Ολυμπιακος Βολου

Επιτελους κι ενας λογικος ανθρωπος ,ρε συ Stef.Αυτο λεω τοσον καιρο,αλλα ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει.
Παντως εφερα ‘Χ’ με ΠΑΟΚ,ολα καλα κι ολα ωραια,δεν την ειπα σε κανεναν και μαλιστα Παοκτσηδες του forum μιλησαν ωραια,ανταλλαξαμε ωραιες αποψεις, ολα καλα κ φιλικα.
Κερδισαμε 3-1 την Α.Ε.Κ,ολα καλα παλι,δεν ενοχλησα κανενα,δεν με ενοχλησε κανενας.
Και φτανουμε στους φιλους του Ο.Σ.Φ.Π.
Τυχαια ειναι ολα αυτα?

καληνυχτα

Επειδη υπαρχει και Θεος ο Αστειοπουλος μπαινει προσωρινα στο ‘‘ψυγειο’’.

Πρώτος και καλύτερος ο διαιτητής Αρετόπουλος που σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι ευνόησε εμφανώς τον Ολυμπιακό με την μη αποβολή του Τοροσίδη (που την παραδέχτηκε μέχρι και ο ίδιος) αλλά και με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο πέσιμο του Μιραλάς. Έτσι ο Τρικαλινός ρέφερι θα μείνει για κάποια παιχνίδια μακριά από τα γήπεδα

Ημαρτον ομως.Ευνοησε εμφανως τον Ολυμπιακο Βολου θα πω εγω γιατι ο Μονχε δεν πηρε 5 καρτες.
Τις εχει γραψει ο Καρβου πριν.Ανυπαρκτο πεναλτι στον Μιραλας.Φυσικα.
Ουτε τον σπρωχνει και φυσικα ουτε ακουμπανε τα ποδια των 2 ποδοσφαιριστων.
Ειπαμε ρε παιδες.ΕΛΕΟΣ !

εν τω μεταξυ το αρθρο που εβαλε ειναι απο σαιτ που ονομαζεται αεκ365#-o.

Φιλαρακο θα σου πω κατι.Ειμαι 32 και απ’οτι εχω καταλαβει πρεπει να χεις περιπου τα μισα μου χρονια.Οπως βλεπεις τοσο καιρο ουτε εχω ασχοληθει μαζι σου,ουτε σε εχω βρισει οπως εκανες εσυ το μεσημερι,ουτε σε εχω ειρωνευτει και γενικως δεν σε εχω προκαλεσει σε προσωπικο επιπεδο.
Θα σε παρακαλουσα λοιπον αν θελεις να σχολιασεις κατι που εχω πει να το κανεις με πιο κοσμιο τροπο και οχι ετσι.
Και στο κατω κατω ο Ολυμπιακος Βολου ειναι ομαδα μου κι αν θεωρησω οτι αδικηθηκε θα εκφραστω οπως θελω χωρις να σε ρωτησω.
Σ’έυχαριστω!

γιατι σε εβρισε θες να πεις τωρα? τι το μη κοσμιο ειχε δηλαδη? κοσμια δεν ηταν η δικη σου συμπεριφορα οταν μιλαγες για ισραηλ λιθουανιες για ντροπες και σκανδαλα.

Samis,πολυ μου χωνεσαι σημερα και ειλικρινα σε συμπαθουσα απο περισυ που μιλουσαμε για Β Εθνικη και δεν τσακωθηκαμε ουτε μια φορα.Ισα ισα.
Δεν με εβρισε τωρα Samis,αλλα το μεσημερι και το αναφερω αν προσεξες.
Κοιτα καποια posts πιο πανω και θα καταλαβεις.

μα σε εκεινο του απαντησες. στο τελευταιο δεν σου ειπε κατι για να βγεις και να πεις για ηλικιες κτλ.
και γω ειμαι ολυμπιακος και κερκυρα φιλε jiopas και χτες ημουν πατρα για να μας δω (αλλο που παλι χ εφερα…), αλλα ματια εχω και βλεπω και κρινω οπως ολοι μεσα σε λογικα πλαισια. συγνωμη ομως αλλα εσυ παραπανω μιλησες για γελοιοτητες και εγκληματα οταν θα μπορουσε να ειχε παρει διαφορετικη τροπη το ματς, πχ να ειχε φαει ηδη τις καρτες του ο μονχε. δεν αλλαξε κανενα αποτελεσμα το ματς κι αυτο ειπες το εχεις καταλαβει. απλα οταν λες για γελοιοτητες, αστειοτητες για κατι το οποιο δεν αλλαζει τπτ ειδικα βασει αποδοσης στο ματς, δεν χρειαζεται να το συνεχιζεις και να το μεγαλοποιεις. τελος παντων, δεν ξερω αν εχει και νοημα να συνεχιζει αλλο αυτη η κουβεντα. καταλαβε οτι δεν στην μπαινω :slight_smile:

και στο βολος - κερκυρα θα ειμαι πανω μαλλον…

Την ανωτεροτητα του ΟΣΦΠ ειλικρινα εχω βαρεθει να την αναγνωριζω σχεδον σε καθε post μου.Απλα μου την μπαινετε ολοι και βρισκομαι σε απολογητικη θεση συνεχεια.Κι εγω θεωρω οτι το κουρασαμε το θεμα.
Το παιχνιδι τελειωσε ,παει χασαμε ,τερμα.
Οσον αφορα το Βολος-Κερκυρα αν θες να ανταλλαξουμε τηλ.και νωριτερα να πιουμε κανενα καφε η καμμια μπυρα.Εισαι καλοδεχουμενος!:slight_smile:

τσιπουρο με γλυκανισο θελω… :smiley:

οταν θα ειναι το ματς θα κανονισουμε.

μην εμπιστεύεστε κριτικές για διαιτησίες απο εφημερίδες και site…
3 είδα για αυτή την αγωνιστική και καμία δεν συμφωνεί για κανέναν διαιτητή…
οτι βλέπεται από μονοί σας…

δε νομιζω οτι ειναι βρισια παντως το οτι σου ειπα πως γινεσαι γελοιος με αυτα που λες.δηλαδη το νταβατζης που ειπες στον κρις π τι ηταν τοτε?
δεν ηθελα παντως να προκαλεσω και αν πειραχτηκες τοσο πολυ ανακαλω:)

ΟΚ δεκτο κι αρα το θεμα θεωρειται ληξαν και συνεχιζουμε κανονικα χωρις προβληματα και παρεξηγησεις.:slight_smile:

@jiopas Γενικα χαλαρωσε λιγο… Γενικα στο λεω, δεν υπαρχει λογος να χαλας την ζαχαρενια σου… Εσυ θα λες τον αλλο νταβατζη και ολα καλα και αν πουν κατι για εσενα θα θιγεσαι κατευθειαν? Οπως φερεσαι να περιμενεις να σου φερονται.

Ακομη δεν ξεκινησε το πρωταθλημα καλα καλα κι αρχισαν τα μεταγραφικα παραμυθια.Ετσι μπραβο ταισε μας ονοματα…

Eχω βεβαια μεγαλη εμπιστοσυνη στον τεχνικο διευθυντη μας και πρωην παικτη του Πανιωνιου,Τακη Γιαννοπουλο, ο οποιος πραγματικα εχει βρει κι εχει φερει τρελλα διαμαντια στο Βολο(βλ.Σανκαρε,Μονχε,Ουμπιντες,Μαρτιν).

…Και τα ονοματα για Γεναρη πεφτουν βροχη.

Τό’χει το όνομα:):!:

Aλλαγη δεδομενων οσον αφορα στον αγωνα με τη Λαρισα και τα εισιτηρια προς τους φιλοξενουμενους.

http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/

Φευγω να παω να δω τον αγωνα.Ευχομαι να παρουμε εστω κι ενα ‘‘X’’.