Ο ανθρωπος ειναι…#-o
Αλλα επειδη λεει μαλακιες θα τρεξουν οι σαλιαριδες παλι απο πισω.
Ο ανθρωπος ειναι…#-o
Αλλα επειδη λεει μαλακιες θα τρεξουν οι σαλιαριδες παλι απο πισω.
Σημερα στις 14:00 ζωντανα στον Sport FM Μαγνησιας ο αρχιτεκτονας του βολιωτικου οικοδομηματος(#-o#-o#-o)!!!
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/live-events/item/5144-vazakas-live-synentefxi
…και την Παρασκευη δινει συνεντευξη ο προεδρος της καρδιας μας κ.Παναγιωτης Μποτσιβαλης
Αντε γυρνα κι εσυ να δουμε τι θα δουμε…
Aντε ρε Μποτσιβαλη χεσε μας να πουμε!!!
Σουλης :καλος να σε κρατησει αν κινδυνευεις,κακος στο να σε ανεβασει.
Αρα σκτοχο εχουμε την σωτηρια,αλλα καλα τα λεω τοσον καιρο!!!
Ποιος Συλης ρε,τι ειναι αυτα ρε???
Δλδ τωρα με Σουλη θα ζησω τετοια???
τραγικο το να διώξεις τον προπονητή για 2 κακα αποτελέσματα μιας ομάδας που δεν ειναι πλήρεις και δεν εχει κάνει φουλ προετοιμασία .[-X
*να μας πει ο μπεος την γνωμη του που ειπε οτι σε λιγες μέρες φεύγει ο προπονητής της αελ γιατί θα έρθουν πολλά…κακά αποτελέσματα. :roll:
jiopa μην ξαφνιαστείς αν ο σουλης κανει δουλειά που δεν την περίμενες, με πιερικο πέρυσι έπαιζε μπάλα
Ειπα και ξαναλεω,για να σε σωσει ειναι μανουλα,για ολα τα αλλα απαραδεκτος!
Crismon,επειδη ξερω πως χτιστηκε η ομαδα κι επειδη αναγνωριζω δυσκολιες που πολλοι στο Βολο δεν βλεπουν και συγκρινουν με την προ δυο ετων ομαδα,σου λεω οτι στην τελικη τον Βαζακα τον πιστευα πραγματικα!
Κι εγω απο τον Μποτσιβαλη ηθελα να εχει τα αρχιδια που εχει ο Μπεος,αλλα δεν τα εχει.
ναι αλλά πως γίνεται εσυ σαν οπαδός να το καταλαβαίνεις και να τον πιστεύεις, και ο προεδρος οχι? δηλαδή τι περίμενε να παταει καθε αντίπαλο ο ολυμπιακός μετα απο 14 μήνες??
ακυρο. τωρα καταλαβα τι λες
Mαλιστα…Επιθετικες βλεψεις ο Σουλης ,λοιπον.
Ας παρουμε ενα ??Χ?? κι ευχαριστημενος θα ειμαι για να πω την αληθεια.
Σωπα ρε Σουλη!!!Δλδ να σε πιστεψουμε,ε???
[B]Έτσι προέκυψε ο Σούλης στον Βόλο[/B]
Δεν μιλιόταν ο Μποτσιβάλης του Ολυμπιακού Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Τα σημάδια δεν τον άφηναν να κοιμηθεί. «Τι τρέχει επιτέλους; Γιατί μας κυνηγάνε, ρε παιδιά;», ρωτούσε ο πρόεδρας, δεξιά κι αριστερά.
Τη μία, τον περνάνε πριονοκορδέλα στη Λάρισα. Την άλλη, ο ευαίσθητος ρέφερι που πάει στον Βόλο για να δώσει ρεσιτάλ διαιτησίας και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, διακόπτει τρεις φορές τον αγώνα με την Καλλιθέα και πάει στα αποδυτήρια για ένα υβριστικό πανό στην εξέδρα που έγραφε κάτι για ρουφιάνους. Σιγά τα αυγά δηλαδή. Εχουμε δει πολύ χειρότερα με τα ματάκια μας, χωρίς να έχουμε διακοπές. Ψέματα;
Ο Μποτσιβάλης ένιωσε ότι πήρε την απάντηση για το «τι τρέχει, ρε παιδιά;», με ένα σερί τηλεφωνημάτων που δέχτηκε. Μέσες άκρες, όλοι τα ίδια του είπανε: «Αν δεν θες, αγορίνα μου, να σε κυνηγάνε μέχρι να πέσεις τ’ ανάσκελα, διώξε από την ομάδα σου τον Βαζάκα και τον Γιαννόπουλο που είναι άνθρωποι του Μπέου. Μεγάλο παιδί είσαι και δυο μέτρα παλικάρι, πράξε τα δέοντα. Φιλάκια».
Το μήνυμα εστάλη, ελήφθη και ο πρόεδρας ξεκίνησε με τον Βαζάκα. Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τον έδιωξε χωρίς ο Βαζάκας να καταλάβει το γιατί και έφερε Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος βεβαίως θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, ύστερα από εκείνα τα αξέχαστα επεισόδια με τον «Αναστό». Κανείς και ποτέ δεν θα τους ξεπεράσει. Μιλάμε για ατάκες που έγραψαν ιστορία. Θα έπρεπε από τότε να απαγορευτούν οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, διότι οι δυο τους έπιασαν «ταβάνι».
Οσο για τον Γιαννόπουλο, μέχρι και χθες που ρώτησα, παρέμενε στον Βόλο. Μία ερώτηση έχω μόνο να κάνω. Φαντάζομαι ότι ως τεχνικός διευθυντής που είναι, σίγουρα θα ρωτήθηκε από τον Μποτσιβάλη για τον Σούλη Παπαδόπουλο πριν τον φέρει στον Βόλο, έτσι δεν είναι; Ή μήπως όχι;
http://www.sday.gr/Columns/O-trelos-tou-xoriou/etsi-proekypse.aspx
Ολα αυτα γνωστα ειναι,δεν διαβασα τιποτα καινουριο.
καλα κύριος. άλλη φορα δεν θα σου λεμε ουτε καλημέρα επειδή την εχεις ξανακούσει…
Oxi ρε,δεν το λεω για σενα.Για τον ξερολα το δημοσιογραφο που απο την καρεκλιτσα της Αθηνας,μου το παιζει ειδημονας στα τεκταινομενα στο Βολο,λεω!
ναι , ενταξει.απλα δεν το εβαλα μονο για εσενα. παράδειγμα ειναι το πως απο εκει που ενας ανθρωπος ηταν μεσα στο σύστημα τώρα του πηδάνε την ομάδα για να μην ξαναασχοληθει
Λοιπον ξεκιναω:Ο Ολυμπιακος Βολου στο καλυτερο φετινο του παιχνιδι,κατορθωσε να γυρισει το σκορ,να εχει το παιχνιδι μεχρι το ?93 και να το χανει εξαιτιας του τραγικου,δυο φορες σημερα,Γκιτκου που στο ?93 εχασε την μπαλα απο τα χερια κι ισοφαριστηκαμε.
Παντως προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση και απο το επιθετικο ,να πω την αληθεια,κουοτσαρισμα του Σουλη.
Μπραβο στην ομαδα κι ελπιζω να συνεχισει ετσι και καλυτερα…
Αποτελεσμα Πανσερραικος-Ολυμπιακος Βολου 2-2
σου ειπα ρε. ο σουλης τα εχει αφήσει τα παλιά. και πέρυσι με πιερικο μπάλα έπαιζε(οσο μπορούσε)
κατα τα άλλα μεγάλο κρίμα να χανεις 2 βαθμους στο 93 αλλά αυτός ο γκιτκος ηταν τραγικος και με αελ.πολυ αργόστροφος!
Εχουμε Roca που ειναι πολυ καλος,αλλα δεν παιζει για να μενει θεση ξενου μεσα στην ενδεκαδα και Αγγελο Σταυρακη που ειναι πιτσιρικας και ταλαντουχος και παιζει ο συνταξιουχος,που φερει ευθυνη και στα δυο γκολ.
Παρ’oλα αυτα η ομαδα τετοια μπαλα δεν εχει παιξει φετος σε αλλον αγωνα ,οποτε ειμαι ευχαριστημενος.
Eπειδη οπως λεει κι ο Stef εγινε ματσαρα χθες στις Σερρες,δειτε γκολ και φασεις…
Μακαρι να προκριθουμε!
Αντε ρε αλανια φερτε ενα διπλο αυριο να τονωθουμε λιγο ψυχολογικα κι ας μην ειναι προτεραιοτητα το Κυπελλο.
…διαφήμηση στο επαρχιακό ποδόσφαιρο:):!:
Nαι οντως ηταν παιχνιδαρα!
Ταδε εφη Σουλης.
Αντε ωραια,ο Ολυπιαος Βολου νικησε εκτος εδρας και αντιμετωπιζει την Α.Ε.Καλλονης την επομενη Τεταρτη!