[B][I]«Η προπαγάνδα, τα ψέματα και η ρουφιανιά πρέπει να τελειώνει… Και από την φυλακή να ξέρετε Αυστριακός σας σώνει»[/I][/B]
:-k
[B][I]«Η προπαγάνδα, τα ψέματα και η ρουφιανιά πρέπει να τελειώνει… Και από την φυλακή να ξέρετε Αυστριακός σας σώνει»[/I][/B]
:-k
Για τα επεισόδια που είχαν γίνει με τη νικη βόλου λεει.
αααα…καλα διάβαζα και εκει διάφορα πράματα. προσκυνώ ελληνική αστυνομια. δεν άφησε ασχετο γι άσχετο που να μην επιασε :lol:
Διπλό η νίκη μέσα στην καλλονή. 0 -2 :lol:
πατση ζεις.
μιλαμε τι να πρωτοπιασεις. το τι ακούγεται για την καλονη και τι εχει καταφέρει ή ποιος ειναι στην νικη? :lol:
ωπ! γκολ καλλιθεα.
E ναι ρε. θα γίνει οβεράκι νομίζω.
Λογω δουλειας δεν πηγα γηπεδο,αλλα ακουσα το β ημιχρονο στο ραδιο.
Εγω ενα λεω:μακαρι να σωθουμε.
Επισης,ειναι πλεον ηλιου φαεινοτερο οτι οι διαιτητες εχουν εντολη να μας εξοντωσουν.
Ξαναλεω,μακαρι να σωθουμε και ο Βαζακας καλα θα κανει να προσγειωθει λιγο.
Αυτα,αντε τωρα παμε στον Πανσερραικο …
Nαι,ε?Ποτε με το καλο??
Τελικα μαλακιες δεν λενε μονο στο Βολο,λενε και στην συμπρωτευουσα.
To video του αγωνα!
Ρε μη λες και εσυ βλακειες για σωτηρίες και τέτοια. Υπάρχουν σίγουρα πολύ χειρότερες ομάδες απο εσας. Ασε που στο τέλος θα πέσουν ομάδες που δεν μπορούν να κατέβουν. Μια χαρά υλικό έχετε για β. Δες άλλες ομάδες τι εχουν. Ασε που με ένα μηνα ποετοιμασία δε μπορεις να περιμένεις και παραπάνω πράγματα.
Κοιταξε να δεις,θα σου πω ενα παραδειγμα.
Η Καβαλα ξεκινησε προετοιμασια μια βδομαδα πριν την κληρωση.Αν εξαιρεσεις την ηττα με μας,δες που ειναι τωρα.
Σιγουρα καναμε ελλιπη προετοιμασια ,αλλα καποιοι παιχτες μας (βλ.Χαρης Παππα(ρα)ς) απλα δεν κανουν.
Τες πα,εγω εννοειται οτι στηριζω,αλλα ρε συ να κανουμε μια νικη να γλυκαθουμε και λιγο!!!
Το πρωτάθλημα έχει άπειρες αγωνιστικές. Καμία ομάδα δε θα πάει τρένο νομίζω. Κια αυτό που η καβάλα δεν έχει κάνει προετοιμασία θα φανεί στην πορεια.
να ρε μαλακες.μια χαρα μιλάτε αν θέλετε.
δεν ειναι τίποτα. η λειβαδεια πέρυσι με λιγότερους αγώνες , σε ολο τον πρώτο γυοο ήταν στους 3 που έπεφταν. και ανέβηκε κατηγορία.
ειναι πολυ νωρις και πολλες οι αγωνιστικές. επίσης ο ολυμπιακος εκανε ομάδα πολυ γρηγορα και χωρις σωστή προετοιμασία. βέβαια με τοσες αγωνιστικές που να την φτιάξεις την ομαδα σε αυτο το θεμα. δεν προλαβαίνεις. οποτε δεν φταίει κάποιος να τον δείξεις με ο δάχτυλο.
θα γινει μια καλη νικη(ευκαιρια το ματς με σερρες!) και θα παρει μπρος. οπως η αελ με τον βολο. νικησαμε εσας και πηραμε ενα ματς που κανονικα δεν έπαιζε πιθανότητα για εμενα να πάρουμε
και μην κοροϊδεύεις τον βαζακα. αυτο φαίνεται ρε. μετο που παει 60, σβήνει μηχανές η ομάδα. φυσικό είναι. δεν κοροϊδεύει.αμα έμπαινε το πλασε απο το ενα μέτρο που χασατε θα ειχατε κερδίσει(παρόμοια φαση εχασε ο κουτσοσπυρος με την αελ, αλλά απο πιο κοντά:!
Γενικα σαν κατηγορια πλεον ειναι πολυ δυσκολη.
Μια νικη μπορει να σε φτιαξει πολυ, αλλα και μια ηττα να σε σκοτωσει ψυχολογικα.
Το χθεσιμο ματσακι της Λαρισας δε μπορεσα να το δω αλλα απο τις φασεις που ειδα σημερα ειδα να μας παιζουν 70-30 κατοχη…
Ποδοσφαιρο ειναι… αν σου κατσουνε οι φασεις…
σχεδον τοσο ηταν. στο β παίζαμε αποκλειστηκα στην κοντρα. απο την στιγμη που ηταν τοσο σταθερή η αμυνα χθες, δεν πειράζει. αλλά πως να παιξεις και αλλιως αν δεν εχεις καποιον να κρατήσει μπάλα?
Παιδια να διακοψω λιγο το τρολαρισμα γαι την ΑΕΛ και να πω οτι η ομαδα του thread παιζει,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,να επιστρεψει στην εδρα της!!!
αντι να τρωει γιαουρτια ο Μπεος, αποθεωνεται…
ε ρε θολο νερο που πινουμε στην πολη
διαχείριση της κατάστασης με τα παιδια του. σιχαμερό απλά.
κατα τα αλλα τι λετε ρε. τι να γυρίσετε τον παλιο?!! εχετε τέτοιο γυπεδο και θα πατε στο παλιο? αμα ρολαρει η ομάδα σε αυτο το γήπεδο θα κάνετε παπάδες. μην τα παίρνετε με την μια.
Πραγματικα τραγικο… Ασε που ο τυπος δεν εχει ιερο και οσιο.
Υ.γ. Πολυ χαλι αν ειναι αυτη η γυναικα του ρε.
Λαρισαιοι,επειδη ψοφατε για Μπεο,παρτε λιγο ακομη!!!
Εγω βεβαια τον ακουσα ζωντανα κι εχω να πω οτι συμφωνω με αρκετα.Για οσα δεν μου αρεσαν,μιλησα με Crimson με pm.
Kλαψτε μας απο τωρα…
εντομεταξυ μας ειπε πότε θα απολυθει και ο ζιωγας. ειναι θεός ο άνθρωπος.
βέβαια πρόπερσι μας ειχε πει και το πως θα πέσουμε… :roll:
σχολια απο κατω…
[B][I]δε θα μεινει ουτε ρουλεμαν, αλαδωτο!!!:lol:
"Πήγα φυλακή γιατί αγαπάω την πόλη μου και πήγα κόντρα στο κατεστημένο"
χαχαχαχαχαχ!ενταξει,ειλικρινα δεν διαβαζω παρακατω…αρκει…!#-o
Λέει κάποια στιγμή ο Αχιλλέας , δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ και στη συνέχεια λέει , έγινε αλλοίωση αποτελέσματος χαχαχαχαχ.
ο ανθρωπος μιλαει για τον εαυτο του σε τριτο προσωπο. :lol:[/I][/B]