχαχα

παιχτης που που εφαγε ξυλο πηρε και καρτα…!!

εκφωνιτης: του τραβαει την φανελα του παιχτη της λαρισας εδω και 15-20 μετρα…ειναι φαουλ…κατι ξεχασε ομως…ναι…την καρτα…

αλλα οπως ειπε και ο εκφωνιτης το παιγνιδι της λαρισας ειναι αστειο παροχειμενο και αφελεστατο… και ερασητεχνικο θα ελεγα εγω…

*ζηλευω 3 παιχτες του βολου…κεντανε καλυτερα και απο την γιαγια μου…παιχταραδες…!!!

**πηλαδακη μακαρι να πεσουμε β’ εθνικη και να χασεις ολη την περιουσια σου…σε κοροιδευουν και ομαδες που μολις ανεβηκαν… γινεται να ειναι πιο δικτιωμενες απο εσενα που εισαι τοσο καιρο στην α’ εθνικη και προσπαθεις να κανεις και μια τοσο μεγαλη επενδυση…??στο διαολο και εσυ και το γηπεδο σου…καλυτερα στην β εθνικη…μπας και δουμε και λιγο μπαλα…