αχ ρε ολυμπιακέ τι μου έκανες σήμερα…[-X
*καλή η παρουσία του ολυμπιακού με 10 παίχτες…αν και πρέπει να πάρουν ενα επιπλέον ρεπό…εξαντλημένοι έφυγαν απο το γήπεδο…
αχ ρε ολυμπιακέ τι μου έκανες σήμερα…[-X
*καλή η παρουσία του ολυμπιακού με 10 παίχτες…αν και πρέπει να πάρουν ενα επιπλέον ρεπό…εξαντλημένοι έφυγαν απο το γήπεδο…
Ελα μωρη ομαδαρα τρελανε μας παλι!!!Αντε να νικησουμε την παρα πολυ καλη Καβαλα,αν κ χλωμο το κοβω!!!
Δυστυχως θα ειναι το πρωτο παιχνιδι του Ολυμπιακου Βολου που θα χασω φετος,αλλα θα ειμαι εκτος Βολου!!!
Ο Τσιωλης ειπε κατι τρελα για UEFA προχθες στην συνεντευξη Τυπου.
ΤΙ ειναι αυτα ρε?Απο την 12η αγωνιστικη αρχισαμε τις μαλακιες???
Αντε καντε τα παντα να σωθουμε γιατι αν αυριο χασουμε απο τον Big Mac θα κανουμε παρεα στον Πανιωνιο,τον Ατρομητο ,τον Εργοτελη και την Ξανθη εκει χαμηλα!!!Α και στην Λαρισα θα κανουμε παρεα,συγγνωμη την ξεχασα!!!
επ. αλήτη…!!
αλλά έχεις δίκιο…
καλά κάνει και ειπε για ουεφα…προσπαθεί να ανεβάσει τους παίχτες…
το κακό είναι σε περίπτωση που χάσει που θα τον κράξουν όλοι…
Φιλε εγω επειδη εχω καταλαβει οτι ο Σακαρος ειναι προσγειωμενος και δεν λεει τετοιες μαλακιες,πιστευω οτι τον εβαλε ο Μπεος να τις πει,διοτι στο γηπεδο τελευταια δεν εχει και πολυ κοσμο.
Αρα σου λεει η προεδραρα ας βγει ο Σακης ,που τον προσκυναει ολος ο Βολος,να πει οτι αλλαξαν οι στοχοι και η παραμονη εγινε Ευρωπη μηπως και τσιμπησει κανεις και ερθει γηπεδο.
Στην αρχη πηγαιναμε καλα στο θεμα των εισιτηριων,αλλα μετα το ‘‘X’’ στις Σερρες η βολιωτικη λαοθαλασσα αρχισε να γινεται ποταμακι,σιγα σιγα λιμνουλα και στο τελος θα μιλαμε για στερνα!!!
μπορεί αλλά δεν το πιστεύω…
οσο για τον κόσμο μην σκας…
και στην λαρισα χωρίς συγκεκριμένα γεγονότα 7.500 - 8.000 πάμε…(άντε και λίγο παραπάνω)
άσχετα άμα πέφτουν ντέρμπι, ή κλεισίματα/ανοίγματα γηπέδων…εκεί είναι άλλο θέμα…
πάντως το ματς με τις σερρες ήταν κομβικό σημείο…κρίμα…θα μπορούσε να ταρακουνήσει πολλούς ο βολος…και μετά ήρθε και το ματς με τον αστέρα και τα 287615 λάθη που έγιναν…
Τι κοκκινη ειναι αυτη που εδωσε στον Μονχε ο ηλιθιος? Ουτε που τον ακουμπαει.
Ο Καρντοσο βεβαια μια χαρα προσγειωθηκε πανω του και με τα 2 ποδια…
αντε ρε 3 κοκκινες???
το ειδες κανείς πως παίξαμε?(καβαλα)
Λοιπον με πολλη οργη,πολλα νευρα και περισση στενοχωρια ξεκιναω να γραψω την αποψη μου για το παιχνιδι.
1)Tον Monje τον αγαπαω,τον λατρευω,τον θεωρω μεγαλο παιχτη,αλλα και τεραστιο μαλακα.Ειναι η δευτερη φορα φετος που αφηνει την ομαδα με 10 παιχτες(η πρωτη ηταν με την Α.Ε.Λ) συν το οτι θα τον στερηθουμε στα προσεχη παιχνιδια.Εγω δεν σκεφτομαι σαν τους ΠΑΟΚτσηδες που παιρνει κοκκινη ο Garcia και τον αποθεωνουν μετα.Εγω θελω η ομαδα να μην εκτιθεται και να μην τραβανε οι αλλοι το κουπι για τις μαλακιες ενος.Δεν ξερω ποιος ακουμπησε ποιον,αλλα ο Βολος πρεπει τα παιχνιδια να τα τελειωνει με 11 παιχτες κι αυτο ειναι ευθυνη των ποδοσφαιριστων.
2)Η Καβαλα ηταν καλυτερη στο α ημιχρονο,αλλα ανυπαρκτη στο δευτερο.
3)Σακης Τσιωλης οε ,οε,οε!!!Αφηστε τον ησυχο να κανει τη δουλεια του.Δεν φταιει αυτος για τις βλακειες καποιων ανεγκεφαλων ποδοσφαιριστων και για καποια διαιτητικα λαθη!
4)Αυτο ηταν τεταρτο παιχνιδι που ο Ολυμπιακος Βολου προηγηθηκε και δεν καταφερε να κρατησει το σκορ.(Oi αλλες τρεις με Π.Α.Ο.Κ,Α.Ε.Λ,Πανσερραικο).
5)Πρεπει να γινει αυτο που ζητησε ο Σακαρος,δηλαδη 20 βαθμοι στον πρωτο γυρο.Το βλεπω ομως δυσκολο,αλλα οχι και ακατορθωτο.Οπωσδηποτε θετικο αποτελεσμα την αλλη Κυριακη στην Ξανθη.)
Το παρατήρησα κι εγώ αυτό.
Αν και γενική άποψή μου είναι ότι ομάδα που “δεν χάνει, δεν κινδυνεύει και να πέσει”, εν τούτοις το να μην παίρνεις 3 βαθμούς σε αγώνες που προηγείσαι είναι προβληματικό και στοιχίζει.
Κοιτα μπορει να μην χανουμε ,αλλα επι της ουσιας αν σε τρια συνεχομενα παιχνιδια εχω τρεις βαθμους ειναι σαν να εκανα δυο ηττες και μια νικη.
Για μενα η υποθεση παραμονη ειναι ανοιχτη ακομη και θα πρεπει να σοβαρευτουμε γιατι οι αλλοι συνδιεκδικητες χθες κ προχθες πηραν σοβαρες ανασες(Ατρομητος,Εργοτελης,Ξανθη,Πανιωνιος).
χθες το βράδυ είδα όλες τις φάσεις απο το ματς…
το ματς μπορούσε να κλειδώσει ο βολος, να δώσει το καθαρό πέναλτι στην καβαλα, να μην κάνουν χαζομάρες οι δυο που αποβλήθηκαν, θα μπορούσαν να γίνουν πολλά…
τρελό ματς…
αλλά δεν τρέχει και κάτι…το νόημα ειναι ο ολυμπιακός να καθιερωθεί στην α’ εθνικη…και αν χάθηκε ο στόχος(?) της ευρωπης δεν λέει τίποτα…εδώ να είναι και τα χρόνια είναι μπροστά…
Με ενα βαθμο απο τον πεμπτο ΠΑΟΚ και τρεις απο την τριτη Καβαλα δεν νομιζω οτι χαθηκε ο στοχος της Ευρωπης,αλλα δεν ειναι αυτο που με καιει,αλλα το αν θα χαθει ο στοχος της παραμονης.
Εννοειται οτι το πεναλτυ της Καβαλας ηταν πεντακαθαρο και επρεπε να ειχε δοθει.
Καλά ναι το είπα κάπως…δεν είναι οτι εχει χαθεί…απλά όταν έχεις τόσους αγώνες που προηγείσαι και δεν παίρνεις 3 βαθμούς δείχνεις μια αδυναμία και ίσως και την απειρία σου… ή ακομη και τα ματς που χάνεις με ηλίθιες και άτυχες ενέργειες…τακουνάκια στην περιοχη, ενέργειες για κόκκινη… χθες ο σανκαρε του την έχωσε πάλι ενός παίχτη έξω από την περιοχη…αν και ζήτησε συγνώμη…(σήκωσε το χέρι και το παραδέχτηκε)
αλλά δεν τρέχει κάτι…με τον καιρό όλα θα αλλάξουν…
το πέναλτι και στραβός να ήταν θα το ειχε δει…αλλά και ο παίχτης της καβαλας πέφτει λίγο μονοκόμματα και ίσως την πάτησε έτσι ο διαιτητής…
Τι έχει χάσει ο Βόλος, ήμαρτον!
Και μέγα λάθος που έπαιξε με την άμυνα τόσο ψηλά.
Αστα ρε Chris,κοντευω να σκασω.
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα και οι περιπετειες!!!
Η Κερκυρα χθες διπλο,ο Ατρομητος το εσωσε στο τελος γενικα δεν μας καθησαν και τα αλλα αποτελεσματα.
Aντε ενα ενα να φευγουν τα παλτα!!!
Γιατί ρε? Αρχίζουν τα κρύα σιγά σιγά
Nαι και μαλλον ο Μπεος ξεκιναει να φτιαχνει το Γεναρη καινουρια καρνταρομπα!!!
Τον μεγαλο Αρη θα αντιμετωπισει το Σαββατο το καμαρι της Μαγνησιας σε εναν παρα πολυ σημαντικο αγωνα.Ενδεχομενη ηττα θα σημανει συναγερμο στις ταξεις της ομαδας μας και θα μας φερει πιο κοντα στη ζωνη του υποβιβασμου.
Με λιγα λογια ολοι στο Πανθεσσαλικο το Σαββατο γιατι χανομαστε.Αν χασουμε παμε τραινο για Β Εθνικη μια κ μετα απο αυτο το παιχνιδι ακολουθει αυτο με τον ΠΑΟ που μαλλον θα γινει κεκλεισμενων των θυραων λογω των επεισοδιων με τον Πανσερραικο.
Κριμα γιατι ηθελα να κατεβω.
Μήτρογλου
Ο πλέον περιζήτητος ποδοσφαιριστής αυτόν τον καιρό στο μεταγραφικό παζάρι λέγεται Κώστας Μήτρογλου. Ολοι γνωρίζουν ότι θα ήθελε να πάει κάπου δανεικός για να παίξει και όλοι τον θέλουν! Εχουμε και λέμε:
? Τον θέλει ο Ηρακλής και θα ήθελε να τον ανταλλάξει με τον Βέλλιο, αν ο Ολυμπιακός έδινε και λίγα χρήματα. Πραγματικά το βλέπω δύσκολο.
? Τον θέλει ο Πανιώνιος πάρα πολύ. Ο Μήτρογλου μένει στη Νέα Σμύρνη (κοντά μάλιστα στο γήπεδο) και θα προσαρμοζόταν πολύ εύκολα. Ο Πανιώνιος χρήματα δεν έχει να δώσει για τον δανεισμό, θα έδινε όμως τον Μανιάτη, ειδικά αν ο Ολυμπιακός τού έδινε και κατιτίς! Σε διαφορετική περίπτωση στην Πλατεία ελπίζουν να πάρουν τον Μήτρογλου δανεικό ως αντάλλαγμα, αν δεν δώσουν τον Κουμόρτζι στον ΠΑΟ. Λένε ότι ο Βαγγέλης αυτό μπορεί να το εκτιμήσει πολύ.
? Τον θέλει ο Πανσερραϊκός. Μετά τον τραυματισμό του Βρούτσινα ο Θεοδωρίδης καίγεται να βρει ένα φορ και σκοπεύει να προτείνει στον Ολυμπιακό να πάρει τώρα τον Παπάζογλου, αρκεί να του δώσει τον φορ μέχρι το καλοκαίρι. Ωραία το σκέφτεται, αλλά δεν τον βλέπω τον Μήτρογλου να θέλει να πάει στις Σέρρες.
? Τον θέλει η Λάρισα. Ο Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι μπορεί να παίξει με τον Κουζέν, γουστάρουν γιατί είναι Ελληνας και για τη μάχη του δεύτερου γύρου σε Ελληνες θέλουν να στηριχθούν. Εχουν καλή σχέση με τον Ολυμπιακό γενικά. Αλλά δεν έχουν κάτι να δώσουν και ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευόταν μόνο αν ήθελε να τον πουλήσει.
? Τον θέλει ο Ατρόμητος, αλλά ο Σπανός δανεικούς δεν παίρνει. Μόνο αν προτεινόταν κάποια τράμπα με τον Τάτο, π.χ., μπορεί να το συζητούσαν σοβαρά.
? Τον θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που ψάχνει ένα φορ. Και αν κρίνω από τις καλές σχέσεις του Αχιλλέα Μπέου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αν λίγο πιέσει και θέλει και ο παίκτης, δεν το βρίσκω απίθανο.
Karpet sportday
Προσωπικα τον θελω παιδια,να πω την αμαρτια μου!!