Οχι πιαστηκαμε τυρι με τυρι!:lol:
αρχίζω με τα γαργαλιστικά.
[B]ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!! ΚΑΒΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ!![/B]
πέναλτι(απο οτι λεει αγγλοσ φιλος απο την tv) υπερ βολου-τιποτα.
αγκωνιά στα μούτρα του δεινοπαπα- κιτρινη.
ανύπαρκτο οφσάιντ ενω φεύγει λιγο στα πλάγια παίχτης του βολου.
τακλιν πάνω στον παγωνη με τις ταπες.τακλιν στο μπουτι-η καθαρή κόκκινη εγινε κίτρινη με τον παίχτη του βολου να ζητάει συγγνώμες.
αντεπιθεση , ενα στρέμμα ανοιχτό γήπεδο, αντίπαλος τραβάει την φανέλα του δεινοπαπα και τον ριχνει. - διαιτητής στον παίχτη [B]ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΡΤΑ[/B]!:lol:#-o δεν ειναι μαρκάρισμα ρε κατσικι. δεν ειχε δύναμη. ζωο!!
δεύτερη φορά το ιδο με την φανελα στην αντεπίθεση - η ιδια απάντηση!!!
αποβολή παλαιολογου- κερδισμένη απο δεινοπαπα χωρίς να κανει και τίποτα το τραγικό. εστω για και δεύτερη κίτρινη.
πέναλτι που λεει ο Jiopas στο 80κατι υπερ ολυμπιακού . χωρις να ξέρω τον πιστεύω. αποκλείεται αυτός ο διαιτητής να εχει δει σωστά .
[B]ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!!![/B]#-o
*ευτυχώς μετα απο ολα αυτά τα site του βολου στέκονται στην τραγική εμφάνιση της ομάδας και οχι στον διαιτητή. οπως και οι δικοι μας με τον διαιτητή και την τραγική εμφάνιση της αελ στα γιαννιτσα.!!! ω ρε τέτοιος πολιτισμός!!!
[B]στα της μπάλας.[/B]
[B]ολυμπιακός[/B]
σίγουρα η χειρότερη φετινή εμφάνιση ως το τέλος(ναι οι φίλοι με φωνάζουν νοστραδαμο). με κανέναν τρόπο [B]δεν θα υπάρξει ανάλογη εμφάνιση[/B]. οπότε ο jiopas μπορεί να ηρεμήσει.
[B]καλύτεροι παίχτες[/B] παλαιολογος και Πινδώνης(τρομερός σε σημεία).
[B]χειρότεροι παίχτες[/B] Ανιέτε -κατσιαρος-και ο Τσιάτσιος που γέμιζε την ομάδα του νευρικότητα.
[B]πρώτο ημίχρονο ανύπαρκτος[/B] χωρίς καμία υπερβολή και χωρίς σουτ . απο ενα σημείο και μετα μέχρι το ημίχρονο άρχισε το απίστευτο ξύλο λογω νευρικότητας. ειδικα σε 2 φάσεις μιλάμε για βια.
ανύπαρκτη συνεννόηση των μέσων με τους επιθετικούς. γιομες και σέντρες σε λάθος χρόνους.
[B]δεύτερο ημίχρονο κάποια βελτίωση[/B] και λογω των λαθών και αναγκαστικών της αελ.αλλά και παλι οταν προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα δεν ηξερε τι να την κανει. επίθεση ανύπαρκτη!! έκανε και ενα(1) σουτ. στο 65. πρώτο και τελευταίο.
την αποτελείωσε η κόκκινη. αν και δύσκολα θα έκανε το οτιδήποτε.
[B]ΑΕΛαρα[/B]
τύφλωση στις συνθέσεις οταν βλέπεις οτι λείπει ο πονσε.ο μοναδικός που συνδέει κέντρο με τους 15 χιλιάδες επιθετικούς που έχουμε.
[B]καλύτεροι παίχτες[/B] ζεκινια, νεμπεγλερας,και λίγο ο δεινοπαπας λογω της άνεσης που εχει με την μπάλα.(αχ ρε παπαγεωργιου…)
[B]χειρότεροι παίχτες[/B] ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ και με μεγάλα γράμματα. χάλασε 8 ευκαιριες-επιθεσεις.+οσοι παίζουν δίπλα στον νεμπεγλερα. έχουμε δοκιμάσει όλους τους νέους.για τον θεο.μενει το κέντρο άδειο.
[B]πρώτο ημίχρονο εμφανώς καλύτεροι απο τον ολυμπιακο[/B] και και λιγο μαζεμένοι οι παίχτες απο το ξύλο των παιχτών του βολου. [B]ο βαζακας είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ![/B] με τα κλασικά θεματα στο άδειο κεντρο αλλά με βοήθειες απο όλους τους επιθετικους που γυρνουσαν και μαρκαραν συνεχεια.
όμορφο γκολ(αμα παιζεις γρήγορα γαμω).
δεύτερο ημίχρονο λάθος κουτσαρισμα απο ζιωγα αλλά σχετικά άνετη εμφάνιση εξαιτίας της δυσλειτουργικότητας του ομάδας του βολου.άλλα 2 όμορφα γκολ:!:
Overall απλά καλή εμφάνιση απο την αελ με 3 γκολ και 2 δοκαρια, αλλά το ματς το χανει ο βολος που απλά δεν μπήκε καν στο χορτάρι.
υπάρχει παραδοχή απο βαζακα(οι φωνες και στα 90΄για το πόσο αργά πάιζαν οι παιχτες του βολου τα λενε όλα) και Τσιάτσιο που ζητάν συγγνώμη απο τον κοσμο του βολου.
γραφικός ζιωγας και κουτοπόνηρος θα έλεγα.
πολυ καλός κόσμος, με λιγότερη ένταση απο οτι περίμενα και με επιλογή να παει στα επίσημα και οχι να γεμισει η μεγάλη κερκίδα
3 όμορφα γκολ και ενας σιχαμερός διαιτητής.
τωρα που η αελ κέρδισε το εύκολο:har:, πάμε για ήττα πάλι στον παναιτωλικο
και βιντεο απο την Tv
ατακα Jiopa για χερι και steve wonder :lol2:
Ξεκιναω λεγοντας τα εξης a)στους φιλαθλους της Λαρισας και β) στην ομαδα μου.
Αρχικα να πω οτι παναξια η Λαρισα μας κερδισε σημερα.Επροκειτο για ενας ματς στο οποιο η αντιπαλη ομαδα ειχε τρια γκολ και δυο δοκαρια,οποτε ο,τι και να πω εγω ειναι λιγο.Θα μπορουσα να σταθω στον απαραδεκτο διαιατητη που αμς εδωσε 10 κιτρινες κι εκλεισε τα ματια σε καταφανεστατο πεναλτυ,αλλα η ομαδα μου δεν βλεποταν,οποτε τα λογια ειναι περιττα.
Εν συνεχεια καποιος πρεπει να εξηγησει στους ξενους παιχτες της ομαδας και στο γηγενες εμψυχο υλικο οτι οπως οι Ολυμπιακοι περιμενουν το ματς με τον Παναθηναικο,οι ΠΑΟΚτσηδες με τους Αρειανους κλπ,ετσι κι εμεις ως φιλαθλοι του Ολυμπιακου Βολου περιμενουμε να παρουμε τα ματς με Λαρισα και Νικη.Οι παιχτες προφανως ειναι στα τετοια τους και γι αυτο σημερα εκαναν το χειροτερο παιχνιδι τους,
Ελπιζω απο τη Δευτερα με την Καλλιθεα να αρχισει η ανακαμψη της ομαδας.
Και τωρα ενα μηνυμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ και μονο στον βλαχοπλατυποδα Langgg,το ανεγκεφαλο χουλιγκανι της ΑΕΛ που μονο εμετο προκαλει.
Στο εχω ξαναπει πλατυποδα,τυροβλαχε,οτι φιλαθλος επιπεδου Crimson δεν θα γινεις ποτε γιατι εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ .Εγω βλακα που μιλας για τσιμπουκια και Κασσανδρες και οι mods κλεινουν τα ματια,ειδες οτι παραδεχθηκα την ηττα μου αξιοπρεπως και μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Crimson με τον οποιο ειχα μηνυματικη επαφη κατα τη διαρκεια του αγωνα και τηλεφωνικη στο τελος.
Αυτα γιατι εγω βλακα Langgg ξερω να χανω και δεν περιμενω τον συνδεσμο των Monsters να μου διαμορφωσει αποψη,προβατοχουλιγκανι!!!
Αυτα…
ναι. αμα πεις στον κατσιαρο και στον στουρναρα για ντέρμπι, θα μάθουν μπάλα,
και συνεχιζω απο το προηγουμενο ποστ
κατα τα αλλα λιγο στην επίθεση έχετε ενα θεμα που μοιάζει σαν ναρκοπέδιο η αντίπαλη περιοχή, παίχτες σας μπαιναν μονο αν ηταν στημμένη η μπάλα. είχες δικιο τελικά.
ο ολυμπιακος με λιγη προσοχή ισως ειναι 7αδα. η αελ οχι.ξεκάθαρα πράγματα
Κι εσυ τα εκανες τα λαθακια σου παντως!
πάθαμε διασυρμό. :lol:
ανετα βλέπω dvd που να δειχνει βαζακα. τρελάθηκε να φωνάζει στους παίχτες του. παμε πιο γρηγορα. πιο γρήγορα. ρε γαμωτο, πιο γρήγορα. πιο γρήγορα. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!
- κωστα περίμενε.! φωτογραφία.
- χέσε μας. σφύρα να παίξουμε
επ τι εχουμε εδω. σιγοψηνεται…
Εφυγα από το μαντριγκαλ με πικρα όχι μονο για την ηττα και τα βρισιδια που ακουσα και ακουσαν ολοι οσοι ηταν κρυμενοι εντος αλλα και για την δυναμικη της Λαρισας.
ΔΕΝ Θα σχολιασω τον αγωνα γιατι σιγουρα ο καθενας θα τον παρακολουθησε ειτε τηλεοπτικα ειτε ραδιοφωνικα και σιγουρα εχει βγαλει τα συμπερασματα του.
ΕΝΑ πραγμα όμως θα σχολιασω, την δυναμικη του κοσμου της ΛΑΡΙΣΑΣ μια δυναμικη που εμεις ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ??
Δεν γινεται ΒΟΛΙΩΤΗ να μαζευεις 7000 κοσμο ουτε εσυ ΝΙΚΙΩΤΗ άλλες 4000.[B]Θα κανεις μια ομαδα θα σε φοβουνται και θα σε σεβονται[/B]:roll:.Ολα από την δυναμικη του κοσμου ξεκινουν.Καταδικαζω ολους τους ανεγκεφαλους εκατερωθεν που καταστρεφουν ποδοσφαιρικα την ΠΟΛΗ ΜΟΥ.
KANTE MIA OMADA RE MALAKES NA TA GAMISOUME OLA , OUTE VOLOS OUTE NIKH .[B]MIA OMADA[/B] K META NTOU S OLH THN ELLADA !! 3YPNATE N.IWNIA.
επισης μερικες αντιδράσεις οπαδών του ολυμπιακου ηταν τραγικές. βαζακα μην γυρισεις στον βολο, παίχτες άχρηστοι.δεν εχουμε ομαδα.σιγα ρε. καθε 3 μερες παίζετε ματς και χάσατε ενα!! τι να πει και η αελ που την δευτερα θα κανει την τριτη της ηττα!
Tετοιο μαντρι πολλες ομαδες θα θελανε.
Επειδη εχασα απο Λαρισα θα παω να κανω συμμαχια με το διαολο,δλδ την Νικη της οποιας οι φιλαθλοι εχουν ως βασικο συνθημα το ??Γαμιεται ο Βολος???Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται!!!
Αυτη ειναι μια αποψη που την διαβασα κι εγω χθες,αλλα υπαρχουν και αλλες αποψεις που ειμαι αντιθετες,Εγω ας πουμε δεν θελω μια ομαδα στο Βολο με τιποτα.
Οι παιχτες δεν ειναι αχρηστοι κι εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της αποψης,αλλα πρεπει να δεσουν και να σφιξουν ψυχολογικα κυριως.
Παντως για οσους δεν ξερουν ειμαστε ομαδα με ενα μηνα προετοιμασια,ομαδα που μεχρι να γινει η κληρωση δεν ηξερε αν και που θα παιξει.Δεν λεω δικαιολογιες,απλα εξηγω πως εχει η κατασταση.
Αλλα τωρα που ηρεμησαμε να σας πω και το εξης.Τωρα που ριξατε τριαρα ,ολα ειναι διαφανη και δικαια ,για Μπεο δεν λετε τιποτα και καλα κανετε βεβαια και φυσικα το ματς ουτε ερωτηση για το αν ηταν κουμπωμενο.Οταν ομως εμεις σας νικησαμε ο Langgg μιλουσε για κουμπωματα κλπ…
Τωρα ομως ,ολα δικαια ετσι?
Δεν λεω οτι δεν ηταν δικαιη η νικη,απλα το λεω αυτο γιατι καποιοι εδω μεσα πρεπει να μαθουν και να χανουν περα απο το να κερδιζουν.
Αντε τωρα στον επομενο αγωνα,παλι 2000-3000 θα ειστε.
Τελικα ειμαστε εμπορικο ονομα!!!
Ξαναλεω για οσους δεν διαβασαν τι εχω γραψει και τι λεω,οτι η ΑΕΛ χθες κερδισε δικαια!!!
ναι αλλά αποφάσισε. σε ενα απο τα δυο τουλάχιστον θα εχουμε δίκιο και εμείς.τι σκατά
επίσης το αστειο αυτο με τον κόσμο το λετε μόνο εσείς :har:
αν ειχαμε 2-3 χιλιαδες θα την ειχαμε ρίξει στην δ απο πέρυσι. αυτο μόνο μας κρατάει οτι ασχολούνται πολλοί
αλλά δεν σε παρεξηγώ. έχασε η ομάδα σου 3-0 οπότε πες οτι θες
Mην με παρουσιαζεις σαν να μην παραδεχομαι την ηττα μου διοτι γινεσαι αδικος.Εχω βαρεθει να το λεω…
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/
Ηπια ανακοινωση και για μενα καλα εκανε κι εβγαλε ηπια ανακοινωση.Αδικος χθες ο διαιτητης,αλλα κι εμεις δεν αξιζαμε κατι παραπανω.
Και λιγη γραφικοτητα!!!Γιατι ετσι πρεπει…
ε ασε να πειράξω και εγω λίγο που κέρδισα. οταν είχες κερδίσει εσυ μας ειχαν γινει αερόστατα
ε ναι. αντε να εισαι κόρη του ζιωγα. του δεν εχω πάρει μυρουδιά απο προπονητική.ειναι βαρύ :lol:
[B]Ο Μπέος πάει για Δήμαρχος Βόλου?!!![/B]
Όπως λέει «Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με κατεστημένα»:lol::lol::lol:#-o
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Marconi Radio 96,1 F.Mγια την περιπέτειά του στις φυλακές Ναυπλίου, την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, την αγωγή εναντίον της ΕΠΟ, το ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως για τους πρώην Βουλευτές Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση, για τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και φυσικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, απέναντι στον οποίο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «έχω την υποχρέωση να οδηγήσω σε τίτλο».
Παράλληλα, επεφύλαξε και μια έκπληξη, αφήνοντας το υπονοούμενο για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
«Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με κατεστημένα, να έρθουν σε σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα και να προσφέρουν έργο στην πόλη και ίσως αυτό κάποια στιγμή να το κάνει ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω συγκεκριμένα πράγματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ανακατέψου τώρα που μπορείς να τραβήξεις υποστηρικτές. εμπρός στον δρόμο που τράβηξε η χρυση αυγη. ανακατέψου με τα πάντα. κοψε μας και το χεβι μεταλ .
*παλι δάκρυα θα έχουμε τον μαιο…ο άλλος δεν λέει να κλείσει το στόμα του
[B]seleo.gr[/B]
E,ενταξει πριν πεθανω θα δω τον Ολυμπιακο Βολου στο Champions League.
βασικά αν ειναι ο μπεος απο πισω μπορεί να δεις και καμιά κατάκτηση ουεφα. το εχει και στο άνετο κιόλας!
δεν σας βλεπω καλά πάντως. κάνατε μια ηττα και προσπαθεί να βγει ξανά στο προσκήνιο. ελπίζω η, μέχρι ύποπτη εμφάνιση του ολυμπιακού προχθές, να μην εχει σχέση
Για να τον δοπυμε κι αυτον ,που ομως ειναι ανετοιμος.
Μεγαλη η απωλεια αν δεν παιξει ο Γογολος.Με πειραματικη αμυνα κι ανετοιμη επιθεση ,που παμε?
εχετε στην ομαδα σας τον abbey road ?! 8O ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!
Aμυντικα αυτοι…
Θεωρητικα επιθετικα εμεις.
μην τους πιστεύεις. μεχρι τωρα εχουν παιξει σε ολα τα ματς με τροπο οσα ερθουν και οσα πανε, και τώρα θα παίξουν αμυντικά?
Oxi,τους φοβαμαι διοτι μπροστα βγαζουν φωτιες και τα μεχρι τωρα παιχνιδια τους ηταν ολα over.
Θελω εναν ασσο να ανεβουμε ψυχολογικα κ βαθμολογικα φυσικα,διοτι αμεσως μετα παμε εκτος με Πανσερραικο και ειναι δυσκολο ματς!