Ολυμπιακος Βολου

…και το πήρες…και μπορούσες και νίκη:):!:

δεν πρόλαβα… 6 λεπτά είδα…:?

μια χαρά πάει η ομάδα…
άντε και την άλλη κυριακη θα σφυρίζουν οι τεσσάρες…mark my words

Λοιπον κατ’εμε η χειροτερη μας εμφανιση φετος.Ναι πηραμε το ‘‘Χ’’ και ειμαι πραγματικα παρα πολυ ικανοποιημενος.
1)Κυριε Τσιωλη,εχω φωναξει παρα πολλες φορες στο γηπεδο το κλασσικο πλεον συνθημα στο Βολο ‘‘Σακης Τσιωλης οε,οε,οε,οε,οε,οε’’ και ειμαι πραγματικα υπερηφανος που σε εχω προπονητη,αλλα σημερα θα σου τα χωσω.
Επειδη ο καταπληκτικος Γιακουποβιτς εκανε ενα λαθος στο Καραισκακη,επρεπε να τον στειλεις παγκο και να βαλεις τερμα αυτον τον ανεκδιηγητο το Ροκα ο οποιος φερει αποκλειστικη ευθυνη για το πρωτο γκολ?Καθε φορα που κατεβαινε ο Ατρομητος,χεζομουν πανω μου με τις ακρως απροσεκτες κι επικινδυνες εξοδους του.
2)Βασει εικονας παιχνιδιου το ‘‘Χ’’ κρινεται ως το πιο δικαιο αποτελεσμα,αλλα θα μπορουσα να φυγω με το διπλο αν αυτη η πριμαντονα ο Καπανταης δεν εχανε το ‘‘παρ’το βαλ’το’’ του Μοnje.
3)Ερχεται η Λαρισα.Αυριο ποσταρω ξανα…Συντονιστειτε…

Αγαπητοι φιλοι ποδοσφαιροφιλοι,ολοι ξερετε οτι το derby μεταξυ
Real Madrid-Barcelona ονομαζεται ‘‘el classico’’((ελ κλασικο).
Απο προπερσυ που ειχε ανεβει ο Πανθρακικος στη Super League το derby μεταξυ
Πανθρακικου-Skoda Ξανθης ειχε ονομαστει '‘el thracico(ελ θρακικο)’'
To θεσσαλικο ντερμπυ μεταξυ
Oλυμπιακου Βολου-Α.Ε.Λ ονομαζεται ‘‘el vlahico’’(ελ βλαχικο).
Ναι, αγαπητοι μου ολοι ζουμε στο ρυθμο του μεγαλου Θεσσαλικου Ντερμπυ του ερχομενου Σαββατου.
Οσοι δεν ειναι Θεσσαλοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει Ολυμπιακος Βολου vs Α.Ε.Λ.
Ολυμπιακος Βολου vs Α.Ε.Λ λοιπον
η αλλιως
Βολος vs Λαρισας η αλλιως
Κουναβια vs Τυριων η αλλιως
Αυστρια vs Tυρουπολης

Aυτη λοιπον τη βδομαδα ολοι θα απολαυσετε διαλογους και στιχομοιθιες απειρου καλλους αναμεσα σε μενα και τους αγαπητους Λαρισαιους φιλους,Crimson Idol και Haliseco ετσι για το κλιμα και το χαβαλε.
Φιλαρακια ειμαστε,αλλα ας αφησουμε τον πολιτισμο κατα μερους τωρα κι ας αρχισουμε το ρεσιταλ καφριλας.
Πρωτος λοιπον εγω κανω την αρχη και θυμαμαι τα πρωτογονα αισθηματα μου και ξεκιναω δινοντας πασα στο φιλο μου τον Crimson Idol.
Τυρια,Τυρια,Τυριαααααααααααα!!!

:lol::lol:είσαι φοβερός:):!:

[B]jiopas[/B] δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση η λαρισα…σχεδόν δεν είναι καν στην ζωή…
δεν μπορώ να σου κάνω πλάκα οτι θα σας κάνουμε αυτό, θα γίνει το άλλο και τα λοιπά…
κρίμα και θα είχε φάση…
αυτά περιμέναμε τόσα χρόνια…
ελπίζω στον δεύτερο γύρο να ειναι κάπως καλύτερη η ομάδα…
αλλά το σαββατο σταματήστε στα 3…και 3-0 καλά είναι…δεν χρειάζεται παραπάνω…

Mην το λες ρε Crimson.Το παιχνιδι ειναι δυσκολο φιλε.Βεβαια θα γινει χαμος.Χθες δεν ειδα TRT ,αλλα εγινε χαμος με Μπεο και Λαρισαιο δημοσιογραφο και επεσαν τρελλα μπινελικια απ’οτι εμαθα.Ειπε οτι το νεο σας γηπεδο θα λεγεται ‘‘Ελ Μαντρι-Γαλ’’(Θεος ο Μπεος!!!)
Στη Λαρισα δεν ξερω τι γινεται,αλλα εδω γινεται της που…ας με το παιχνιδι αυτο σε ραδιο και τηλεοραση.
Εγω παντως το φοβαμαι.

μην φοβάσαι τίποτα…αν στο ημίχρονο δεν κερδίζεται 2-0 σου χρωστάω ενα καφάσι μπίρες…

ο μπεος έκανε (πολύ)χοντροκομμένο χιούμορ με την ονομασία του γηπέδου και ακόμη χειρότερα με τους οπαδούς της λαρισας…αλλά σιγά τα αυγά…
απλά όλοι στη λαρισα έχουν τα νευρά τους και τους πείραξε παραπάνω απο οτι έπρεπε να τους πειράξει…

Nα πουμε επισης οτι ο παιχτης του Ολυμπιακου Βολου Χαλιφα Παπα Σανκαρε ειναι πλεον καλα.

αχαχαχαχαχαχαχαχα, χωρις πλακα καλυτερο απο τις μαλακιες που προτεινουν τωρα…με ποιον ‘δημοσιογραφο’ επεσαν τα μπινελικια?

α και κατι αλλο ρε συ τζιοπας, το πραγματικο ντερμπυ δεν ειναι με ολυμπιακο, αλλα με νικη βολου

Δεν ξερω με ποιον δημοσιογραφο.Δεν το ειδα,το ακουσα κι εγω στο ραδιο.

Ελα ρε,ποια Νικη Βολου,μην ξηγιεσαι ετσι τωρα?
Δηλαδη εσυ το να παιξεις με ομαδα Γ Εθνικης που παλευει να σωθει το θεωρεις ντερμπι?
Αληθεια στη Λαρισα πιο πολυ μισητε τον Ολυμπιακο Βολου η τη Νικη Βολου?

και όμως ο [B]haliseco [/B]εχει δίκιο…
το ντέρμπι λαρισα-βολου ειναι μεταξύ αελ-νικης…όταν λέμε για μίσος και όλα τα άλλα χαρούμενα λέμε για αυτό το ματς…
τώρα περισσότερο το τζερτζελο γίνεται για τον μπεο και όχι για τον ολυμπιακό…
συνήθως μέσα στα χρόνια οι δυο παε(αελ,ολυμπιακός) είχαν καλές σχέσεις…ακόμη και οι οπαδοί τους δεν έχουν καμιά τρελή έχθρα

αυτό με τον δημοσιογράφο ηταν στο τρτ…οχι τον γαλατη , τον άλλον τον λαρισαιο…στο τέλος είπε ο μπεος οτι κάνει χιούμορ και ησύχασαν…αν και μετά ξανάρχισε τα ίδια…:stuck_out_tongue: μπεος, θεός…

[QUOTE=crimson_Idol;990958]και όμως ο [B]haliseco [/B]εχει δίκιο…

ακόμη και οι οπαδοί τους δεν έχουν καμιά τρελή έχθρα

Ναι,ε?Γι αυτο παιζω με τον Π.Α.Ο.Κ στην Τουμπα κι οι Austrian Boys φωναζουν το γνωστο ‘‘Σελ,Σελ,Σελ…’’.
Ποια Νικη ρε?Που την ξεθαψατε αυτην την ομαδα?

είναι δύσκολο να σε πείσω αλλά έτσι είναι…

Ειναι σαν να σου λεω οτι μισω τον Τυρναβο η τον Απολλωνα Λαρισας.

έχω δει περισσότερα παιγνίδια του [B]Απολλωνα [/B]:!::!::!:

ρε τζιοπας, λες και τωρα αρχισες να βλεπεις μπαλα

ασχετο το πως τωρα η νικη εχει πολυ μικρη δυναμικη, ανεκαθεν το πραγματικο ντερμπυ ηταν με νικη, ετσι ειναι στη συνειδηση μου, ετσι ειναι και στη συνειδηση των λαρισαιων…θυμαμαι χαρακτηριστικα τη χρονια που ανεβηκαμε στην α’ εθνικη, οπου στη β’ βρισκονταν αελ, νικη και ολυμπιακος, η ατμοσφαιρα που επικρατουσε στο αελ-νικη δε συγκρινοταν με αελ-ολυμπιακος…ισα ισα που ο ολυμπιακος καπως μας ειχε βοηθησει τοτε, δεν θυμαμαι πώς (δεν ειχε χτυπησει ματς νομιζω, κατι τετοιο, θυμαμαι πολυ καθαρα κουβεντα με νικιωτες τοτε για αυτο το θεμα)

και γενικα δηλαδη τα ματς στην κλουβα εχουν χαραχτει στη μνημη μου πχ εκτελεσεις πλαγιου με τον βοηθο προπονητη (του γουναρη νομιζω) της νικης να τραβαει τον κυπαρισση, καφεδες να εξφενδονιζονται πανω σε παικτες και γενικα ωραια πραματα.

με τον ολυμπιακο ουτε καν θυμαμαι τα παιχνιδια

Ναι,ρε συ τα ξερω ολα αυτα.
Απλα δεν γουσταρω τη Νικη με τιποτα.
Εσυ λες το παιχνιδι του 2005 οπου εφευγαν τα μπουκαλακια του τσιπουρου βροχη απο τα τσιπουραδικα απεναντι απο την κλουβα.Μιλας λοιπον για εκεινο το ιστορικο παιχνιδι που οταν μπηκε η Α.Ε.Λ για ζεσταμα παιχτηκε απο τα μεγαφωνα για καλωσορισμα το γνωστο δημοτικο ασμα ‘’‘http://www.youtube.com/watch?v=QCQpnc27-84’’’.

(Παντως μεταξυ μας δικιο εχεις το παιχνιδι με τη Νικη ειναι το ντερμπι)

Περισυ ομως στο Κυπελλο ,οπως και τη χρονια που λες το 2005 που ολοι ημασταν Β Εθνικη δεν ησουν στο Ε.Α.Κ να δεις τι ειχε γινει.

Αντε σιγα σιγα να φτιαχνομαστε και να μην ξεχνιομαστε.

αχαχαχα το θυμάμαι πολύ χαρακτησριστικά αυτό το στιγμιότυπο όπως κ τον χαμό π είχε γίνει μετά το ματς σε ραδιόφωνα κ τηλεοράσεις …

το θυμάμαι κ εγώ το πρωτάθλημα εκείνο … είχε πολύ τζέρτζελο όλη η χρονιά …

βόλος - νίκη - λάρισα χαμός …

Πλησιαζουν οι μερες…

Αν και οι δυο Π.Α.Ε αναλωνονται σε πολεμο ανακοινωσεων(μαντεψτε ποιος τον ξεκινησε),εμεις περιμενουμε καρτερικα το σφυριγμα στις 19:30 το Σαββατο.