Ολυμπιακος Βολου

απαντάω εδώ…
[B]samis[/B] δεν λέω οτι είναι ευθύνη δικιά σας…είχες εξηγήσει και παλιότερα τι παίζει…
απλά είναι κρίμα …ανέβηκε κατηγορία η κερκυρα και στο τέλος θα δώσει 5 ματς στην έδρα της…κρίμα για τον κόσμο…
δεν κοροϊδεύω κάτι…

το ξερω βρε συ. απλα θελανε εξαρχης να μας ριξουν κι αυτο δεν φαινοταν. απλα πεσανε οι μασκες τωρα. δεν πειραζει, οπως και να εχει θα φτιαξουμε νεο γηπεδο απο του χρονου, ειναι πορωμενος ο προεδρος να το κανει.

κάτσε να μη πέσουμε μαζί…
τα εχει κάνει μάνταρα ο πηλαδακης…έχει ανοίξει πληγές…

[B]*jiopas[/B] μια χαρά ειναι η χορηγία…σε αυτούς τους καιρούς δεν είναι να κοιτάμε στα δόντια αυτούς που δίνουν χρήματα σε ομάδες…

Ναι,Οκ απλα ιδεολογικα οι μεγαλοεταιρειες,οι χορηγοι και οι πολυεθνικες ειναι πραγματα που με αφηνουν αδιοφορο,οταν μαλιστα τις εχω χρυσοπληρωσει κι εγω ,κι εσυ και ολοι μας χωρις αντικρυσμα!!!

ναι αλλά εδω έχουμε χορηγία σε ομάδα…δηλαδή διαφήμιση…
το άλλο που λες είναι διαφορετικό…

Τελος παντων,οσον αφορα στο ακολουθο επιτελους!!!

http://www.sportnet.gr/report.php?id=243242

Επιτελους!!!

Stef,πως το βλεπεις το παιχνιδι?
Εγω και με ισοπαλια ευχαριστημενος θα ειμαι.
Αντε ρε Βολαρα παρε εστω κι εναν ποντο σημερα…

έλα άσε τα ψέμματα…για την νίκη πας…:smiley:

Exω ψυχολογια λες και εχασα.Να κερδιζω τον ανυπαρκτο Πανσερραικο 0-2 και να με ισοφαριζει ενω προηγουμενως εχουν χασει οι μετριοτατοι επιθετικοι μας τα αχαστα?
Δεν θελω να σκεφτω πονηρα,αλλα Μπεο η παρε επιθετικους τον Γεναρη η σταματα να στηνεις.Δεν μπορω να μην το σκεφτω αυτο το τελευταιο οταν ληγει το παιχνιδι και βλεπω τους Σερραιους να πανηγυριζιυν λες κ πηραν ισοπολαια απο την Μπαρτσελονα.
Υ.Γ.Προτεινω να γινει στο Βολο κεντρικη πλατεια που θα ονομαστει πλατεια Ηλια Σολακη.Κι ομως Ηλια τοσα χρονια στην Εθνικη Ελλαδος βλεπαμε Αχρηστεα και Βασιλη Λακη.

Συμφωνα με επισημη ανακοινωση του Αχιλλεα Μπεου δεν παραταει ο ιδιος τον Ολυμπιακο Βολου για να παει στον Πανιωνιο τωρα που τον ξεπουλαει στα κρυα του λουτρου ο Τσακιρης.Οσο και να μην χωνευω τον Πανιωνιο δεν μπορω παρα να παραδεχθω οτι προκειται για μια μεγαλη κι ιστορικη ομαδα.

http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/

κι η δικια μας επιθετικη γραμμη δεν ειναι καλυτερη
εχουμε εναν ρομπερτο επιθετικο (βραζιλιανος λενε) που εχει κανει σε τρια διαφορετικα ματς σουτ που κατεληξε πλαγιο αουτ,συν ενα μπονους με την λαρισα που κι αυτο εκει πηγαινε αλλα εβαλε το ποδι του ο ταραλιδης και μπηκε γκολ

οι αλλοι σεντερ φορ ειναι οι μπακασετας (17 χρονων) και φρανκου ,που εχουν σκοραρει σε φιλικα,με τους νεους,σε κυπελο ,αλλα ο βλαχος δεν τους εχει δωσει λεπτο συμμετοχης στο πρωταθλημα
και εχουμε και εναν ριμκεβιτσιους που παιζει να ειναι χειροτερος απο τον ρομπερτο και εχει παιξει 6 λεπτα

Πως τα φέραμε έτσι σε λογαριασμό, να μοιραστούμε, γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις, και όντως αδικείτε ο Ολυμπιακός Βόλου απ’το αποτέλεσμα, αλλά και η προσπάθεια που έκανε ο Πανσεραικός ήταν ένα καλό δείγμα:):!:

το οποίο μας έχει μείνει αξέχαστο…!!
σουτ που θα πήγαινε στο πλάγιο(χωρίς καμία υπερβολή) μπήκε γκολ…

δεν λες παλι καλα που δεν κριθηκε εκει το ματς

ε όσο να πεις όλο και λίγο βοήθησε…
αν και είχαμε βάλει εμείς το πέναλτι θα το είχαμε πάρει το ματς…

σταματάω εδώ το οφ τοπικ…

Eμεις JTN περιμενουμε το παιχνιδι για να αποθεωσουμε τον Rogerio Martins,εναν παιχτη που ολοι περιμενουμε να επιστρεψει σε μας ,καθως συνεβαλλε τα μεγιστα στην περισυνη ανοδο της ομαδας.
Κατα τ’αλλα ξαναλεω οτι τον φοβαμαι τον Αστερα Τριπολης γιατι κανει κηδειες εκτος εδρας.
Παντως απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι σας λειπει ο Filomeno και ο Cardozo.

ο φιλομενο δεν μας λειπει καθολου,γιατι να μας λειπει ενας παικτης που σκοραρει 2 γκολ καθε δυο μηνες ? (με τον παοκ εχει βαλει 1 γκολ)
ο σεζαρεκ μας λειπει,
ο καρντοσο πολυ καλος παικτης και εκανε καλο διδυμο με τον μπαστια,τωρα διπλα στον μπαστια υπαρχει ο λαδακης που τρεχει συνεχως,ειναι φιλοτιμος αλλα δεν μπορει να αλλαξει πασα στα 5 μετρα, και ο κερρ με γεματες χρονιες σε αμπερντιν και νταντι γιουναιτεντ επιστρεφει απο τραυματισμο

ο ροζεριο ξερει πολυ μπαλα,αλλα τα χαλαει στην τελικη πασα ή στο σουτ (φετος τουλαχιστον)
ο σακης τσιωλης εχει πει οτι ειναι ο μονος παικτης που του ζητησε την φανελα να την παρει σπιτι του

εσεις πως θα παιξετε λογικα?(ενδεκαδα)

Με το παλτο των παλτων μπροστα ,δηλαδη τον Μαρτιν και τον θεο Ηλια Σολακη,την ψυχαρα ,φανταζομαι.

Ελπιζω σημερα να συνεχισουμε τις καλες εμφανισεις κ να μην πεσουμε θυμα του επικινδυνου εκτος εδρας Αστερα Τριπολης.Θα ηθελα ο αγαπητος στο Βολο Rogerio Martins να μην μας πληγωσει σημερα και να παρουμε το παιχνιδι ανετα,οπως και το επομενο εντος εδρας με την Καβαλα που πραγματικα φοβαμαι παρα πολυ.Αλλα εχουμε καιρο ακομα ως την αλλη Κυριακη.

πολυ ωραιο ματς,δικαιο αποτελεσμα

σκοραρε ο μαρτιν 8O

για αλλη μια φορα ο βλαχος μας κουφανε ολους
επαιζε πρωτο ημιχρονο χωρις σεντερ φορ
εβγαλε τον αργυροπουλο και εβαλε τον καρερα δεξι μπακ (ειπαμε ο καρερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιξει)
ο αρας που παιζει καλα μονο δεξια (γιατι συγκλινει και σουταρει και δεν μπορει να βγαλει καλες σεντρες) ενω τον ειχε στο πρωτο ημιχρονο δεξια και επαιζε καλα, στο δευτερο ημιχρονο τον εβαλε αριστερα και χαθηκε
ο πιπινης στο πρωτο του ματς ειχε και καλες και κακες στιγμες

ο μονχε και ο ουμπιντες καναν οτι ηθελαν
και ο μπρεσκα ηταν καλος αλλα δεν μπορει να παιξει 90λεπτο αν δεν κανω λαθος
ο roca εκανε μια αποκρουση με το κεφαλι και επιασε και την φαση στο γαμα στο 93
που δεν αφησε το κορνερ ο σπαθας
καλα τον ροκα τι τον πηρατε και γιατι τον βαζεται και βασικο?
οσο επαιζε στον αστερα,καθε φορα που τον εβλεπα μου ερχοταν να…

Λοιπον,Καλο παιχνιδι,οντως,αλλα:
1)Γιατι χαραμισαμε ενα ημιχρονο στο οποιο αν εξαιρεσεις το τελευταιο δεκαλεπτο,υπηρχε μονο ο Αστερας?
Χαζο γκολ,αλλα μπηκε.
2)Πολυ καλος κι επικινδυνος ο Αστερας και μου αρεσαν ιδιαιτερα Μπαστια και Ροτζεριο φυσικα.
3)Χαζομαρα αμυντικων κι ασυνεννοησια η φαση της κοκκινης στον τερματοφυλακα.
4)Ποτε επιτελους θα δω την ομαδα μου να παιζει μπαλα και στα δυο ημιχρονα?
5)Ειμαι ομως ικανοποιημενος απο την αποδοση μας στο β ημιχρονο και βασει εξελιξης νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι.Γυρισαμε παιχνιδι παιζοντας με δεκα παιχτες κ ειχαμε τις φασεις για να το παρουμε κιολας.
6)Ειμαι περηφανος που εχω στην ομαδα μου Ubides και Monje.Δεν ξερω για ποσο ακομα,αλλα πραγματικα ειναι απιστευτοι.
7)Εβαλε γκολ ο αμπαλος(Martin)και μαλιστα επαιξε και καλα.
Y.Γ:Σπαθας:Απαραδεκτος!!!